آی پی امداد
abtahi

کمک در مشکل یابی یخچال فریزر سامسونگ

sohrab2128

کاربر
2013-11-25
3
0
با سلام..
یخچال فریزیر سامسونگRL446BSW دارم چند وقتی است که نصف سردخانه ان یخ میزند و سرد نمیکند باید یا خاموشش کنم چند ساعتی یا با سشور سردخانه را اب کنم بعد درست می سود حتی هیتر اضافه هم واسش گزاشتم و لی بازم چند روز بعد اینجوری میشه ..منتظر راهنمایی شما هستم ...

alinazarii

کاربر
2014-02-17
1
0
سلام:من یک یخچال RS27klsh دارم که فریزر به خوبی کار می کند ولی یخچال کار نمی کند باز کردیم و المنت را عوض کردیم تا یک مدت کار می کرد ولی مجددا برفک می زند و دما 17 درجه است باز کردیم دیدیم المنت سالم است ولی باز هم برفک می زند سنسورش را قطع می کنم خطای سنسور قطع است را می دهد ( زمان استارت کردن) تعمیرکار گفت ممکن است از برد باشد ولی ممکن است از ترموفیوز باشد چطوری قطعات دیگر را تست کنم در ثانی برد در نمایندگی نیست آیا تعمیر می شود

davod33

کاربر
2014-10-04
5
0
دوست من ايراد از درجه يخچال نيست..ببينيد آيا بعداز بستن درب يخچال روشنايي اون نيز خاموش ميشه يا نه؟براي اينكه روشن ماندن ال اي دي يعني عمل نكردن فن داخلي و تنظيم نشدن درست دما.علت اون هم نداشتن مگنت درب يا خرابي switch door ميتونه باشه..

h.rp30

کاربر
2014-10-06
1
0
سلام
تلويزيون LG مدل 21FS6RLD مشكل كوچك شدن تصوير به دليل چي ميتونه باشه . لطفا بگيد علت چي ميتونه باشه. ممنون

davod33

کاربر
2014-10-04
5
0
سلام
تلويزيون LG مدل 21FS6RLD مشكل كوچك شدن تصوير به دليل چي ميتونه باشه . لطفا بگيد علت چي ميتونه باشه. ممنون
سلام..
اگر اطمينان داريد كه تنظيمات منو دستكاري نشده است،ديگوس مربوط به لامپ تصوير بايد چك شود...

فرشاددد

کاربر
2014-10-10
14
9
اگر48 ساعت انرا خاموش کردی سپس روشن کردی درست شد پس مشکل دیفراست یا برفکزدایی دارد اگر بعد از این 48 ساعت باز هم درست خنک نکرد مشکل نشت گاز دارد.

raha93

کاربر
2015-07-25
1
0
با عرض سلام...
یخچال فریزرسامسونگ مدل RL33EA داریم که یه مدته ارور rd رو صفحه نمایشگرش میده و صدای بوقش(که مربوط به باز بودن در یخچاله) قطع نمیشه و موتور یخچالم خاموش نمی شه...مشکل از کجاست ممنون....

بالا