rahim 7
کاربر
خوب استاد امرسان تو اولویت قرار بده که مصرف بالایی دارهمهندس جان اگه ميشه جزيي تر بفرماييد و اينکه کدومشون تولويت بيشتري دارند
متشکرم
خوب استاد امرسان تو اولویت قرار بده که مصرف بالایی دارهمهندس جان اگه ميشه جزيي تر بفرماييد و اينکه کدومشون تولويت بيشتري دارند
متشکرم
با سلام
بر روي انها هم بصورت حرفه اي کار کردم ولي نياز به داکيومنتهاي دقيق و کامل دارم که متاسفانه کسيو که اونا رو داشت باشه. هنوز پيدا نکردم
چون من با توجه به تجربيات همکاران و خودم کارو به جايي ميرسونم و از نظر خودمون مناسبه اما از نظر ديگر تعميرکاران کارامد محسوب نميشه که اين تازه اول مشکلاته
باسلام دوست گرامی بردهای که قراره تولیدبکنید ایا درایران هستش یاخارج کشور من خودم یه مدتی به تعدادهزارتامدارسویچینگ 12ولت درچین تولید کردم خلیم عالی بود مصرفشم عالی بود ولی الان وقت نمیکنم دنبالش باشم چون مدارهای برد های یخچالهای ایرانی ازلحاض تغذیه بیشتر مشکل پیدامیکنن بعدشم شما وقتی بیاید بردرو تولید کنید برای ارزه دربازارشرکت صاحب مارک به شدت باشمابرخوردمیکنن شماباید شرکت ثبت شده برای تولید مدار داشته باشین اگه هرکی هرچی دلش بخوادتولیدکنه پس باید کارخونه هاجمکنن برن الان شرکتی مثل امرسان 80درصد هزینه کرد کارخونه شوازفروش قطعات بدست میاره شمابه نظرخودتون ایااین شرکت هامی زارن بعدشم الان درایران شرکتی همچون شرکت فراصوت نمیتونه هرمداری روتولید کنه چرا می تونه ولی امتیازشو نداره شماازلحاظ قانونی فقط میتونید بردهای روکه درشرکتهای صاحب مارک از رده تولید خارج شدن رو تولید کنید
برد سامسونگی میخوره ولی یاید سنسورهاشم سامسونگی بزنی-99.9 % شبیه هم هستندبا سلام وارزوی سربلندی
به نظر بنده اگه بتونید برد های یخساران.هیمالیا.وامرسان رو روانه بازار کنید عالی میشه مخصوصا یخساران که الان فقط بردهای کارخانه روش جواب میده وغیر از نمایندگی کسی نداره بردهایی هم که هست من امتحان کردم جواب نمیده اگه بتونید عین اونا درست کنید که عالی میشه
بردهای قدیمی یخچال های هیمالیا که معمولا مصرف دارندهم پیشنهادداده میشود
خوب استاد امرسان تو اولویت قرار بده که مصرف بالایی داره
دوستان بنده هفت ساله نماینده امرسانم،خرابی برد امرسان به ندرت اتفاق میوفتد وحتما قابل تعمیر هستند ایراد را در سایر نقاط بجوییدخوب استاد امرسان تو اولویت قرار بده که مصرف بالایی داره