آی پی امداد
abtahi

کمک در مشکل یابی یخچال فریزر سامسونگ

civilen410

کاربر
2012-03-23
3
21
با سلام

یخچال فریزر سامسونگ داریم که قسمت فریزر آن به خوبی کار می کند اما قسمت یجچال آن سرد نمی کند.پس از باز کردن قسمت زیر فریزر که داخل یخچال است برفک و یخ زدگی مشاهده شد

پس از آب کردن برفک یخچال به درستی کار می کند اما پس از چند هفته دوباره به همین مشکل گرفتار شد.(یخچال فریزر پس از تاکنون برفک نزده بود) به نظر شما مشکل یخچال فریزر از کجاست؟ اگر از ترموستات باشد،ترموستات یخچال فریزر های سامسونگ کجاست؟

لطفا هر چه سریعتر کمک کنید

با تشکر

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,288
19,858
تهران - ساوه
با سلام

یخچال فریزر سامسونگ داریم که قسمت فریزر آن به خوبی کار می کند اما قسمت یجچال آن سرد نمی کند.پس از باز کردن قسمت زیر فریزر که داخل یخچال است برفک و یخ زدگی مشاهده شد

پس از آب کردن برفک یخچال به درستی کار می کند اما پس از چند هفته دوباره به همین مشکل گرفتار شد.(یخچال فریزر پس از تاکنون برفک نزده بود) به نظر شما مشکل یخچال فریزر از کجاست؟ اگر از ترموستات باشد،ترموستات یخچال فریزر های سامسونگ کجاست؟

لطفا هر چه سریعتر کمک کنید

با تشکر
دوست عزيز به اين مسير برو

توضيحات كافي توسط جناب صابري را مطالعه كنيد

در ضمن در درخواست هاي بعدي مشخصات كامل دستگاه را قيد كنيد

با تشكر

http://www.irantk.ir/irantk18255/

Reza Abbaspour

کاربر حرفه ای, VIP2
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-07-07
872
4,037
Azerbayjan Maragheh
استاد من هم یک سئوال داشتم یخجال فریزر ما اسمش سینجر است موقع اسباب کشی گازش رفته بود دادم دوباره گاز زدند و ترکیدگی لوله گازشو درست کردند الان بعضی وقتا صدایی شبیه صدای گریه انسان ازش شنیده میشه تا برقشو قطع نکنی همون صدارو میده حالا بنظرت باید دوباره بهش گاز بزنن یا یخجال دیگر به درد نمیخورد؟

قیصر

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2008-09-21
3,028
29,131
سلام
بهتر است یک استاد از نزدیک عیب را دیده وصدا را بشنود می تواند ایراد از کم گازی ویا پر فشاری گاز باشدویا اینکه فن داشته باشد وصدا از خرابی بربینگ آن باشد.

nono

کاربر
2009-08-21
15
22
با سلام خدمت اساتید
یخچال فریزر ما مدل سامسونگ snr f21 می باشد که ایشان بعد از هر 7 الی 45 روز از کار می افتد به صورتی که تمامی یخ را آب و مواد غذایی را فاسد می کند ، این عمل2 روز ادامه پیدا می کند ،بعد از این مدت دوباره یخچال به حالت اول بر می گردد.
قابل ذکر است لوله خرچ آب از محفظه اواپراتور را تست کرده و گرفتگی ندارد.
به نظر شما ایراد از کدام قطعات می باشد؟-1تایمر دیفراست2-المنت3-بی متال4-...

آخرین ویرایش:

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
با سلام خدمت اساتید
یخچال فریزر ما مدل سامسونگ snr f21 می باشد که ایشان بعد از هر 7 الی 45 روز از کار می افتد به صورتی که تمامی یخ را آب و مواد غذایی را فاسد می کند ، این عمل2 روز ادامه پیدا می کند ،بعد از این مدت دوباره یخچال به حالت اول بر می گردد.
قابل ذکر است لوله خرچ آب از محفظه اواپراتور را تست کرده و گرفتگی ندارد.
به نظر شما ایراد از کدام قطعات می باشد؟-1تایمر دیفراست2-المنت3-بی متال4-...
با عرض سلام
با توجه به فرمایش شما ، احتمال خرابی بی متال است چون در صورتی که عمل نکند المنت دیفراست شروع به گرم کردن میکند و چون بی متال از ادامه کار جلوگیری نمی کند ، نتیجه گرمای زیاد در داخل یخچال و ............

nono

کاربر
2009-08-21
15
22
خیلی ممنون از پاسخ

پس در واقع شما می فرمایید تایمر دیفراست سالم هست؟
میشه طریقه تست بی متال را بفرمایید؟
ایا ایراد از قطعه دیگری می تواند باشد؟
یک سوال دیگر: من میخوام تایمر دیفراست و المنت و بیمتال را برای مدتی از کار بندازم-یعنی بخچال را مستقیم کنم (بدون عملکرد دیفراست)-آیا تایمر دیفراست را از مدار خارج کنم کافی هست؟ برای این کار کدام سیم ها را به هم اتصال بدهم ؟(از بین 4 سیم وردوی به تایمر دیفراست)

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,569
اصفهان
خیلی ممنون از پاسخ

پس در واقع شما می فرمایید تایمر دیفراست سالم هست؟
میشه طریقه تست بی متال را بفرمایید؟
ایا ایراد از قطعه دیگری می تواند باشد؟
یک سوال دیگر: من میخوام تایمر دیفراست و المنت و بیمتال را برای مدتی از کار بندازم-یعنی بخچال را مستقیم کنم (بدون عملکرد دیفراست)-آیا تایمر دیفراست را از مدار خارج کنم کافی هست؟ برای این کار کدام سیم ها را به هم اتصال بدهم ؟(از بین 4 سیم وردوی به تایمر دیفراست)
با عرض سلام
عزیزم آیا مدار دیفراست شما مکانیکی است ؟
اگر الکترونیکی باشد ، پس دست ساز است و در ایران ااز این روش استفاده میشود و چون عیب را پیدا نمکنند ، با اضافه کردن یک مدار اشکالاتی در این موراد را از این طریق حل میکنند

meti_joon

کاربر
2012-07-12
1
1
سلام به دوستان گرامی

یخچال فریزرمون سامسونگ مدل RL36EBSW هست که دو روزه درجش مشکل پیدا کرده، یعنی وقتی شروع بکار میکنه اتومات نمیکنه و درجه فریزر هر بارکه خاموشش میکنیم که استراحت کنه بالاتر میره!!! استانداردش رو -18 بود ولی اوش -18 چشمک میزد و اتومات نمیکرد، بعدش که خاموشش کردیم رفت رو -9 حالا هم که مجدد اون کارو انجام دادیم رفته رو -4. اصلأ هم درجش تکون نمیخوره حتی بعد ساعتها کار کردن!!!

مشکل از چیه؟!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: tiar
بالا