هیچ دلیلی برای حذف وجود نداره . کسی اگه علاقه و شرایطش رو داشته باشه میتونه این چالش رو قبول کنه و تست کنه و نتیجه رو برای بقیه اعلام کنه
شایدم چون این مدار عمومی نشده بود و در حال فروش هست راضی به عمومی شدن نیستن
اجازه بدید دوستان دیگر هم اگر ساخته اند یا تمایل به ساختن دارند استفاده کنند و نظرات شون را اعلام کنند.
من به استناد سایت های تخصصی فلزیاب که به دلیل قوانین انجمن قادر نیستم آدرس سایت آنها را اعلام کنم و پیگیری آن و اشخاصی که در آن تایپیک اطلاعات و ساخت آن را ارائه داده اند میگویم این طرح کامل و بدون مشکل است .
اما شما مدعی شدید ( پست 2 و 4 ) که این فایل ها این مدار مشکل دارند و راه اندازی نمی شود و هنوز برای ادعای خود دلیل یا مستنداتی ارائه نکردید.!
دوست عزیز ما از عصر ارتباطات گذشته و به عصر هوش مصنوعی وارد شدیم و تقریبا میتوان گفت دسترسی به اطلاعات آسان است.
تصاویری از ساخته هایی که تو سایت ها به قول شما گذاشته اند رو همینجا با ذکر اسم سایت بذارید . مشکلی نیست . فقط همین طرح باشه . سایت ایران تی کی قوانین خودش رو داره و مدیر قسمت الکترونیک هستم. می تونم در مورد تایپیک دوستان صاحب نظر باشم !. فعلا تا فردا منتظر مستندات شما هستیم.
هیچ دلیلی برای حذف وجود نداره . کسی اگه علاقه و شرایطش رو داشته باشه میتونه این چالش رو قبول کنه و تست کنه و نتیجه رو برای بقیه اعلام کنه
شایدم چون این مدار عمومی نشده بود و در حال فروش هست راضی به عمومی شدن نیستن
شما کاربر عادی هستید . فکر کنم دسترسی دارید برید ببینید مثل ایشون فقط فایل گذاشتن و تایپیک های ناقص ایجاد کردن چون ساخت خودشون نیست و اطلاعاتی در این مورد ندارن .کار اصلاح و مدیریت رو سخت می کنه و بازخواست داره و اینجا هم کسی صاحب منفعت نیست .......
توضیحات ساختش رو هم بذار . این رو یک مهندس اهل اروپای شرقی کپی کرده باهاش مکاتبه داشتم نم پس نداد . و برای فروش گذاشته حتی جاهای دیگه هم هست . و این علامت سوال ها هم مشخص میکنه ... تست همین مدار ها فیلمش هم هست بذار .
Iran is a sanctioned country. We don't have international banking for you to buy. Fixing the fiber, the bugs were fixed, I just wanted the parts list. thank you