آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hamid5906

کاربر
2009-12-25
7
14
با سالم
من یه هارد 40 مکستور دارم که جدیدا نصفش پریده وفقط 21 گیگ میشناسه می خواستم بدونم راهی هست که بتونم تعمیرش کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید...
باتشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: guest1

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,807
با سالم
من یه هارد 40 مکستور دارم که جدیدا نصفش پریده وفقط 21 گیگ میشناسه می خواستم بدونم راهی هست که بتونم تعمیرش کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید...
باتشکر

با سلام دوست عزیز در محیط داس چقدر میشناسد ایا در ویندوز 21 میشناسد شما بهتر است win ncنصب کنید تا بهتر مشخص شود درضمن جمپر های انرا دستکاری نکردید اقدامات خودرا بیان کن

hamid5906

کاربر
2009-12-25
7
14
اول ممنونم که جوابم رو دادید بله ویندوز فقط 21 گیگ میشناسه وفقط همین حجم قابل دست رس است جمپر ها باید در چه حالی قرار بگیره...؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
باسلام من سیستم هادر sata داره حالا یه هاردade دارم میخوام بهش اضافه کنم نمیشه وقتی سیسیتم رو روشن میکنم میاد بالا همین که میخواد وارد دیسکتاب بشه ریستارت میشه سوکت هار هم در روی مادربرد جابه جا کردم ولی موفق نشد م در ضمن مادر برد من الایت گروپ 6100 هست اگه دوستان لطف کنن یه اموزش تصویری برام بزارن ممنون میشم

majid_tech

کاربر
باسلام من سیستم هادر sata داره حالا یه هاردade دارم میخوام بهش اضافه کنم نمیشه وقتی سیسیتم رو روشن میکنم میاد بالا همین که میخواد وارد دیسکتاب بشه ریستارت میشه سوکت هار هم در روی مادربرد جابه جا کردم ولی موفق نشد م در ضمن مادر برد من الایت گروپ 6100 هست اگه دوستان لطف کنن یه اموزش تصویری برام بزارن ممنون میشم

با سلام احتمالا پاور شما توانایی لازم نداره یا در هارد موردی وجود داره که با وصل کردن سیستم ریستارت میشه بنابرین شما مشخصات کامل سیستم و مارک و توان پاور را به طور کامل بنویسید

karim_9

Banned
2008-01-13
156
501
کرج
با سلام فکر نمیکنم از پاور باشه اخه دوتا هارد ساتا رو ساپورت میکنه توی هارد ade مشکل داره منظورم اینه که من الان روی سیستم هارد ساتا دارم میخوام یه هارد ADE هم بهش اضافه کنم ولی نمیشه در ضمن من با دوتا هارد سا تا امتحان کردم شناخت مشخصات سیستم
MAN/ ELIT 6100
CPU ADM/240XII
RAM /1G
پاور معمولی200

• Like

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
اول ممنونم که جوابم رو دادید بله ویندوز فقط 21 گیگ میشناسه وفقط همین حجم قابل دست رس است جمپر ها باید در چه حالی قرار بگیره...؟؟؟؟

با سلام

دوست عزیز ترتیب چینش جامپرها در پشت هاردتون کشیده شده است .
جامپرهای هاردتون را به ترتیب Master بچینید ، این عیب از جامپر میتونه باشه .

با تشکر

kami_in2000

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-02-04
558
2,880
QOM
با سلام فکر نمیکنم از پاور باشه اخه دوتا هارد ساتا رو ساپورت میکنه توی هارد ade مشکل داره منظورم اینه که من الان روی سیستم هارد ساتا دارم میخوام یه هارد ade هم بهش اضافه کنم ولی نمیشه در ضمن من با دوتا هارد سا تا امتحان کردم شناخت مشخصات سیستم
man/ elit 6100
cpu adm/240xii
ram /1g
پاور معمولی200

با سلام

دوست عزیز شما باید هارد sata را بعنوان master (میزبان) و هارد ide را بعنوان slave (میهمان) متصل کنید .(این در صورتی است که ویندوز اصلی روی هارد sata نصب باشد ) .
نحوه چینش جامپرها در پشت هارد توضیح داده شده است .

در نهایت اگر مشکلتان حل نشد یک ویندوز جدید با کیس خودتون روی هارد ide نصب کنید . (با تغییر جامپرها 99 درصد مشکلت حل میشه ) .

دلیل ریست شدن سیستم بخاطر این است که ویندوز موجود در هارد ide با کیس دیگری نصب شده است .

با تشکر .

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
با سلام
هاردی دارم که وقتی ویندوز روی آن نصب می کنم ویندوز می پرد
با hdd reg چک کردم بد سکتور پیدا کرد و تعمیر کرد بد سکتورها را اما دوباره با ویندوز نصب کردن بعد از چند روز ویندوز پرید 10gig از حافظه هارد را هم پارتیشن نکردم نساختم ولی فایده ای نکرد

• Like

azama

کاربر
2006-10-22
3
3
با سلام

فلاش میموری kingston 32 دارم که بعد از ریختن هر برنامه وقتی فلاش را از کامپیوتر جدا میکنم

برنامه پاک میشود دوستان درصورت امکان مکن کنید . با نهایت سپاس

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا