آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
به نام خدا
دوست عزیز من میخوام این فلزیاب رو درست کنم پیشنهاد شما چیست درست کنم؟؟؟؟؟؟
یا مدار بهتری سراغ دارید؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: imanfc

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
به نام خدا
دوست عزیز من میخوام این فلزیاب رو درست کنم پیشنهاد شما چیست درست کنم؟؟؟؟؟؟
یا مدار بهتری سراغ دارید؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز . شما با توجه به هزینه ای که برای دلتا پالس میکنید نتیجه بسیار خوبی میتوانید بگیرید ! همین دلتا پالس 1 ( آنالوگ ) بسیار عالی هست ! دلتا 3 و .. فقط دارای صفحه نمایش شده

و هیچ قدرت و برتری نسبت به ورژن آنالوگ آن ندارد ! شما برای دلتا میتوانید با 50 هزار تومان تو بازار الان اون رو مونتاژ کنید و از مقاومت های 1 درصد و خازن های mkt استفاده کنید !

به جای TL062 از TL082 استفاده کنید و سعی کنید LF357 فلزی استفاده کنید چون نتیجه خیلی بهتری میگیرید !

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
سلام دوست عزیز . شما با توجه به هزینه ای که برای دلتا پالس میکنید نتیجه بسیار خوبی میتوانید بگیرید ! همین دلتا پالس 1 ( آنالوگ ) بسیار عالی هست ! دلتا 3 و .. فقط دارای صفحه نمایش شده

و هیچ قدرت و برتری نسبت به ورژن آنالوگ آن ندارد ! شما برای دلتا میتوانید با 50 هزار تومان تو بازار الان اون رو مونتاژ کنید و از مقاومت های 1 درصد و خازن های mkt استفاده کنید !

به جای TL062 از TL082 استفاده کنید و سعی کنید LF357 فلزی استفاده کنید چون نتیجه خیلی بهتری میگیرید !

به نام خدا
ممنون از پاسخ شما از کدام نقشه استفاده کنم؟؟؟

Freq

کاربر
2011-10-08
21
20
سلام وقتی که دیود ها در اثر اتصال قبلی یا غیره صدمه می بینند و معمولا نمیشه با مولتیمتر ها متوجه شد در نتیجه موجب کاهش شدید عمق دستگاه میشه
مثال: مال من قبلا یک سکه 50 تومانی را حدکثر در40 یا 38 سانتیمتری بصورت تک تک میزد و اگه سکه را به 30 سانتی میبردم صدای بوق شروع میشد ولی بعدا به علت اتصال یا غیره دو تا از دیود ها صدمه دیده بودند (4148) با مولتیمتر از یک طرف راه نمیدادند از طرف دیگر با چند بارقطع و وصل به مولتیمتر بالاخره خرابیشون مشخص میشد یعنی در دیود های سالم معمولا عدد 735 نشون میداد ولی در این دیود ها عدد ثابت نمیماند و از 735 شروع میشد یواش یواش به 1200 و ... میرسید در واقع متغیر شده بودند و در دستگاه من اینطور تاثیر داشتند:
همان سکه را به زور در 38 سانتی میزد به طور تک تک. واگه آن را به 20 سانتی هم می آوردم باز تک تک میکرد در 15 سانتی بوق میزد یا سینی را قبلا در 180 سانت هم بیشتر میزد در خرابیش هم چند سانت پایینتر میزد اگه 80 سانت پایین می آوردم به سختی بوق می زد یعنی فاصله صدای تک تک با صدای بوق خیلی بیشتر شده بود در موقعی که درست کار میکرد حدود 20 تا 30 سانت پایین آوردن بوق شروع میشد در ضمن در موقع کار با اون دیود های نشت دار حساسیتش به طلا کمتر شده بود امیدوارم این نکات بدرد دوستان بخوره.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
دوستان وقتی ولتاژ مدار از 12 ولت کمتر میشه یا پالس رو هم که تا ته زیاد میکنم بازم چراغ قرمز روشن نمیشه ! ولی وقتی دستگاه رو خاموش میکنم یه لحظه روشن میشه مثل همیشه !!

