آی پی امداد
abtahi

چشمک ززدن برد کولر گازی میتسوبیشی DM00J730

jjn1375

کاربر
2023-03-22
71
35
بشاگرد
این هم عکس برد

پیوست‌ها

• 238.1 کیلوبایت بازدیدها: 14

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
117
146
ایران
www.armaniset.ir
نه تعمیرکار برد نیستم
ولی یه دوره انلاین گرفتم و علاقمند هستم
سلام دوتا سنسور دما مربوط به پنل داخلی دارید که به برد وصل شده مقاومت اونها رو‌بگیرید زمانی که فیشها رو از برد جدا کردید باید بین پنج تا ده کیلو اهم نشان بدن ،همچنین ولتاژ روی کانکتورهای این دو سنسور رو هم بگیرید بعنوان استارت کارتان با ولتاژ گیری یکمی کار رو پیش ببرید شاید تغذیه ولتاژ کافی رو به بخشهای برد نرسانه،پنج ولت و دوازده ولت و بیست وچهار ولت رو این بردها هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: jjn1375

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
77
76
گلستان
instagram.com
پره های کنترل باد این کولر قابلیت باز کردن دارن.
میتونی پره باز کنی در بیاری که کولر راحت تر شستشو بدی.
روی خود پره یک میکروسویچ گذاشتن.که وقتی پره باز بشه کولر خاموش بشود و دو تا الیدی دائم چشمک میزنه.

jjn1375

کاربر
2023-03-22
71
35
بشاگرد
سلام دوتا سنسور دما مربوط به پنل داخلی دارید که به برد وصل شده مقاومت اونها رو‌بگیرید زمانی که فیشها رو از برد جدا کردید باید بین پنج تا ده کیلو اهم نشان بدن ،همچنین ولتاژ روی کانکتورهای این دو سنسور رو هم بگیرید بعنوان استارت کارتان با ولتاژ گیری یکمی کار رو پیش ببرید شاید تغذیه ولتاژ کافی رو به بخشهای برد نرسانه،پنج ولت و دوازده ولت و بیست وچهار ولت رو این بردها هست
ممنون از راهنمایی شما
سنسورای دما رو قبلا تست کردم سالم هستند در مورد ولتاژ هم برد روشن میشه و چشمک میزنه و اینکه وقتی با کنترل بهش فرمان میدم بازر کار میکنه و صدا میده بنظرم ولتاژا درسته
من این برد رو از یکی از تعمیرکاران آشنا گرفتم و فقط به همین برد دسترسی دارم و بقیه دستگاه رو ندارم
اون میکروسوییچ که میگید برای پره ها هست سوکتش کدومه؟میشه با اتصال کوتاه کردن پایه های سوکت کاری کرد؟
یه جایی خوندم که ممکن ارور،مشکل سیم کشی باشه
من فاز رو روی comرله میدم و نول رو به سوکت نزدیک خازن فن پایه نزدیک به خازن ،برد روشن میشه ولی دائم چشمک میزنه تعداد خاصی نداره فقط همینجور چشمک میزنه

بالا