آی پی امداد
abtahi

مطرح كردن سوالات و مشـــــــكلات ۩ هارد ديســـكــــــ ۩

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آشنا

کاربر
2009-02-16
70
145
سلام
هاردی دارم که وقتی ویندوزی روی آن نصب میکنم ممکن است دو روز کار کند و دوباره ویندوز مشکل پیدا کند با hdd re بد سکتور یابی کردم بد سکتور داشت و آنها را تعمیر کردم با اما باز هم ویندور مشکل پیدا میکند با چه نرم افزاری میشود بدسکتورها را قرنطینه کرد

Technoco

کاربر
2009-08-01
1
2
با سلام . من یک هاردی دارم نوع Maxtor sata ، وقتی پارتتیشن c را فرمت می کنم حدود نیم ساعت طول می کشه و هنگامی که برنامه ای را اجرا می کنم با کمی مکث آن را اجرا می کند.اصلا صدای اضافی هم ازش شنیده نمی شه . لطفا راهنمایی بفرمائئد. متشکرم​

guest1

Banned
2011-11-21
859
6,807
با سلام . من یک هاردی دارم نوع Maxtor sata ، وقتی پارتتیشن c را فرمت می کنم حدود نیم ساعت طول می کشه و هنگامی که برنامه ای را اجرا می کنم با کمی مکث آن را اجرا می کند.اصلا صدای اضافی هم ازش شنیده نمی شه . لطفا راهنمایی بفرمائئد. متشکرم​
با سلام دوست عزیز اطلاعات هارد را روی سیدی یا دودی بریزد وهارد را با برنامه low level format فرمت کلی کنی بعد پارتیشن بندی کنید اگر باز مشکل داشت پیغام بدید تا چارهای بیاندیشیم

soheilspeeda

کاربر
2009-12-04
4
4
من یه هارد مکستور دارم، یه روز به محض اینکه کامپیوتر رو روشن کردم، یه دود سفید رنگ غلیظ از بوردش بلند شد!!!
سه تا هارد مکستور داشتم، هر سه همین جوری شد!!!
میشه واسه شون کاری کرد یا نه؟! از کجا مطمئن باشم با تعویض برد، هارد کار می کنه؟! اصلا اگه قرار باشه بورد عوض شه، چقدر هزینه داره؟!

ali_62

کاربر
2009-08-13
54
96
کرمان
من یه هارد مکستور دارم، یه روز به محض اینکه کامپیوتر رو روشن کردم، یه دود سفید رنگ غلیظ از بوردش بلند شد!!!
سه تا هارد مکستور داشتم، هر سه همین جوری شد!!!
میشه واسه شون کاری کرد یا نه؟! از کجا مطمئن باشم با تعویض برد، هارد کار می کنه؟! اصلا اگه قرار باشه بورد عوض شه، چقدر هزینه داره؟!

بستگی به نوع هارد داره بردش از 10-12 تومان شروع میشه به بالا
معمولا صرف به تعویض برد نیست مگر اطلاعات خیلی مهمی روی هارد داشته باشی

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,474
5,532
با سلام
من هاردم 320 هستش که 6 تا پارتیشن داشت اومدم 2 تا پارتیشن رو که خالی بود با هم یکی کنم با خود ویندوزیکی از پارتیشن های خالی رو پاک کردم (فرمت نکردم)که 4 تا از پارتیشن هام پرید اومدم با نرم افزارacronis disk director suite 10.0.2160
پارتیشن ها رو برگردونم که از 4 تا 3 تا برگشت ولی اون یکی که پاک کرده بودم برنگشت و تازه اون 3 تایی که برگشته باز نمیشن این هم عکسش موقعی که میخایم درایو رو باز کنم این پیغام رو میده
untitled2.jpg
untitled.jpgلطفا" کمکم کنید

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,884
ایران
با سلام
دوست عزیز پارتیشن رو وقتی می خوای پاک کنی بهترین کار این هست که قبلش اون رو فرمت کنی چون اطلاعات مخفی در آن وجود دارد که موجب به هم ریختگی میشه بعد از پاک کردن پارتیشن. به نظر میرسه جایی از کار اشتباه کردید که این اتفاق افتاده.

اما حالا که گذشته و دیگه اون پارتیشنها رو نمیشه کاری کرد! باید اون چتد پارتیشن رو یکی کنی و فرمت کنی سپس دوباره چند قسمتشون کنی.

اگر خیلی برات اطلاعاتشون مهم هست میتونی یکبار ویندوز رو از اول نصب کنی احتمال داره اون پارتیشنها رو بشتاسه! اما فقط ممکنه. پارتیشن هم وقتی به هم میریزه اطلاعات به این راحتی قابل بازیابی نیستو ولی میتونی با نرم افزارهای بازگردانی اطلاعات امتحان کنی ببینی میتونی اطلاعات رو برگردونی بعید از یکی کردن پارتیشن یا نه. ولی احتمال همه این موارد ضعیف هست.

alidelkhah

کاربر
2009-01-28
36
44
با سلام:ازدوستان عزيزي كه سي دي نرم افزاردرايور صداي مادربرد ms-6787-ver-2رادارند جهت دانلود قرار دهند تشكر

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,787
29,884
ایران
با سلام:ازدوستان عزيزي كه سي دي نرم افزاردرايور صداي مادربرد ms-6787-ver-2رادارند جهت دانلود قرار دهند تشكر

(( بخش مربوط به هارد دیسک))

دوست عزیز آیا این عنوان ربطی به پست شما داره؟
چنین بخشی در سایت تخصصی نداریم و بخش نرم افزاری و درایورها در آدرس ir3at.com قرار دارد....

توضیحات:
http://www.msi.com/index.php?func=prodcpusupport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=577

صفحه کلیه درایورها:
http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=577

اگر بقیه درایورها رو نمی خواین فقط صدا رو از اینجا بگیرید:

m2d

کاربر
2009-05-13
43
26
من هارد مکثتور دارم که که سیستم داخل ویندوز انو مثل سی دی رام میشناسه لطفا راهنمایی کنین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا