آی پی امداد
abtahi

فلزیاب دلتا پالس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mohsen beni

کاربر
2012-12-31
107
219
محسن جان یه سکه 50 تومنی از این 2 رنگ ها رو با کویل 30 تو 27 سانت میزنه !! البته پالسو روی 200 میلی آمپر میزارم !
اگه سکه را تو این فاصله میزنه نسبت طلا به فلز هایه دیگه درسته یعنی اگه سکه را تو فاصله 50سانت بزنه باید النگو را در حدود 60سانت بزنه یعنی فلزیابت تقریبا الان نصفه قدر ت را داره باید با عوض بدل کردن قطعاتت قدرتت را بیشتر بکنی.مثلا با کم وزیاد کردن اهم سم پیچ البته به صورت حساب شده بهترین اهم را انتخاب کن.پتانسیومتر PR1رازیادبه سمت راست نچرخون چون مصرف امپرت میره بالا.ولوم گین را هم باید تا اخرش بچرخونی و طبقه اصولش باید پایه سمت چپ و پایه وسط به مدارت اتصال داشته باشه و پایه سمت راست باید ازاد باشه.

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
من اول کویل رو درست کنم ، بعد با توجه به کویل مقاومت هارو تغییر بدم ؟؟

راستی میشه هم کویل مثلا 30 سانتی و هم 1*1 درست کرد که تو موقعیت های مختلف بشه عوضش کرد ؟؟

دوستان عزیز من دو مدار تفکیک مربوط به دلتا 2 را نیز درست کردم که یکی را از سایت teknolojiekibi و دیگری از سایت geotech1 گرفتم و درست کردم می خواستم ببینم آیا این دو مدار فرقی به حال مدار من دارد یا خیر و در هر صورت می خواهم بدانم که برای پرگرام کردن برنامه روی دو میکروی این مدار ها که در وبلاگ آقا بهنام هم به یکی از آنها اشاره شده باید چکار کرد یعنی باید فقط فایل هگز را پروگرام کرد یا اینکه فیوز بیت های آن را هم باید تنظیم کرد یا اینکه توسط خود سازنده تنظیم شده و ما نباید دست بزنیم در کل توضیحاتی درباره ی این دو مدار بدهید.
در ضمن مشکل کلی مدار من هم حل نشده خواهشاً به تاپیک شماره ی 126 در صفحه ی 13 سری بزنید و مرا راهنمایی کنید و آیا امکان دارد این مشکل من مربوط به گراند بالانس دستگاه باشد و چقدر اهم سیم پیچ و هانری آن در افزایش و کاهش برد مدارم تاثیر دارد و ...
اجرکم عند الله
:p:

آخرین ویرایش:

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
تفکیک PI رو دستگاه چندین ملیونی درست جواب نمیده چه برسه به این مدار .شما دعا کنید دستگاه عمق کاوش زیادی و ثبات بالایی داشته باشه .حالا زیر زمین هر چی میخواد باشه از بیل کلنگ گرفته تا تاج طلا

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
من اول کویل رو درست کنم ، بعد با توجه به کویل مقاومت هارو تغییر بدم ؟؟

راستی میشه هم کویل مثلا 30 سانتی و هم 1*1 درست کرد که تو موقعیت های مختلف بشه عوضش کرد ؟؟
در مورد این مدار به این راحتی نیست کل معادلات به هم میخوره مگر اینکه از سلکتور و یک سری مقاومتهای دیگه استفاده کنی که اونهم ارزشش رو نداره .

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
من الان فقط یک کویل براش میسازم ! مثلاکویل به قطر 40 با 30 دور سیم 0.5 ! چجوری باید مقاومت R5 و R6 رو با کویل مچ کنیم ؟!!
فرکانس رو هم طبق گفته بهنام روی 300 تنظیم میکنیم از روی صدا

hmd-sat

کاربر vip
vip
کاربر
2006-10-30
135
373
R6 ثابت 1 کیلو بزار بعد دوتا مقاومت 1 وات مثلا یکی 680 یکی دیگه 100 اهم بصورت سری به هم لحیم کن و این دوتا مقاومت رو کویل موازی کن و دستگاه رو چک کن ببین قدرت بیشتر میشه یا نه حالا این مقاومت 100 اهمی رو به مثلا 150 اهم 180 اهم و و و همینطور تغییر بده بهترین مشخص کن .از دوپایه R5 روی فیبر دوتا تکه سیم 10 سانت لحیم کن تا با جابجا کردن مقاومت خط مسی فیبر خراب نشه

IIII

کاربر
2013-03-07
128
276
ممنون hmd_sat ، من یه کویل تخت دایره ای به قطر 28 سانت با سیم نمره 0.6 ساختم اهم کویل 2.9 شد ! سینی استیل 30*30 رو تو 120 سانت میزد !

یه کویل که برای اجسام معمولی مثلا نیم کیلو جنس رو بتونه بزنه باید چه سایزی باشه با سیم نمره 0.5 ؟؟؟؟ که بعد از ساختن کویل به تغییر مقاومت ها بپردازم !

راستی ولوم نویز یا همون پالس رو تا آخر هم که میچر خونم چراغ قرمز روشن نمیشه !! حتی وقتی ولتاژ کمتر از 12 ولت هم میشه بازم چراغ روشن نمیشه ! فقط طبق معمولش وقتی

دستگاه خاموش میشه یه لحظه روشن میشه که عادی هست ! بنظرتون میشکل چیه ؟

با سپاس از کمک تمامی دوستان

آخرین ویرایش:
با سلامی دوباره ، دوستان من شما راجع به مشکل من و دوستمون آقای IIII گفتید که مشکل قدرت کم مدار ما و درست کار نکردن آن بخاطر کویل و مقاومتی است که با آن موازی شده است. یعنی مدار ما فقط همین مشکل را دارد یا دلیل دیگری هم می تواند داشته باشد لطفاً توضیح دهید اگر مشکل ما فقط این است چه طوری که مدار آقا بهنام که هم خود مدار و هم کویلش درب و داغون است و کیفیت نسبتاً خوبی ندارد به این خوبی کار می کند.
خواهشاً جواب مرا بدهید ... لطفاً ... لطفاً. :smilie_help::smilie_help:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا