آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,241
2,188
25w128a

با کمال افتخار tnm 5000 شناسایی نمیکنه

اصلا داخل لیستش نیست

مرگ بر tnm:mad::mad::mad:

سلام
به نظرم لازم نیست ناراحت بشید؛ تا جایی که یادم هست می‌تونید با TNM تماس بگیرید و درخواست اضافه کردن آیسی به لیست رو داشته باشید.
ضمن اینکه برخی از آیسی‌ها هرچند از نظر پارت‌نامبر با هم فرق دارند؛ ولی از لحاظ الگوریتم پروگرام با هم مشابه هستن و میشه از پارت‌نامبر دیگه‌ای برای پروگرام اون آیسی که از لحاظ ساختار با هم مشابه هستن استفاده کرد. ولی قائدتا باید نسبت به این ساختار شناخت داشته باشید و یا با تماس با مرکز TNM درخواست کنید پارت‌نامبری که از لحاظ الگوریتم با آیسی شما مشابه هست رو بصورت موقت به شما معرفی کنن.
تصویر سه نمونه از این مدل‌ها رو در زیر میارم. این آیسی ها هرچند از نظر برند و پارت‌نامبر با هم مختلف هستن؛ اما الگوریتم پروگرام اونها، ولتاژ کاری و ... با هم یکی هست و همه از الگوریتم ST25XX پیروی میکنن.

20250722_143058.jpg

20250722_143144.jpg

20250722_143310.jpg

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,241
2,188
سلام
به نظرم لازم نیست ناراحت بشید؛ تا جایی که یادم هست می‌تونید با TNM تماس بگیرید و درخواست اضافه کردن آیسی به لیست رو داشته باشید.
ضمن اینکه برخی از آیسی‌ها هرچند از نظر پارت‌نامبر با هم فرق دارند؛ ولی از لحاظ الگوریتم پروگرام با هم مشابه هستن و میشه از پارت‌نامبر دیگه‌ای برای پروگرام اون آیسی که از لحاظ ساختار با هم مشابه هستن استفاده کرد. ولی قائدتا باید نسبت به این ساختار شناخت داشته باشید و یا با تماس با مرکز TNM درخواست کنید پارت‌نامبری که از لحاظ الگوریتم با آیسی شما مشابه هست رو بصورت موقت به شما معرفی کنن.
تصویر سه نمونه از این مدل‌ها رو در زیر میارم. این آیسی ها هرچند از نظر برند و پارت‌نامبر با هم مختلف هستن؛ اما الگوریتم پروگرام اونها، ولتاژ کاری و ... با هم یکی هست و همه از الگوریتم ST25XX پیروی میکنن.

مشاهده فایل‌پیوست 227266

مشاهده فایل‌پیوست 227267

مشاهده فایل‌پیوست 227268

فقط موضوعی که فراموش کردم در ادامه پست بالا عرض کنم این هست که اگر شما آیسی که در لیست نیست را با توجه به توضیحات پست قبل به پروگرام معرفی کنید؛ پروگرام خطای شناسایی آیسی میده که برای رفع آن باید از طریق منوی:
"عملیات فایل و تنظیمات/تنظیمات عمومی/ادامه‌ی عملیات در صورت عدم تطابق کد شناسایی آیسی"
خطای مذکور را حذف و نادیده بگیرید.

مجددا تاکید می‌شود که باید نسبت به این ساختار شناخت داشته باشید و یا با تماس با مرکز TNM درخواست کنید پارت‌نامبری که از لحاظ الگوریتم با آیسی شما مشابه هست رو بصورت موقت به شما معرفی کنن. در غیر اینصورت احتمال آسیب به آیسی وجود دارد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bardia001

reza.93

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2015-03-13
487
1,461
سلام
ای سی DS35M1GA رو با tnm5000 میخونم ولی متاسفانه موقع وریفای کردن مشخص میشه که فایل ناقص خونده شده
چندین بار امتحان کردم و جواب نگرفتم حتی بجای زیف روی برد تبدیل لحیم کردم و فرقی نکرد

یه ای سی دیگه هم از این همین مدل تست کردم و متاسفانه اون هم همین مشکل رو داشت

پیوست‌ها

بالا