چکار کنم ؟؟

• Like

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
دوستان وقتی ولتاژ مدار از 12 ولت کمتر میشه یا پالس رو هم که تا ته زیاد میکنم بازم چراغ قرمز روشن نمیشه ! ولی وقتی دستگاه رو خاموش میکنم یه لحظه روشن میشه مثل همیشه !!

چکار کنم ؟؟
سلامIIIIمن از بس این قضیه چراغ قرمز را توضیح دادم زبونم مو در اورد اگه به پست قبلیم نگاهی بندازی میبینی که من کلا چراغ قرمزه را شستم گذاشتمش رو سنگ!!!!ولتاژباید به زیر 9ولت بره تا چراغه قرمز روشن بشه من خودم اولش از اداپتور 800میلی امپر استفاده میکردم که بازیاد کردن ولوم نویز چراغم زرتی روشن میشد اما الان از باطری موتور سیکلت استفاده میکنم که حتی اگه ولوم نویز را تا اخرم بچرخونم امپرکشی میره بالا اما چراغ قرمز روشن نمیشه چون امپر ساعت باطریم بالاست.تو کاری به چراغ قرمز نداشته باش در کل امپره مدارت نباید از حدود 200میلی امپر بره بالا ولوم نویز بچرخون واگه دیدی که با چرخوندن ولوم نویز تا تهش جریان کشی امپرت خیلی پایینه بدون که فرکانس مدارت خیلی پایینه که باید با تغیر مقاومت و خازن هایه مربوطه فرکانستا ببری بالا البته مقاومت هایه R6,R5 و سیم پیچیت هم تو امپر کشی مدار خیلی تاثیر دارن .وسلام

با سلام مجدد خدمت دوستانم ، مشکل بنده حل نشد چرا کسی راهنمایی نمی کنه خواهشاً به پست های 141 و 126 و ... من جواب دهید در ضمن مدار من وقتی فلز بزرگی را بهش نزدیک می کنم صدای بلند گو قطع و وصل می شود و ریپ می زند و چراغ قرمز هم مرتباً روشن و خاموش می شود ...............:32000000:

• Like

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
باطری دستگاه یا منبع تغذیه امپر لازم رو نمیتونه تامین کند !! یا نقطه ای در مدار شما مشکل داره بهمین خاطر جریان زیادی مصرف میکنه.از این دو حالت خارج نیست

با سلام مجدد و خسته نباشید ، دوستان من دیگر خسته شده ام الآن یک ماه است که با این فلزیاب به این سادگی ور میرم و هنوز هم به نتیجه ی درستی نرسیدم در حالیکه دلتا پالس 3 را که ده برابر از این سختتر است کامل کرده و نتیجه هم گرفتم تو رو خدا کمکم کنید همان طور که در تاپیک های قبلی هم گفتم فلزیاب من قدرت سنس بسیار بسیار کمی دارد و تا الآن هم حل نشده خب ببینید اگر مشکلی داشت اصلاً کار نمی کرد و حالا که کار می کنه چه دلیلی می تواند داشته باشد که اینقدر ضعیف عمل می کند :

1) ورودی برق مدار من یک آداپتور 12 ولت 1000 میلی آمپر است

2) من از ده باتری شارژی هم که آقا بهنام گفته استفاده کردم ولی زمانی که آنها را سری کرده و به مدارم متصل می کنم و پتانسیومتر نویز را می چرخانم تا قدرت آن را بالا ببرم فقط چراغ قرمز شروع به روشن شدن میکند آن هم کم کم و بلند گو هم صدایی نمی دهد

3) من سه عدد کویل به اهم های 2.5 و 3.6 و 5 دارم که فقط مدارم با کویل 3.6 جواب می دهد و هنگامی که دو کویل دیگر را به آن وصل می کنم چراغ قرمز روشن می شود در ضمن زمان هم که کویل را از مدارم بر می دارم باید در پایه ی 9 و 5 آی سی 556 فرکانس 50 هرتز داشته باشم اما من با برداشت کویل همچنان همان 300 هرتز را دارم لطفاً مرا راهنمایی کنید و اگر باید قطعه ای را عوض یا کار دیگری بکنم به من بگید و اگر نه من دوباره شروع به ساخت آن کنم........ سپاس از شما:busted_red:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا