ITE-1983
کاربر
- 2010-08-16
- 283
- 961
با سلام خدمت دوستان
دوستان خواهشا راهنمایی فرمایید.بنده مبتدی هستم.
مادر بورد ازراک روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیده.
ولتاژپاورها رو تست کردم هیچ مشکلی نداشت.این مادربورد گرافیک onboard ندارد.نمیدونم چجوری باید تست کنم که ایا مشکل از گرافیک هست یانه.
سیستم هیچ بوقی نمیزنه.دوستان سوالاتم در عکس مشخص کردم.
اگه بخام ولتاژ مدار pwmرو بگیرم باید از سرسلف مدار مربوطه بگیرم,حال چطوری از سلف های مربعی با کدR تست ولتاژ بگیرم؟(از پشت مادربورد؟اگه از جلو,چجوری باید اینکارو کرد؟)
ایا مدارتست رم که با علامت در تصویر زیر قرار دادم درست است؟
دوستان در زیر مدار PWM یه هیت سینک قرار داره چه قطعه ای در زیر ان قرار دارد؟من اولین بار دارم میبینم.
وسوال مهم
ایا برای تست مدار رم و PWM باید سیستم روشن باشد؟(من سیستم رو روشن کردم میخاستم تست ولتاژ بگیرم گفتم اول سوال کنم بد انجام بدم.ولی بعد از 5 دقیقه سیستم خاموش شد ایا به خاطر نبود کارت گرافیک و هارد میباشد؟)
برای تست ولتاژ VCORE یا مدار PWM هارد و گرافیک هم باید به سیستم متصل باشه؟
خواهشا دوستان کمکم کنید.
سوالات در عکس هم قرار دارد.
شماره 4 در عکس:نمایشگر مربوط به چیست؟
شماره 5:ایا باطری در تصویر درست جازده شده؟
شماره7:ایا این ای سی بایوس هست؟
باتشکر ازهمه ی شما دوستان گرامی

دوستان خواهشا راهنمایی فرمایید.بنده مبتدی هستم.
مادر بورد ازراک روشن میشه ولی هیچ تصویری نمیده.
ولتاژپاورها رو تست کردم هیچ مشکلی نداشت.این مادربورد گرافیک onboard ندارد.نمیدونم چجوری باید تست کنم که ایا مشکل از گرافیک هست یانه.
سیستم هیچ بوقی نمیزنه.دوستان سوالاتم در عکس مشخص کردم.
اگه بخام ولتاژ مدار pwmرو بگیرم باید از سرسلف مدار مربوطه بگیرم,حال چطوری از سلف های مربعی با کدR تست ولتاژ بگیرم؟(از پشت مادربورد؟اگه از جلو,چجوری باید اینکارو کرد؟)
ایا مدارتست رم که با علامت در تصویر زیر قرار دادم درست است؟
دوستان در زیر مدار PWM یه هیت سینک قرار داره چه قطعه ای در زیر ان قرار دارد؟من اولین بار دارم میبینم.
وسوال مهم
ایا برای تست مدار رم و PWM باید سیستم روشن باشد؟(من سیستم رو روشن کردم میخاستم تست ولتاژ بگیرم گفتم اول سوال کنم بد انجام بدم.ولی بعد از 5 دقیقه سیستم خاموش شد ایا به خاطر نبود کارت گرافیک و هارد میباشد؟)
برای تست ولتاژ VCORE یا مدار PWM هارد و گرافیک هم باید به سیستم متصل باشه؟
خواهشا دوستان کمکم کنید.
سوالات در عکس هم قرار دارد.
شماره 4 در عکس:نمایشگر مربوط به چیست؟
شماره 5:ایا باطری در تصویر درست جازده شده؟
شماره7:ایا این ای سی بایوس هست؟
باتشکر ازهمه ی شما دوستان گرامی