آی پی امداد
abtahi

کمک در مورد امرسان

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
پاسخ : Re: کمک در مورد امرسان

باسلام خسته نباشی وتبریک سال نو
من برد فریزر بدون برفک امرسان 15 فوت میخواهم راهنمایی کنید کجا گیرم مییاد. با تشکر
فقط نمایندگی مجاز امرسان

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با درود به تمامی مدیران سایت

من به تازگی با این سایت آشنا شدم و یک سوال داشتم .

یخچال فریزر امرسان مدل سامی 46 دارم چند روزی است که اعداد روی صفحه دیجیتال اون به هم میریزند و یه پیغامی مثل ارور میده و بعضی اوقات هم به جای عدد دو تا خط ممتد میآد ممنون می شم از اساتید راهنمایی کنند.

با سپاس .
این سری ها بسیار به نوسانات برق حساس اند وباید یک ترانس مرغوب کنترل در پیش یخچال باشد

nhybgtvfr

کاربر
2015-03-03
2
0
سلام دوستان
من یخچال فریزر دوقلو امرسان دارم
یخچال پیغام ds میده و چشمک میزنه،بعضی وقتا هم خوب میشه،اختلالی هم توی کارش بوجود نیومده،از چیه؟
علت چیه؟
اگه کسی آشنایی داره ممنون میشم کمکم کنه:icon26:

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
452
کردستان
باسلام دوست کرامی ارورمربوط به سنسوردیفراست هستش شمابایدچک کنیدکه سنسورسالمه اتصال کوتاه نداشته باشه وهمچنین زیرسردخونه یخ نزده باشه

clergyman

کاربر
2016-04-03
4
0
سلام.

با سلام وتشکر از دوستانی که یاری می کنند مخصوصا اقای زبردست

حدود 2 هفته است که یخچال امرسانم بدون محافظ کار می کنه، که اخیرا با ارور RD مواجه شدم. یخچال ظاهرا مشکلی نداره. فقط صداش غیر عادی شده. اگر محافظ یخچال بخرم درست می شه یا باید به نمایندگی زنگ بزنم؟ ( گارانتی نداره)

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,745
7,568
دامغان
سلام.

حدود 2 هفته است که یخچال امرسانم بدون محافظ کار می کنه، که اخیرا با ارور RD مواجه شدم. یخچال ظاهرا مشکلی نداره. فقط صداش غیر عادی شده. اگر محافظ یخچال بخرم درست می شه یا باید به نمایندگی زنگ بزنم؟ ( گارانتی نداره)
دوست عزیز لطفا ایراد را به صورت کامل شرح دهید و در صورت امکان عکس ارسال بفرمایید
موفق باشید

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام.

موتوری به نام دمپر در داخل محفظه فریزر سمت چپ بالا هست که کانال هوای یخچال را باز وبسته میکند-خرابی پروانه یا خود موتور ویا سوختگی المنت زیر این دستگاه عامل rd است-ربطی به محافظ ندارد

clergyman

کاربر
2016-04-03
4
0
با تشکر از شما.

تعمیر کار اومد و درست کرد گفت مشکل از مگنتی یخچال هست و 45 تومن هم گرفت. قیمتش مناسب بوده؟

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با تشکر از شما.

تعمیر کار اومد و درست کرد گفت مشکل از مگنتی یخچال هست و 45 تومن هم گرفت. قیمتش مناسب بوده؟
سوييچ مگنتي عوض كرده-بستگي به شهرتون داره وميشه گفت مناسب گرفته

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: clergyman
بالا