آی پی امداد
abtahi

کمک در مشکل یابی یخچال فریزر سامسونگ

h4midsh

کاربر
2013-07-19
1
1
سلام - با عرض خسته نباشید
یخچال سامسونگ مدل RR18 چند هفته پیش در نشان دادن دما روی نمایشگر مشکل پیدا کرد - چند روز بعد درست شد - اما دوباره همون مشکل پیدا شد بعلاوه اینکه دمای داخل یخچال فقط در حد 9-10 درجه خنک میشه در صورتی دمای روی نمایشگر روی 1 هست البته این صفحه در طول شبانه روز اعداد مختلفی نشون میده - تعمیرکار سنسور دما رو هم تعویض کرد اما مشکل حل نشده - ایراد از کجاست ؟ اگر ایراد از سنسور میبود وقتی نمایگر یک روز تمام 9 درجه را نشون میداد تو این مدت باید همه چی یخ میزد اما هیچی - ممنون میشم کمک بفرمایید.

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام - با عرض خسته نباشید
یخچال سامسونگ مدل RR18 چند هفته پیش در نشان دادن دما روی نمایشگر مشکل پیدا کرد - چند روز بعد درست شد - اما دوباره همون مشکل پیدا شد بعلاوه اینکه دمای داخل یخچال فقط در حد 9-10 درجه خنک میشه در صورتی دمای روی نمایشگر روی 1 هست البته این صفحه در طول شبانه روز اعداد مختلفی نشون میده - تعمیرکار سنسور دما رو هم تعویض کرد اما مشکل حل نشده - ایراد از کجاست ؟ اگر ایراد از سنسور میبود وقتی نمایگر یک روز تمام 9 درجه را نشون میداد تو این مدت باید همه چی یخ میزد اما هیچی - ممنون میشم کمک بفرمایید.

اگر با تعویض سنسور حل نشد ایراد از برد هستش

tamizkar

کاربر
2013-07-21
31
33
دوست عزیز

بترتیب هیتر-ترمو فیوز-ترمو دیسک-سیمهای رابط-فن-در ضمن مشخص نکرده اید ایا دستگاه از نوع مکانیکی است یا الکترونیکی اگر دارای تایمر می باشد پس مکانیکی است و تایمر هم چک شود اگر الکترونیکی باشد ترموستات دو عدد که اگر سنسورها را تعقیب کنید به برد می رسید برد بایستی چک و کنترل شود.

tamizkar

کاربر
2013-07-21
31
33
دوست عزیز

بترتیب هیتر-ترمو فیوز-ترمو دیسک-سیمهای رابط-فن-در ضمن مشخص نکرده اید ایا دستگاه از نوع مکانیکی است یا الکترونیکی اگر دارای تایمر می باشد پس

مکانیکی است و تایمر هم چک شود اگر الکترونیکی باشد ترموستات دو عدد که اگر سنسورها را تعقیب کنید به برد می رسید برد بایستی چک و کنترل
شود.لوله تخلیه هم بررسی کنید که گیر نباشد و هر زمان ایراد برطرف شد لطف بفرمائید کامنت بگذارید و ایراد را هم قید تا برای دیگران قابل استفاده باشد.

s-rezaei

کاربر
2013-08-08
2
0
سلام
فریزرسامسونگ دارم (فقط فریزر که سایز کوچکی دارد).مدتی است که ازگوشه سمت چپ (پایین درب)آب مشاهده میشود البته هرچندروز . یک بار چندساعت فریزر راخاموش وکلیه یخهای داخل آن را آب کردم ولی بازهم این مشکل دیده می شود .لطفا راهنمایی کنید

nakodelvash

کاربر
2014-01-08
1
0
يخچال فريزر سامسونگ مدل RL73WcsH دارم كه مدتى است بعضى وقتادر يخچال را مي بنديم صداى پنكه مياد و قطع نميشه درب باز ميكنيم صدا قطع ميشه در فريز اين مشكل وجود ندارد مجبور ميشم از برق بكشم چند ساعت بعد روشن ميكنم صدا براى چند روز قطع است راهنمايى بفرمايند ممنونم

mostafalotfi

کاربر
2014-02-17
2
0
با سلام استاد محترم
یک ساید rs229dwدارم تانکر
ابش یح می زنه المت و المنت واتر تانک تعویض شده اما بی نتیجه بوده

mwz63

کاربر
2014-06-24
1
0
سلام دوستان
مدل يخچال فريزر من RSH23TEW است كه مشكل (یخچال فریزر سامسونگ داریم که قسمت فریزر آن به خوبی کار می کند اما قسمت یجچال آن سرد نمی کند.پس از باز کردن قسمت زیر فریزر که داخل یخچال است برفک و یخ زدگی مشاهده شد پس از آب کردن برفک یخچال به درستی کار می کند اما پس از چند هفته دوباره به همین مشکل گرفتار شد) را دارد ولي با گذاشتن آهن ربا بالاي درب ديده شد كه فن كار نمي كند ولي بعد از در آوردن فن و تست آن ديدم كه فن سالم است وبعد از گرفتن كليد هاي تست يخچال ارور R-SENSOR ميدهد مي شه كمك كنيد؟

ssxa

کاربر
2014-07-05
1
0
سلام
یخچال فریزر ساید بای ساید سامسونگ دارم از دیروز تا حالا مواد گوشتی که گذاشتم توی فریزر هنوز یخ نزده حتی دکمه سوپر فریزم زدم ولی تاثیری نداشت موادی که از قبل تو قسمت پایین و در سبد ها هست یخش باز نشده اما اونهایی که در قسمت بالا و روی سینیهای شیشه ای هست نیز یخش باز شده خیلی نگرانم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.ضمنا از قسمت یخ ساز که می خوام یخ بگیرم نیز حالت آب و یخ مخلوط و بطور کامل یخ نیست.
لطفا به من بگید علت چیه و امیدوارم خراب نشده باشه.
با سپاس

آخرین ویرایش:
بالا