آی پی امداد
abtahi

مدار تفکیک در فلزیاب های پالسی pi

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,283
49
ایران
IMG_20181223_213916.jpg
1750996547381.jpeg
1750996584455.jpeg
1750996614671.jpeg

چهار کپی متفاوت از lp5

arashpi

کاربر
2023-09-09
62
41
Iran
جنابjfrrasازاپلودعکسهاممنونم
فقط یک موضوع:
درتصویراخری بنظرمیرسه که روی شماره ایسیهارنگ سیاه ریخته شده باشه لطفاباالکل یاتینرتمیزشون کن ودوباره عکس بنداز.
درتصویردومی هم عکس وضوح لازم رونداره وشماره ایسیهاخوانانیست لطف کن واضحترعکس بنداز😘
خودمونیم میگم خداروزی تولیدکننده این فلزیابهاروزیادکنه وپدرومادرشون روحفظ کنه اگه درقیدحیاتندورحمت کنه اگه مرحوم شدن ،طرف فلزیابی که زحمت ساخت وشناسایی ایسی هاش روکامل بمنظورکسب درامدکشیده بااینکه میدونسته اگه کسی این فلزیاب دراختیارش باشه بسادگی میتونه کپی کنه بازهم شماره ایسی هاروپاک نکرده حتی روی برداسم فلزیاب روهم حک کردهlp5v1.0.
واقعابایدبه این همه بزرگ منشی وحسن طبع تحسین گفت.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,283
49
ایران
اقا من نساختم ساخته های کاربران هست . فیلم رو نتونستم بفرستم . این قویتر از پالس استار داره سنس می کنه . باز تلاش می کنم فیلم بفرستم.

arashpi

کاربر
2023-09-09
62
41
Iran
اقا من نساختم ساخته های کاربران هست . فیلم رو نتونستم بفرستم . این قویتر از پالس استار داره سنس می کنه . باز تلاش می کنم فیلم بفرستم.
لطف کن ازکاربران بخواه درصورت امکان اطلاعات بیشتری روبه اشتراک بزارندمثلاشماره ایسی ها،قدرت،میزان تفکیک و...

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
475
548
ایران
شما که مدعی هستید نباید ارسالی ها بدون مستندات کافی از جمله ساخت خودتان باشد و فیلم تست و نحوه راه اندازی داشته باشد و .... چطور خودتان غیر از این عمل میکنید.

بر همین اساس واهی هم تایپیک پالس استار 2 که کاملا شفاف و بدون مشکل با مستندات کافی بود فقط بخاطر مسائل غیر فنی حذف کردید.

جسارتا شما دارید سلیقه ای و ظاهرا بر اساس منفعت شخصی کار میکنید و بنده را مجاب میکند تا مشکل را با مدیران ارشد سایت مطرح کنم.

jfrras

مدیر تالار
2007-04-13
3,242
74,283
49
ایران
شما که مدعی هستید نباید ارسالی ها بدون مستندات کافی از جمله ساخت خودتان باشد و فیلم تست و نحوه راه اندازی داشته باشد و .... چطور خودتان غیر از این عمل میکنید.

بر همین اساس واهی هم تایپیک پالس استار 2 که کاملا شفاف و بدون مشکل با مستندات کافی بود فقط بخاطر مسائل غیر فنی حذف کردید.

جسارتا شما دارید سلیقه ای و ظاهرا بر اساس منفعت شخصی کار میکنید و بنده را مجاب میکند تا مشکل را با مدیران ارشد سایت مطرح کنم.
من فایلی بدون مستندات نمی ذارم . با هر کس دوست دارید مطرح کنید .قابل ساخت باشه مستندات کافی میذارم می تونید برید قسمت الکترونیک ملاحظه کنید. . این پست شما در این تایپیک غیر ضروری هست باید خصوصی مطرح می کردید . بزودی حذف میشود .

Hosein_ghazaghi

کاربر
2025-06-28
1
0
مرکزی
برد تفکیک در مدارات پالسی کلا بی فایده هست
فقط مدارات پالس استار تفکیک دارن که اونم تا 30 الی 40 سانت بتونه جواب بده
پالسی فقط آل متال هست دنبال زیر بغل مار نباشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا