آی پی امداد
abtahi

مشکل: پروتکت اینورتر 3 برده چینی

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام
دستگاه اینورتر از نوع 3 برده متداول برای تعمیر نزد من آورده شده که با کمی جوش دادن دستگاه پروتکت می کرد.
در آمپر های تنظیمی بالا سریعتر و گاهی با تک اول و در آمپرهای تنظیمی پایین بعد از حدود 10 ثانیه دستگاه پروتکت می شود.
برای تست برد افقی تحریک را تعویض کردم ولی مشکل رفع نگردید.
همچنین تمامی ماسفت های دستگاه را که چینی بودند را در آورده و 8 عدد ماسفت نو 23n50 جهت تست نصب کردم که باز هم با همان شرایط قبل دستگاه پروتکت می شود.
شایان ذکر است که دستگاه کاملا نو نو میباشد.
دوست منتظر نقطه نظرات شما هستم. 20151014641.jpg20151014642.jpg

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
با سلام
مهندس میتونی همین برد اینورت رو روی یه دستگاه دیگه تست کنی؟دستگاه سه برده موجود داری؟
الان فکر نکنم به دستگاه دسترسی داشته باشی ولی فردا قبل هر چی ترانس ها رو تک تک رو مدار بیار و تست بگیر
با توجه به نو بودن دستگاه خرابی ترانس ها 1 درصد هستش ولی همون 1 درصد رو هم در نظر بگیر که یکی شون مشکل داشته باشه
مادامی که جوش میدی ولتاژ 300 رو هم همزمان چک کن ببین افت و خیز زیادی داره یا نه
تغذیه سوئیچینگ رو غیر فعال کن و برد فرمان رو با منبع خارجی تغذیه کن و جوش بده و از سلامت تغذیه سوئیچنگ مطمئن شو

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahoonaky

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام
فکر نمیکنم از برد ترانس باشد.
چون یک بار با وجود اینکه سوکت برد ترانس را کشیده بودم و دستگاه را روشن کردم'دستگاه بلافاصله بعد از روشن شدن پروتکت کرد.

بهبود 68

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2015-03-31
517
1,181
آقا مجتبی برد اینورت رو از برد ترانس و پاور جدا کن و با 24 تغذیه ش کن ببین باز موقع روشن کردن پروتکت میشه؟چندین بار قطع و وصل کن
از صاحب دستگاه بپرس قبل استفاده از دستگاه و جوشکاری دستگاه به این روز افتاده یا حین کار؟اصلا تست کرده خریده؟شاید سرنخ های دستمون بیاد که چی شده

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام
فردا روش کار میکنم.
با قطع و وصل کردن به ندرت پروتک می کند. کلا این چند روزی که دستگاه پیش منه ۲ بار با روشن کردن پروتکت کرد که یکبارش در حالی بود که برد ترانس را جدا کرده بودم و به همین دلیل هم خیالم از برد ترانس راحت است.
برد تحریک را هم تعویض کردم.
البته قطعات خروجی ترانس جریان تا آی سی هم میتواند باعث پروتکت شود.
یکی از دوستان ظاهرا این مشکل برایش پیش آمده بود که اتصالی در خروجی ترانس جریان باعث پروتکت می شد.
البته موضوع دیگری که شک برانگیز است خراب بودن سیگنال مربعی یک سمت ماسفت هاست. یعنی در حالت روشن بودن دستگاه از روی پایه های هر کدام از ۶ فت کنار هم که سیگنال می گرفتم'سیگنال مربعی نداشتم و فقط اعوجاج بود. در صورتی که فتهای سمت مقابل هر ۶ عدد سیگنال درست داشتند.
البته با خاموش کردن دستگاه در فاصله زمانی ای که هنوز ۲۴ ولت موجود و رله قطع نشده است'سیگنال بر میگردد.
سپاس

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
البته وقتی همه فتها را از برد جدا کرده بودم'از جای فتها سیگنال گرفتم و سیگنال مربعی مشاهده شد و هیچگونه اعوجاجی نبود.

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام
فردا روش کار میکنم.
با قطع و وصل کردن به ندرت پروتک می کند. کلا این چند روزی که دستگاه پیش منه ۲ بار با روشن کردن پروتکت کرد که یکبارش در حالی بود که برد ترانس را جدا کرده بودم و به همین دلیل هم خیالم از برد ترانس راحت است.
برد تحریک را هم تعویض کردم.
البته قطعات خروجی ترانس جریان تا آی سی هم میتواند باعث پروتکت شود.
یکی از دوستان ظاهرا این مشکل برایش پیش آمده بود که اتصالی در خروجی ترانس جریان باعث پروتکت می شد.
البته موضوع دیگری که شک برانگیز است خراب بودن سیگنال مربعی یک سمت ماسفت هاست. یعنی در حالت روشن بودن دستگاه از روی پایه های هر کدام از ۶ فت کنار هم که سیگنال می گرفتم'سیگنال مربعی نداشتم و فقط اعوجاج بود. در صورتی که فتهای سمت مقابل هر ۶ عدد سیگنال درست داشتند.
البته با خاموش کردن دستگاه در فاصله زمانی ای که هنوز ۲۴ ولت موجود و رله قطع نشده است'سیگنال بر میگردد.
سپاس
سلام
این مسئله که روی شش عدد از فتها سیگنال نبوده مهمه اگر مطمئنی شش تا از ماسفتها سیگنال نداره با توجه به اینکه منبع سیگنال تا ترانس درایور مشترکه میمونه از ترانس درایور تا ماسفتهایی که سیگنال گیت ندارن که با توجه به اینکه اسکوپ داری پیدا کردن نقطه قطع شدن سیگنال اسونه.
موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahoonaky

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
یه نکته رو هم در نظر بگیر
بعضی وقتا متالیزه محل قرارگیری ماسفتها در اثر تعویض ماسفت معیوب میشه که از یک طرف برد سیگنال داری ولی طرف دیگه سیگنال نداری که اینجور مواقع اگه طرف قطع شده فقط لحیم بشه اون ماسفت از مدار خارج میشه.
موفق باشی

darabi81

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-04-10
1,044
5,423
سلام
این مسئله که روی شش عدد از فتها سیگنال نبوده مهمه اگر مطمئنی شش تا از ماسفتها سیگنال نداره با توجه به اینکه منبع سیگنال تا ترانس درایور مشترکه میمونه از ترانس درایور تا ماسفتهایی که سیگنال گیت ندارن که با توجه به اینکه اسکوپ داری پیدا کردن نقطه قطع شدن سیگنال اسونه.
موفق باشی
سلام
سیگنال یک سمت از ماسفت ها در صورت روشن بودن دستگاه به اعوجاج تبدیل می شود ولی به محض اینکه دستگاه را خاموش می کنم در طول چند ثانیه ای که هنوز خازن ها شارژ دارند و 24 ولت قطع نشده است سیگنال به صورت مرتب نمایش داده می شود.
سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: saraghaz

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام
مطمئنی سیگنال رو بین گیت و سورس گرفتی؟عجیبه که یه طرف سیگنال داره یه طرف نداره بعد زمان خاموش شدن سیگنال میاد
سیگنال رو از چهار خروجی برد درایور بگیر ببین چه شکله؟

بالا