آی پی امداد
abtahi

پخش نشدن صدا از باند تسکو مدل ts1900

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
192
115
تهران
سلام دوستان ، یه اسپیکر اومده که خروجی صدا نداره باند رو چک کردم سالم هست، اما صدای خروجی ندارم ، کسی نقشه این مدل رو داره یا میدونه باید کجاش رو چک کنم ؟؟؟ عکس ها پیوست شد خروجی صدا هم دایره کشیدم در ضمن دوتا خازن مربوط به خروجی صدا هم تعویض کردم

پیوست‌ها

• 408.2 کیلوبایت بازدیدها: 11
  • 386.5 کیلوبایت بازدیدها: 10
  • 411.4 کیلوبایت بازدیدها: 10

Ali.218

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
سلام وقت بخیر ورودی مدار برق چند ولت میخوره؟ عکس ها واضح نیست مخصوصا ای سی ها دایره قرمز باید ای سی شارژ باشه دایره زرد اگه ۴۵۵۶ باشه بوستر ولتاژه و دایره سبز هم آمپلیفایر صدا میباشد
اول دو دیود ورودی برق چک کن بعد هم اگه مشخصات ای سی ها رو بتونی بخونی همکار های دیگه هم می‌توانند کمکت کنند

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
192
115
تهران
سلام وقت بخیر ورودی مدار برق چند ولت میخوره؟ عکس ها واضح نیست مخصوصا ای سی ها دایره قرمز باید ای سی شارژ باشه دایره زرد اگه ۴۵۵۶ باشه بوستر ولتاژه و دایره سبز هم آمپلیفایر صدا میباشد
اول دو دیود ورودی برق چک کن بعد هم اگه مشخصات ای سی ها رو بتونی بخونی همکار های دیگه هم می‌توانند کمکت کنند
من خودم احساس میکنم مشکل از همین ایسی که دایره سبز هست باشه ، ورودی ۱۲ولت هست اما خروجی که میاد روی پایه بلندگو ۵.۵ ولت هست یعنی خروجی همون ایسی ، حالا من نقشه ندارم ببینم خروجی این ایسی باید چند باشه اگه خروجی ۵.۵ درست باشه که هیچ اگه باید ۱۲باشه ایسی رو عوض کنم ، ورودی آیسی ۱۲هست

Ali.218

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
من خودم احساس میکنم مشکل از همین ایسی که دایره سبز هست باشه ، ورودی ۱۲ولت هست اما خروجی که میاد روی پایه بلندگو ۵.۵ ولت هست یعنی خروجی همون ایسی ، حالا من نقشه ندارم ببینم خروجی این ایسی باید چند باشه اگه خروجی ۵.۵ درست باشه که هیچ اگه باید ۱۲باشه ایسی رو عوض کنم ، ورودی آیسی ۱۲هست
از دیتا شیت ایسی میشه فهمید من نتونستم مشخصات ایسی بخونم اگه نوشته روی ایسی بگید راحت تر میشه راهنمایی کنم

بالا