آی پی امداد
abtahi

مدار پالس استار 2

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,281
49
ایران
حتی در مورد برد تفکیک سوال کردم گفت درست کار نمی کنه . اگر دقت کرده باشی 10 تا جای خالی پین هدر داره هیچی مونتاژ نکرده . من عیبش رو هم پیدا کردم و مشکل حل شد . باهاش مکاتبه کن بهت میگه چه خبره

1751033335058.png

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
469
542
ایران
حتی در مورد برد تفکیک سوال کردم گفت درست کار نمی کنه . اگر دقت کرده باشی 10 تا جای خالی پین هدر داره هیچی مونتاژ نکرده . من عیبش رو هم پیدا کردم و مشکل حل شد . باهاش مکاتبه کن بهت میگه چه خبره

مشاهده فایل‌پیوست 226859
جناب jfrras

ای کاش چند صفحه ای از سایت های ارائه شده را مطالعه میکردید .

قبلا هم گفتم اینگونه طرح ها برخلاف آنچه ادعا میشود طرح های قدیمی و اصطلاحا منسوخ شده است که متاسفانه بعضی افراد سود جو هنوز به بهانه های واهی تلاش برای مطرح کردن و فروش آن دارند.

در دنیای تکنولوژی و پیشرفت مدارات دیجیتالی کارآمد و نسبتا خوبی طراحی شده که به مراتب بهتر است. ضمن اینکه مدارات آنالوگ هم طرفداران خودش را دارد.

سیستم های با بیش از 5 سمپل و نمونه برداری که در دستگاهای پیشرفته چون ماینلب و ..... وجود دارند.

به هر حال بیشتر از این دلیلی ندارد توضیح بدهم و بهتر است دوستان و کارشناسان دیگر هم مطالب را مطالعه کنند و از نظرات ارزشمندشان بهره ببریم.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,281
49
ایران
جناب jfrras

ای کاش چند صفحه ای از سایت های ارائه شده را مطالعه میکردید .

قبلا هم گفتم اینگونه طرح ها برخلاف آنچه ادعا میشود طرح های قدیمی و اصطلاحا منسوخ شده است که متاسفانه بعضی افراد سود جو هنوز به بهانه های واهی تلاش برای مطرح کردن و فروش آن دارند.

در دنیای تکنولوژی و پیشرفت مدارات دیجیتالی کارآمد و نسبتا خوبی طراحی شده که به مراتب بهتر است. ضمن اینکه مدارات آنالوگ هم طرفداران خودش را دارد.

سیستم های با بیش از 5 سمپل و نمونه برداری که در دستگاهای پیشرفته چون ماینلب و ..... وجود دارند.

به هر حال بیشتر از این دلیلی ندارد توضیح بدهم و بهتر است دوستان و کارشناسان دیگر هم مطالب را مطالعه کنند و از نظرات ارزشمندشان بهره ببریم.
نیاز به یاداوری شما نیست . با چند تا از مهندسینی که اونجا هم فعال هستن در ارتباطم حتی یکی از اون ها از بچه های تبریز است . یکسال پیش کل اون سایت و سایت های که گفتی رو زیر ورو کردم . پس بدون اطلاع نبودم . در مورد سیستم های جدید هم با شما موافقم و تلاش می کنم یک سیستمی طراحی کنم که خصوصیات و عملکرد های منحصر به فردی داشته باشه . یه نقصی هم این سیستم داره فلزات زرد رو خیلی ضعیف میگیره. اسم نمی برم چند تا فروشنده هم در تلگرام فعال هستند متاسفانه همین تی ال و فلزجو رو می کنن تو پاچه مردم و این باعث ناراحتی است . یدونه lf357 ببین تو بازار چند شده ! جنس خوبش 1.5 میلیون . الان حدود 1 سال شاید کمتر بیشتر هست ساختم به هیچ کس نفروختم و قصد ندارم به کسی بدم.

