منم دقیقا همین مشکل را داشتم برای منم آب رفته بود داخلش و فقط مشکل جزیی داشت فقط چراغ عقربه دور موتور و دور کیلومتر و چراغ های زمینه آمپر بنزین روشن نمیشد باز کردم با آب و ریکا شستم و با سشوار خشک کردم درست نشد
بعد از گشتن فراوان و تازه کردن بیشتر لحیم ها باز درست نشد بعد مشکل حل کردم یکی از خط های اتصال بین چراغ ها قطع شده بود
ولی برای اینکه خیلی از لحیم ها را دستکاری کردم هر چهار عقربه و کیلومتر شمار از کار افتادن باز لحیم ها را تازه کردم و برد را با بنزین شستم عقربه ها روشن شدن ولی وقتی روی ماشین میبندم باز قطع میشن وقتی برد را تکان میدم روشن میشن همینطور قطع و وصل تقریبا ۱۰ روز هست این برد پدر منو درآورد تا اینکه باز لحیم های هر سه آی سی را تازه کردم همه چیز روشن شد بجز آموزهای مهم یکی آمپر بنزین و یکی آمپر گرمایش رادیات حالا هرکاری کردم این دوتا روشن نمیشن وقتی موتورها را جابجا میکنم موتورها برعکس میچرخن بعد میان سرجایش خودشون ولی بالا نمیروند تا اینکه این مطلب سایت را پیدا کردم گفتم شاید کسی مشکل را حل کرده ولی نه متاسفانه.
درضمن من خودم تا یه اندازه ای از الکترونیک سر درمیارم این کارها را کردم کار هرکسی نیست.