آی پی امداد
abtahi

درخواست: پيشنهاد براي ساخت برد ترموستات

khodaparast

کاربر
2014-04-14
3
3
با سلام
بر روي انها هم بصورت حرفه اي کار کردم ولي نياز به داکيومنتهاي دقيق و کامل دارم که متاسفانه کسيو که اونا رو داشت باشه. هنوز پيدا نکردم
چون من با توجه به تجربيات همکاران و خودم کارو به جايي ميرسونم و از نظر خودمون مناسبه اما از نظر ديگر تعميرکاران کارامد محسوب نميشه که اين تازه اول مشکلاته

دوست عزیز بنده با یخچال بزرگ شدم و رشته تحصیلیم هم فوق لیسانس الکترونیک هست و شغل فعلیم هم فروش قطعات یدکی یخچال و کولر و لباسشویی هست. اگه سوالی داشتید در خدمتم . شما کدوم استان و شهر هستید ؟
لطفا لیست محصولاتی که الان تولید کردین رو برام بفرستید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
452
کردستان
باسلام دوست گرامی بردهای که قراره تولیدبکنید ایا درایران هستش یاخارج کشور من خودم یه مدتی به تعدادهزارتامدارسویچینگ 12ولت درچین تولید کردم خلیم عالی بود مصرفشم عالی بود ولی الان وقت نمیکنم دنبالش باشم چون مدارهای برد های یخچالهای ایرانی ازلحاض تغذیه بیشتر مشکل پیدامیکنن بعدشم شما وقتی بیاید بردرو تولید کنید برای ارزه دربازارشرکت صاحب مارک به شدت باشمابرخوردمیکنن شماباید شرکت ثبت شده برای تولید مدار داشته باشین اگه هرکی هرچی دلش بخوادتولیدکنه پس باید کارخونه هاجمکنن برن الان شرکتی مثل امرسان 80درصد هزینه کرد کارخونه شوازفروش قطعات بدست میاره شمابه نظرخودتون ایااین شرکت هامی زارن بعدشم الان درایران شرکتی همچون شرکت فراصوت نمیتونه هرمداری روتولید کنه چرا می تونه ولی امتیازشو نداره شماازلحاظ قانونی فقط میتونید بردهای روکه درشرکتهای صاحب مارک از رده تولید خارج شدن رو تولید کنید

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
باسلام دوست گرامی بردهای که قراره تولیدبکنید ایا درایران هستش یاخارج کشور من خودم یه مدتی به تعدادهزارتامدارسویچینگ 12ولت درچین تولید کردم خلیم عالی بود مصرفشم عالی بود ولی الان وقت نمیکنم دنبالش باشم چون مدارهای برد های یخچالهای ایرانی ازلحاض تغذیه بیشتر مشکل پیدامیکنن بعدشم شما وقتی بیاید بردرو تولید کنید برای ارزه دربازارشرکت صاحب مارک به شدت باشمابرخوردمیکنن شماباید شرکت ثبت شده برای تولید مدار داشته باشین اگه هرکی هرچی دلش بخوادتولیدکنه پس باید کارخونه هاجمکنن برن الان شرکتی مثل امرسان 80درصد هزینه کرد کارخونه شوازفروش قطعات بدست میاره شمابه نظرخودتون ایااین شرکت هامی زارن بعدشم الان درایران شرکتی همچون شرکت فراصوت نمیتونه هرمداری روتولید کنه چرا می تونه ولی امتیازشو نداره شماازلحاظ قانونی فقط میتونید بردهای روکه درشرکتهای صاحب مارک از رده تولید خارج شدن رو تولید کنید

كيوان خان عزيز سلام
مهندس ميتونم داكيومنت تغذيه سوييچينگ تونو داشته باشم؟
اخه خودتون بهتر ميدونين كه منابع تغذيه سوييچينگ استيبل نيستن و عمدتا خرابي هاي بردها از اين ناحيه است
از چه تاپ سوييچي استفاده كردين
از كدوم پروتكل كاري
من بخاطر خرابيهاي زياد منبع تغذيه سوييچينگ هنوز جرات ورود به اون سمتو پيدا مكردم و فلا از منبع ترانسي استفاده ميكنم كه خرابي نداره و استيبله و البته سنگين و پرهزينه است
اما اگه بنظرتون منبع تغذيه سوييچينگتون جواب ميده ميشه روش كار كرد و ازش استفاده گرفت
چون اينجوري هزينه منبع تغذيم حدود هفتاد درصد كاهش پيدا ميكنه
درهرصورت متشكرم از پيشنهادتون و اينكه پاسخ دادين

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با سلام وارزوی سربلندی

به نظر بنده اگه بتونید برد های یخساران.هیمالیا.وامرسان رو روانه بازار کنید عالی میشه مخصوصا یخساران که الان فقط بردهای کارخانه روش جواب میده وغیر از نمایندگی کسی نداره بردهایی هم که هست من امتحان کردم جواب نمیده اگه بتونید عین اونا درست کنید که عالی میشه
برد سامسونگی میخوره ولی یاید سنسورهاشم سامسونگی بزنی-99.9 % شبیه هم هستند

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
بردهای قدیمی یخچال های هیمالیا که معمولا مصرف دارندهم پیشنهادداده میشود

سبلان خان عزيز و بقيه دوستان و همكاران سلام
حسب فرمايشتون برد تغذيه فريزري هيماليا كه از بردهاي پرمصرف هيماليا است طراحي و تست و توليد انبوه شد
٠٩٣٠٢٤١٠١٠٠
منتظر نظرات بيشتر دوستان هستم

hamid.nezam

کاربر
2015-04-04
118
112
خوب استاد امرسان تو اولویت قرار بده که مصرف بالایی داره

استاد عزيزم رحيم خان
با سلام و خسته نباشيد
حسب فرمايشتون توليد بردهاي سيزده فوت امرسان در دستور كار قرار گرفت و نمونه اوليه اون با موفقيت تست شد
لطفا اگر نظري داريد براي بهبود كار ، بنده رو مشعوف فرماييد
بقيه دوستان هم ارادت بنده رو پذيرا باشند
متشكرم
12.jpg

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
خوب استاد امرسان تو اولویت قرار بده که مصرف بالایی داره
دوستان بنده هفت ساله نماینده امرسانم،خرابی برد امرسان به ندرت اتفاق میوفتد وحتما قابل تعمیر هستند ایراد را در سایر نقاط بجویید

بالا