saman5949

کاربر
2018-01-02
71
67
شما کاربر عادی هستید . فکر کنم دسترسی دارید برید ببینید مثل ایشون فقط فایل گذاشتن و تایپیک های ناقص ایجاد کردن چون ساخت خودشون نیست و اطلاعاتی در این مورد ندارن .کار اصلاح و مدیریت رو سخت می کنه و بازخواست داره و اینجا هم کسی صاحب منفعت نیست .......
شاید حق با شما باشه و این مدار ناقص باشه ولی نظر بنده اینه ک این مدارا عمومی بشه شاید کسی امد ایراداتش رو برطرف کرد و عمومی کرد . حد اقل جلوی فروش این مدارا گرفته میشه . یه مدار لورنز هم چند سال پیش توی geotech گذاشته شد یکی از بچه های همین انجمن اونجا بود و با همکاری باهاشون موفق به ساختش شد . اگه همون مدار اینجا گذاشته میشد و دوستانی ک میتونستن روش کار میکردن الان همه بهش دسترسی داشتن
منم یسری عکس ازین مدار دارم اگه نیاز بود بگین اونارو بفرستم یکم

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,281
49
ایران
شاید حق با شما باشه و این مدار ناقص باشه ولی نظر بنده اینه ک این مدارا عمومی بشه شاید کسی امد ایراداتش رو برطرف کرد و عمومی کرد . حد اقل جلوی فروش این مدارا گرفته میشه . یه مدار لورنز هم چند سال پیش توی geotech گذاشته شد یکی از بچه های همین انجمن اونجا بود و با همکاری باهاشون موفق به ساختش شد . اگه همون مدار اینجا گذاشته میشد و دوستانی ک میتونستن روش کار میکردن الان همه بهش دسترسی داشتن
منم یسری عکس ازین مدار دارم اگه نیاز بود بگین اونارو بفرستم یکم
بله کاربری بنام m.e.e یه همچین چیزی هست اسم کاربریشون . دستگاه اصلی دستشون بود و مهندسی معکوس کردن . جالبه شماتیک همون مداری که گذاشته مشکل داره . و لیست قطعاتی که مونتاژ کرده رو هم ناقص گذاشته و عکس هایی که تو ژتوتچ گذاشته شماره قطعات رو هم سیاه کرده .
ببینید الان مشکل قطعات تو بازار رو ببینید . اگر همین طوری که مدارات بیرون درز میکنه و فروشنده های فرصت طلب کل بازار که قطعات اصلی هست حالا صرفا برای این مدار استفاده نمیشه رو هم قشنگ جارو می کنن برید ببینید قیمتهایی فضایی که هست .
از سال 86 اینجام برید نگاه کنید ادم تاسف میخوره هیچ کس سازنده نیست البته قبلا بودند دیگه نمی بینمشون همکاری های خوبی در مورد ساخت و غیره داشتند . الان بصورت انگشت شمار موندن. تلگرام چند تا گروه هست نگاه کنید هیچ کس نمی سازه شاید 300 نفر به بالا تو هر کدوم عضو باشه فقط دو سه تا فروشنده که قشنگ بازار رو جارو کردن فیبر مونتاژ شده میفروشن منفعت اینها و بقیه فقط تماشاگر ..... اگر عکس هاتون کامل هست و لیست قطعات مونتاژی و فایل پی سی بی داره می تونیم یک تایپیک باز کنیم عکسهاتون رو اپلود کنیم.

saman5949

کاربر
2018-01-02
71
67
بله کاربری بنام m.e.e یه همچین چیزی هست اسم کاربریشون . دستگاه اصلی دستشون بود و مهندسی معکوس کردن . جالبه شماتیک همون مداری که گذاشته مشکل داره . و لیست قطعاتی که مونتاژ کرده رو هم ناقص گذاشته و عکس هایی که تو ژتوتچ گذاشته شماره قطعات رو هم سیاه کرده .
ببینید الان مشکل قطعات تو بازار رو ببینید . اگر همین طوری که مدارات بیرون درز میکنه و فروشنده های فرصت طلب کل بازار که قطعات اصلی هست حالا صرفا برای این مدار استفاده نمیشه رو هم قشنگ جارو می کنن برید ببینید قیمتهایی فضایی که هست .
از سال 86 اینجام برید نگاه کنید ادم تاسف میخوره هیچ کس سازنده نیست البته قبلا بودند دیگه نمی بینمشون همکاری های خوبی در مورد ساخت و غیره داشتند . الان بصورت انگشت شمار موندن. تلگرام چند تا گروه هست نگاه کنید هیچ کس نمی سازه شاید 300 نفر به بالا تو هر کدوم عضو باشه فقط دو سه تا فروشنده که قشنگ بازار رو جارو کردن فیبر مونتاژ شده میفروشن منفعت اینها و بقیه فقط تماشاگر ..... اگر عکس هاتون کامل هست و لیست قطعات مونتاژی و فایل پی سی بی داره می تونیم یک تایپیک باز کنیم عکسهاتون رو اپلود کنیم.

