آی پی امداد
abtahi

کمک در مورد امرسان

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
نماینده امرسان هستم=خطای ذکر شده مربوط به نواسانات برق میباشد که چون برد امرسان ایتالیایی است بسیار به ولتاژ حساس است البته در این حالت دستگاه بدون مشکل کارمیکند وبیشتر جنبه هشداری دارد -راه حل قرار دادن یک ترانس افزاینده برق ل ومتصل کردن فیش دستگاه به ان است-

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
به گفته مهندس شرکت امرسان چندین عامل در ارور RD دخیلند که همگی باید چک شوند نمی توان قطعی تشخیص داد
1-خرابی موتور دمپر که وظیفه قطع جریان هوا رادارد
2-خرابی سوییچ دمپر که سیاه رنگ است ووظیفه متوقف کردن موتور دمپر را در حالات مختلف دارد(باز یا بسته)
3-خرابی المنت زیر موتور دمپر که باعث یخ زدن موتور دمپر میشود ودریچه دائم باز یا بسته میماند
در این حالات فریزر به صورت خودکار خاموش وروشن میشود تا مواد غذایی خراب نشود وارورRDظاهر میشود-گاهی شده سه بار به منزل مشتری رفت وآمده کرده ام تا مشکل حل شود چون امرسان شکل خاص سیستم برودتی را دارد= سرمای عالی ومصرف کم ولی پیچیده برای تعمیر)

which

کاربر
2014-04-20
2
0
سلام
یخچال فریزر سامی 46 دارم که ارورrd در نمایشگر آن دیده میشود و بعضی مواقع دو خط افقی دیده میشود ولی موتور و یخچال و فریزر کار میکند
1-ایراد ار چیست و هزینه های هر قسمت چه مقدار است
2- ضمانت دستگاه نیز به اتمام رسیده است
3-بعد تعمیر برای جلوگیری از بروز این مورد چکاری باید انجام دهیم درحال حاضر از محافظ یخچال استفاده میکنیم
4-آیا بعد از تعمیر قطعه معیوب را به خودمان تحویل خواهند داد یا نه
با تشکر

gyr

کاربر
2014-06-27
2
0
با سلام ما یخجال امرسال داریم تا مدتی قبل با وجود کم بودن درجه یخجال آب در بالاترین طبقه کاملا" خنک میشد حتی بعضی وقتها که درب یخجال کمتر باز می شد آب در بطری پلاستیکی یخ می زد ولی چند روزی است که با وجود بالا بردن درجه تا حداکثر دمای داخلی یخجال در طبقه کف یخجال و بالای یخجال یکی نیست و بخوبی خنک نمی شود فن داخل یخجال هم به صورت اتوماتیک کار می ند و نیز داخل یخجال برفک هم ندارد

علی 222

کاربر
2014-06-19
57
60
طارم زنجان
پاسخ : Re: کمک در مورد امرسان

با سلام از نمایندگی ها که با تغییر سیم کشی برد جدید جایگزین می کنند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

Anahita008

کاربر
2014-08-18
141
366
سلام خسته نباشین
من یه فریزر امرسان مدل NF-1560D
دارم که فن داخلش از کار افتاده
چطور میتونم یخچال رو باز کنم و فن رو بیرون بیارم:apologetic:

mk_6292

کاربر
2014-07-13
4
1
با سلام و خسته نباشید به دوستان

علت نمایش ارور AL بر روی فریزر امرسان چیه؟؟؟

بالا