موسفت میتونه واسه مدار شارژ باشه, می تونه موسفت سوییچ بین باتری و آداپتور هم باشه.
براش یافتن شورتی هم لپ تاپ وصا کنید به منبع تغذیه, به ترتیب قطعاتی که داغ میشه رو بردارین. حواستون به جریانی که میکشه هم باشه.
اینجوری سریعا شورتی پیدا میشه
موسفت میتونه واسه مدار شارژ باشه, می تونه موسفت سوییچ بین باتری و آداپتور هم باشه.
براش یافتن شورتی هم لپ تاپ وصا کنید به منبع تغذیه, به ترتیب قطعاتی که داغ میشه رو بردارین. حواستون به جریانی که میکشه هم باشه.
اینجوری سریعا شورتی پیدا میشه
سلام ماسفت ۴۸۰۰ که شورت شده بود پیدا کردم اما وقتی اومدم تعویض کنم دیدم مسفت کناریش با همون شماره خال زده اونم از مدار خارج کردم در این حالت سیستم را روشن کردم یکدفعه ای سی شارج دود کرد الان هم ایسی شارج وهم ماسفت هارو تعویض کردم اما دیگه سیستم استارت نمیخوره در ضمن ولتاج گیری کردم ولتاج ۳.۳ روی کلید استارت هست وروی پایه هایی که باتری به ان متصل میشود سه تا از پایه ها ۳.۳ ولت را دارد یکی از پایه ها هم کمتر از یک ولت دوستان یعنی مشکل از کجا میتونه باشه ؟
دوستان لبتاب در حالی که داشتم کنار یک ایسی که روش شماره هم نداره فقط نوشته ck=ck ولت گیری میکردم خود به خود روشن شد الان تصویر نمیده ومرتب بوق رم میزنه نکته مهم اینه که کلید پاور رو که میزنم ضاهرن ریست میشه خاموش نمیشه بعد که اداپتور را میکشم بعد وصل میکنم سیستم خودش روشن میشه من که گیج شدم امدیم مشکل شارجشو
درست کنیم این همه مشکل درست شد درضمن فایل بایوسی که از سایت دانلود کردم دوفایل داخلش بود فایل دوم نمیدونم مربوط به چی میشه ( EC) اساتید محترم لطفان کمک کنید