اره نام کاربریشون همین بوده. درسته حق با شماست
خودم میخواستم از اسکایتک 357 بخرم قیمتش 120 اینا بود موجودیشم زده بود 300 تا فرداش دیدم تموم کرده و دیدم فروشنده ها 300 میفروشن . ولی ایده من این بود ک این مدارا اینجا قرار بگیره اگه کسی میتونه ایراداتشو برطرف کنه و به دست عموم برسه . انحصاری برای فروشنده ها نباشه
من کل عکسایی ک دارمو توی فایل زیپ اپلود کردم لینکشو میزارم خودتون اگه فکر میکنید کامل هست میتونین یه تایپیک بزنید

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,281
49
ایران
اره نام کاربریشون همین بوده. درسته حق با شماست
خودم میخواستم از اسکایتک 357 بخرم قیمتش 120 اینا بود موجودیشم زده بود 300 تا فرداش دیدم تموم کرده و دیدم فروشنده ها 300 میفروشن . ولی ایده من این بود ک این مدارا اینجا قرار بگیره اگه کسی میتونه ایراداتشو برطرف کنه و به دست عموم برسه . انحصاری برای فروشنده ها نباشه
من کل عکسایی ک دارمو توی فایل زیپ اپلود کردم لینکشو میزارم خودتون اگه فکر میکنید کامل هست میتونین یه تایپیک بزنید
lay_main.gif این فایل که اسپرینت هست رو کشیدم از روش با فیبر اصلی مقایسه کردم 22 تا غلط داره . نمی دونم چرا عکس ها رو نمی تونم اپ کنم. بخاطر این میگم . همه این عکس ها رو دارم. یک ماه روی این عکس و عکس های دیگه مطالعه کردم . تقریبا فیبر ها رو درست کشیده بودم . فقط لیست قطعات هیچ جا نبود . به همون مهندس پیام دادم هر کاری کردم لیست نداد . همون ایمیل رو دیدید . گفت اون فایل های سایت مشکل داره نساز . بیچاره راست می گفت . یکی از دوستان همین فایل رو داد چاپ کردن براش رفت تهران قطعات اصلی خرید حدود 15 تومن باور کردنی نیست .اورد مونتاژ کرد باور کن حدود 10 روز با هم همفکری کردیم باز نتونست راه بندازه . یکی دیگه از دوستان اومده بود می گفت یک نفر فایل های پالس استار رو داره میده 20 تومن .همین فایل های ابتدای تایپیک بود احتمالا ......

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,281
49
ایران
Tecsa, [12/28/2024 9:35 PM]
عالی

S, [12/28/2024 9:36 PM]
این ۵۵۵ یک میلیون ۶۰۰هزار خریدم

Tecsa, [12/28/2024 9:36 PM]

گرون دادن

پسر خیلی گرونه

Lm124 دونه ای ۷۵۰هزار

یه گوشه از چت تلگرام .. ببینید قیمت قطعاتی که گرفتن رو !!!

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
469
542
ایران
دوستان عزیز.

ظاهرا در پست اول فایل ها مخدوش و از بین رفته اند ، بنابراین اینجا دوباره بارگزاری میکنم.

باز هم متذکر میشوم این فایل ها از دو سایت معتبر تخصصی برداشت شده که اعضاء آن انجمن ها ساخته و بهره برداری نمودند و هیچ ربطی به فایل یا عکس های منتشر شده قبلی ندارد.

آخرین ویرایش:

arashpi

کاربر
2023-09-09
62
38
Iran
دوستان عزیز.

ظاهرا در پست اول فایل ها مخدوش و از بین رفته اند ، بنابراین اینجا دوباره بارگزاری میکنم.

باز هم متذکر میشوم این فایل ها از دوسایت معتبر تخصصی برداشت شده که اعضاء آن انجمن ها ساخته و بهره برداری نمودند و هیچ ربطی به فایل یا عکس های منتشر شده قبلی ندارد.

ازاپلودمجدد وپیگیری شمابسیارسپاسگزارم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: FX55
بالا