- 2012-03-18
- 10,107
- 80,046
مهندس سپاسگزار شما ولی شماره 1 و بند الف کاملا تفهیمم نشده در نقشه زیر مقاومت راه انداز به مثبت 310 خازن اصلی وصل شده
اگر با مقاومت و زنر توسط 310 ولت ولتاژ تغذیه ای سی ساخته میشه به راحتی چرا دوباره از سیم پیچ ترانس استفاده میشه و مضافا بر اینکه این ولتاژی که با مقاومت اهم بالا ساخته میشه با ولتاژی که از ترانس میاد موازی میشه یعنی همیشه ولتاژ بعد از مقاومت راه انداز وجود داره پس مقاومت گرم هم میشه؟
http://uzzors2k.4hv.org/projectfiles/auxsmps/UC3842 Flyback Converter.GIF
سلام
عزیزم کاملا روشن و واضحه که اگر آی سی را با منبع 310 ولت و مقاومت سری تغذیه کنید دراینصورت مقاومت ، حرارت قابل توجهی تولید میکنه
سپس منبع 14 ولتی را با منبع فوق و مقاومت راه انداز موازی کنید دراینصورت جریان منبع راه انداز بگونه ای افت میکنه که نیاز به دیود هم نداره و داغ نمیکنه
بابت سوال دوم
اگه از مقاومت و زینر استفاده کنی بدون تردید مقاومت متناسب با VI ( متناسب با ولتاژ و جریان مقاومت) داغ میشه و لذا حرارت زیادی داره و زینر هم با تناسبی معگوس نسبت به توانش گرم میشه
برحسب اتفاق در شرایطی که ناگزیر شدم از روش فوق استفاده کنم مقاومت مذکور بحدی داغ میکرد که ناگزیر به استفاده از مقاومت آجری بودم شما هم تست و تجربه کن
اگر سوال و مقصود شما را متوجه نشدم و ابهامی باقی است اعلام کن
سپاس
آخرین ویرایش: