آی پی امداد
abtahi

پیام خطا هنگام نصب انواع ویندوز روی لپ تاپ لنوو ideapad 510

rezababij

کاربر vip
vip
کاربر
2010-09-18
88
109
درود بر همراهان
لپ تاپ لنوو 510 با خرابی ویندوز به دستم رسید . هنگام نصب مجدد ویندوز متوجه خرابی هارد شدم و هارد را تعویض کردم . ولی متاسفانه هیچ ویندوزی روی هارد نصب نمیشه حتی ویندوزهای لایو هم خطا میدهد و در مد ریکاوری پیام خطای ntoskrnl یا کدهای مشابه را میدهد. نسخه های متعدد ویندوز 7 و 8 و 10 و 11 تست شد با فلشهای گوناگون و برنامه های متعدد ساخت فلش بوت و همچنین در حالتهای uefi و lagacy و در تمامی حالات تست شد ولی ایراد پابرجاست . یک اپدیت بایوس هم بیشتر نداشت که اون هم اپدیت شد ولی فرقی نکرد.
جالب توجه اینجاست که با کلیه نسخه های لینوکس بوت و حتی نصب میشه و هیچ ایرادی نداره

پیوست‌ها

rezababij

کاربر vip
vip
کاربر
2010-09-18
88
109
مشخصات cpu i7 7500
ram 8gb ddr4 (4gb onboard or 4gb slot)
هاردهای متعدد هم روی دستگاه تست شده هم ssd و هم هارد دیسک معمولی با ظرفیتهای متعدد . بایوس هم یکبار پروگرام و حتی ای سی بایوس هم تعویض شده است

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

rezababij

کاربر vip
vip
کاربر
2010-09-18
88
109
ممنون از جوابتون . رم هم تعویض شد و با نرم افزار تست رم در لینوکس رم انبرد با چند برنامه چک شد ولی خطایی نداشت . کلا دستگاه با بوت تست که در سایت لنوو هست تست کامل شد

پیوست‌ها

karimjavvy

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
کاربر
2012-06-19
503
921
قم
ممنون از جوابتون . رم هم تعویض شد و با نرم افزار تست رم در لینوکس رم انبرد با چند برنامه چک شد ولی خطایی نداشت . کلا دستگاه با بوت تست که در سایت لنوو هست تست کامل شد
سلام ، اگر هنوز دست به CPU نزدید ، ابتدا بگید Me Region بلدید ؟ می تونید فایل رو کلر کنید ؟ اگر که جواب مثبت هست ، انجام بدید و نتیجه شد رو اعلام کنید تا مرحله یک چک بعدی رو خدمتتون عرض کنم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ramintkh

rezababij

کاربر vip
vip
کاربر
2010-09-18
88
109
سلام ، اگر هنوز دست به CPU نزدید ، ابتدا بگید Me Region بلدید ؟ می تونید فایل رو کلر کنید ؟ اگر که جواب مثبت هست ، انجام بدید و نتیجه شد رو اعلام کنید تا مرحله یک چک بعدی رو خدمتتون عرض کنم .
درود. هنوز روی سی پی یو کار نکردم چون با لینوکس و نصبش هیچ مشکلی نداره بعید میدونم مربوط به cpu باشه .کپی فایل بایوس را با فایل سالم با برنامه uefi tool ترمیم و روی ای سی نو رایت کردم.

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
119
149
ایران
www.armaniset.ir
مشخصات cpu i7 7500
هاردهای متعدد هم روی دستگاه تست شده هم ssd و هم هارد دیسک معمولی با ظرفیتهای متعدد . بایوس هم یکبار پروگرام و حتی ای سی بایوس هم تعویض شده است
سلام یه تست میگم انجام بدید ،در زمانی که رم بصورت دوماژول هست که درمورد شما دو مدل آنبرد و ماژولار هست تست بد چیپ بودن رم بهیچ وجه مشکل رو نشان نمیده جز نصب ویندوز من بارها برام پیش آمده،شما ماژول رو بردار و با آنبرد تنها برو جلو و نصب کن اگر همان مشکل رو برخوردی مشکل رم آنبرده اما اگر با رم ماژولار رو همین یا روی دستگاه دیگه بمشکل نصب برخوردی مشکل از مدل رم اسلاتی یا همون ماژولاره، باید برای دو مدل رم موجود دو بار ویندوز جداگانه نصب کنید هر بخش رم چهارگیگابایتی رو بطور جداگانه با نصب ویندوز تست کنید شما همه کار کردید این تست هم بی هزینه و دردسر هست،موفق باشید

آخرین ویرایش:

mohandessh

کاربر vip
vip
کاربر
2018-06-04
18
18
ابهر
www.shahabsystem.com
مشخصات cpu i7 7500
دوست عزیز لطفا با رم انبورد تست کن ببین اوکی میشه

rezababij

کاربر vip
vip
کاربر
2010-09-18
88
109
دوست عزیز لطفا با رم انبورد تست کن ببین اوکی میشه
درود بر اساتید . فقط با رم انبرد و با یک رم ۸ گیگ اضافه شد ولی هیچ فرقی نداشت . اصلا طول نمیکشه که پیام ریکاوری میاد و پایین میزنه f8 بزن برای uefi و یا esc برای خاموش شدن شاید ۵ ثانیه بعد از خوندن فلش این پیاما میاد و وقتی دوباره روشن میکنی میره تو ستاپ . یه تست دیگه هم انجام دادم گزاشتم روی حالت lagecy و رفتم برای نصب که بعد از چند لحظه صفحه به صورت کرکره ای نارنجی در میاد و با f8 دوباره میره و میاد. اگه شد یه فیلم ازش میزارم

بالا