آی پی امداد
abtahi

سوال: مشکل ازکار افتادن عقربه های کیلومتر پراید

morteza khod

VIP+ افتخاری
کاربر
2017-08-01
2,627
4,967
سلام دوستان یه کیلومتر آوردن که آبخورده ، تقریبا سرویس و قطعی گرفته شد الان همه چی درست پشت آمپر هم دارد فقط هر چهار تا عقربه ازکار افتاده ، حتی با بازو بسته کردن سوییچ تکان هم نمیخورد، کجا باید دنبال مشکل باشم ، و نحوه عیب یابی به چه صورت هست مخصوصا روی میز کار با تشکر. IMG_20210421_54602.jpgIMG_20210421_46954.jpg

sanjarani2

کاربر
2024-07-11
1
0
ایران
منم دقیقا همین مشکل را داشتم برای منم آب رفته بود داخلش و فقط مشکل جزیی داشت فقط چراغ عقربه دور موتور و دور کیلومتر و چراغ های زمینه آمپر بنزین روشن نمیشد باز کردم با آب و ریکا شستم و با سشوار خشک کردم درست نشد
بعد از گشتن فراوان و تازه کردن بیشتر لحیم ها باز درست نشد بعد مشکل حل کردم یکی از خط های اتصال بین چراغ ها قطع شده بود
ولی برای اینکه خیلی از لحیم ها را دستکاری کردم هر چهار عقربه و کیلومتر شمار از کار افتادن باز لحیم ها را تازه کردم و برد را با بنزین شستم عقربه ها روشن شدن ولی وقتی روی ماشین می‌بندم باز قطع میشن وقتی برد را تکان میدم روشن میشن همینطور قطع و وصل تقریبا ۱۰ روز هست این برد پدر منو درآورد تا اینکه باز لحیم های هر سه آی سی را تازه کردم همه چیز روشن شد بجز آموزهای مهم یکی آمپر بنزین و یکی آمپر گرمایش رادیات حالا هرکاری کردم این دوتا روشن نمیشن وقتی موتورها را جابجا میکنم موتورها برعکس میچرخن بعد میان سرجایش خودشون ولی بالا نمی‌روند تا اینکه این مطلب سایت را پیدا کردم گفتم شاید کسی مشکل را حل کرده ولی نه متاسفانه.
درضمن من خودم تا یه اندازه ای از الکترونیک سر درمیارم این کارها را کردم کار هرکسی نیست.

پیوست‌ها

gasemi.m100

VIP+ افتخاری
کاربر
2018-12-02
516
1,050
سلام . من پیشنهاد میکنم ببرین جایی که تعمیرات تخصصی همین موارد رو داشته باشن و تا میتونید خودتون دستکاری نکنین . اما اگر بازم اصرار دارید خودتون انجام بدید با این مواردی که گفتید واضحه که یا قلع مردگی روی قطعات دارید یا جامپر های روی برد به علت اب خوردگی قطعی پیدا کرده همه رو تست کنید اگر قطع بود با سیم لاکی لحیم کنید

بالا