آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

جناب آقای sardarshams یعنی منظور شما این است که دو پتانسیومتر 10 کیلو را با هم موازی کردید در این صورت چرا از یک پتانسیومتر 5 کیلو استفاده نکردید. (اگر منظور شما را درست نفهمیدم لطفاً بیشتر توضیح دهید) با سپاس از شما :32000000:

آخرین ویرایش:

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,880
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
منظور من را متوجه نشدید مگه شما روی برد بغل وصل پایه های LCD دو تا مقاومت RX با شماره لوکیشن R40 , R37 ندارید جای هر کدام از این مقاومتها از پتانسیومتر 10کیلو استفاده کنید در ظمن از پتانسیومتر 5 کیلو هم می تونید استفاده کنید

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام به همگي.من دوباره ميكرو رو پروگرام كردم.فقط حالت HS رو تنظيم كردم دوباره رو كيت گذاشتم اصلا تصوير ندارم ال سيدي هم از نوع TS12864A-2 V1.3 هست طبق دستور وصل كردم.ضمنا يه بار تونستن قسمت يازده رو كه تو راهنماي بعد از مونتاژ هست 6.2 ولت تنظيم كنم الان ديگه تنظيم نميشه خيلي كمتره حدود 0.7 ولته.همچنين قسمت شماره ده رو هم كه قبل از نصب ميكرو و ال سيدي هستش رو هم ديگه اون مقدار ولتاژ رو نداره خيلي كمتره تقريبا 0.6 ولته-من خودم فكر ميكنم كه علت نداشتن تصوير مال پروگرام كردن باشه چون بازم من نفميدم اصلا فيوز بيت ها رو بايد دستكاري كرد يا خير.فقط رو حالت كريستال خارجي باشه؟ دوستان خواهشا راهنمايي كنيد كه منم موفق بشم با سپاس.

آخرین ویرایش:

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام دوست عزیز باید میکروی پروگرام شده رو خریداری کنی
ممنون دوست عزيز بله ميدونم بنده هم ميكرو اصلي رو دارم.اما بايد اول از صحت عملكرد مدار خاطر جم باشم بعد نصب كنم اينا خيلي حساسن با كوچكترين ولتاژ اضافي يا خرابي قطعات برنامه ديگه اجرا نميشه من در مورد نمونهاي ديگه ميكرو pic اين تجربه رو داشتم.برا همين از اساتيد يا دوستاني كه ساختن درخواست كردم كه بنده رو راهنمايي كنند.شايد بعضي از قطعات سوخته باشه....

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
306
ممنون دوست عزيز بله ميدونم بنده هم ميكرو اصلي رو دارم.اما بايد اول از صحت عملكرد مدار خاطر جم باشم بعد نصب كنم اينا خيلي حساسن با كوچكترين ولتاژ اضافي يا خرابي قطعات برنامه ديگه اجرا نميشه من در مورد نمونهاي ديگه ميكرو pic اين تجربه رو داشتم.برا همين از اساتيد يا دوستاني كه ساختن درخواست كردم كه بنده رو راهنمايي كنند.شايد بعضي از قطعات سوخته باشه....

شما نگران pic نباش . من یک بار اونو برعکس روی سوکت زدم داغ کرد متوجه که شدم درش آوردم و درست توی سوکت جا زدم ولی کار کرد .

یک با هم ناخواسته پیچ گوشتی به دوتا از پایه های میکرو خورد صفحه ال سی دی به هم ریخت ولی وقتی خاموش و روشن کردم درست شد .

نگران خراب شدن به این سادگی که می گی نباش

hadi-dindar

کاربر
2012-08-20
137
426
سلام آقا
من تو بیام خصوصی هم به شما عرض کردم

در ضمن کاربر آتیلا وقت نمیکنن بیان نت

من میتونم ایمیل ایشون رو به شما بدم
البته زیاد چک نمیکنند ایمیلشون رو

اتیلا

کاربر
2011-01-10
62
261
با سلام خدمت دوستان متاسفانه درگیر مسایلی هستم و نمی تونم به سایت سر بزنم و تنها امیدم موفقیت همه کاربران تو ساخت دلتا 3 است و در مورد دلتا عرض کنم ثبات عالی داره و حسن دیگرش به اندازه ای که تو هوا سنس داره تو خاک هم همون اندازه را میتونه سنس کنه و در مورد اپراتوری بگم فقط توجه کنید که دلتا سفال را هم اشکار میکنه< البته کلا سیستم های پی ای > و تو قسمت فلزات با ارزش موقعی که کاوش کردید و متوجه شدی که دستگاه چیزی را اشکار کرد ابتدا نیم متر را از سطح خاک را برمیدارید و دوباره امتحان میکند اگر باز هم دستگاه سنس کرد کویل تون را به مدت دو یا سه دقیقه بگذاری روی همون محل اگه سفال یا اشغالی یا املاح معدنی باشه دستگاه اتوماتیک میتونه با بالانس صفرش کنه و صدای دستگاه قطع میشه و گر اگر نتونست تو بالانس صدای دستگاهو قطع کنه 100در صد ادامه بدید در مورد باطری از 2 باطری 12 ولت که با مبدل18یا24 به12 میتونید استفاده کنید والبته با 12 ولت ثابت تنظیم تفکیک تان همیشه ثابت خواهد بود و در مورد دیود فست به از جامپرش کنید و برای لحیکاری فتهای 2n7000از هویه های معمولی استفاده نکید موفق و پیروز باشید

بالا