سلام
به نظرم لازم نیست ناراحت بشید؛ تا جایی که یادم هست میتونید با TNM تماس بگیرید و درخواست اضافه کردن آیسی به لیست رو داشته باشید.
ضمن اینکه برخی از آیسیها هرچند از نظر پارتنامبر با هم فرق دارند؛ ولی از لحاظ الگوریتم پروگرام با هم مشابه هستن و میشه از پارتنامبر دیگهای برای پروگرام اون آیسی که از لحاظ ساختار با هم مشابه هستن استفاده کرد. ولی قائدتا باید نسبت به این ساختار شناخت داشته باشید و یا با تماس با مرکز TNM درخواست کنید پارتنامبری که از لحاظ الگوریتم با آیسی شما مشابه هست رو بصورت موقت به شما معرفی کنن.
تصویر سه نمونه از این مدلها رو در زیر میارم. این آیسی ها هرچند از نظر برند و پارتنامبر با هم مختلف هستن؛ اما الگوریتم پروگرام اونها، ولتاژ کاری و ... با هم یکی هست و همه از الگوریتم ST25XX پیروی میکنن.
مشاهده فایلپیوست 227266
مشاهده فایلپیوست 227267
مشاهده فایلپیوست 227268