آی پی امداد
abtahi

فایلهای آموزشی مونتاژ دلتا پالس 3 تقدیم به کاربران گرامی

kakrod

کاربر
2012-03-01
9
18
با تشکر از مهندس عزیز
مهندس جان ایا این ایسی پایین همون میکرو پروگرام شده اصلی دلتا پالس 3 هست . اگه هست ایا فقط شرکت اصلی میتونه این میکرو رو بزنه یا تقلبی اش رو هم میشه ساخت. باتشکر
a36c88c27650.jpg

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
با تشکر از مهندس عزیز
مهندس جان ایا این ایسی پایین همون میکرو پروگرام شده اصلی دلتا پالس 3 هست . اگه هست ایا فقط شرکت اصلی میتونه این میکرو رو بزنه یا تقلبی اش رو هم میشه ساخت. باتشکر
37.jpg

بله-همین میکروکنترلر دستگاه است.
بله تقلبی این میکروها هم موجود هست اما کم. بیستر جنس چینی را هک می کنند تایوان!!!.همان چینی هم جنس خوب و بد دارد اما در کل شما خرید کنید و اصلا نگران این مورد نباشید. از فروشگاه های سایت که قابل اعتملدند میتوانید خرید کنید. از جناب امیر آی سی هم سوال کنید

hellboy_1983

کاربر
2009-10-07
76
140
سلام
به شرط اینکه منتاژ کیت صحیح و تمیز باشد و قطعات از جنس مرغوب باشند خیر فرقی ندارد اما در مورد لوپ باید دقت بسیار داشته باشید و اصول ساخت را رعایت کنید و جدای از آن طراح باید مشخصات بهترین لوپ را داده باشد!!! یعنی مشخصات همان لوپی که ساخته و با آن کلیپ تهیه کرده از دستگاه و قدرت ان.
نکته ای که در مورد لوپ به شما توصیه دارم این است که در تمام نقاط حلقه لوپ تمام سیمها کاملا فشرده کنار هم باشند و به هم چسبیده باشند و حتی در یک نقطه ذره ای از هم فاصله پیدا نکرده باشند.
پاینده باشید

سلام دوست عزیز چزا بعضی ها میگن لوپ تخت برای دلتا برد رو افزایش میده؟شما اطلاعی از این نوع لوپ و طرز ساخت او دارید؟

javad13

کاربر
2010-10-24
57
65
سلام دوستان یه سوال داشتم خیلی مهم مشخصات میکرو اصل چیه چه از لحاظ ظاهری میکرو و چه در حال اجرا برنامه

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
سلام دوست عزیز چزا بعضی ها میگن لوپ تخت برای دلتا برد رو افزایش میده؟شما اطلاعی از این نوع لوپ و طرز ساخت او دارید؟

سلام. تا جایی که بنده آزمایش کردم تفاوتی نداشت.با چند نفر از دوستان خارجی هم که گفتگو داشتم که در این زمینه بسیار حرفه ای بودند تاثیر مثبت قابل توجهی از لوپ تخت ندیده بودند.

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,808
40
تهران-مشهد
میکرو مشخصات ظاهری ندارد.راه تشخیص هم ندارد.تنها باید از فروشنده معتبر تهیه کنید.
نگران این موضوع نباشید و راحت خرید کنید

Taniner_1359

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,879
45
Azarbayjan-Miandoab
سلام
برای استفاده دوستان مشخصات سیم لوپ 1 متری مستطیلی و لوپ 50 سانتیمتری گرد را که ساخت یک شرکت داخلی بود در اینجا می نویسم تا شاید مورد استفاده قرار گیرد
مشخصات روی سیم لوپ 50سانتیمتری داخل کابل با سیم شیلد 25 رشته بود
AWM 2464 E170689 Vm1 80c 300V 30AVG xinya CSA

مشخصات روی سیم لوپ 1 متری
Bieden High Quality Computer and Control Cable Foil+Shield 3x2x20AVG Liy(st) Cy twisted Pair 80c 300V

برای وصل لوپ به دستگاه از سیم RG58 به طول 2 متر استفاده کرده بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mrmr16

Freq

کاربر
2011-10-08
21
20
سلام بر دوستان
آقا مهمتر از همه فایل هگز اصلی است و اون هم راه حلش اینه که خود میکروی پروگرم شده را از صاحب پروژه بخریم و حالا چون بعضی ها مثل من چطوری از یک شخص ترکیه ای اینو بخرند و یا نمی دانند اول باید پول را به tl تبدیل کرد یا مثلا آدرس فارسی را چطوری به او بفهمانیم و..
دوستان ما را راهنمایی کنند تا حداقل بدونیم چقدر باید پول داشته باشیم این میکرو ویا همراه با pcb را بخریم چطوری راحت میتوانیم بخریم آقای آتیلا در سایت تکنو لوژی صاحب پروژه گفتند که این میکرو را به پول یک میکروی ساده میتوانم به تمام نقاط جهان بفرستم. اینجا هم افرادی مثل من مشکل داریم که چجوری میشه لطفا آقای آتیلا قیمت و نحوه خرید از شما را حداقل اگه امکانش هست بدانیم و اگه به صرفه دوستان و من باشه مستقیم و سریع از شما بخریم.

mrmr16

کاربر
2010-08-08
89
305
سلام
برای استفاده دوستان مشخصات سیم لوپ 1 متری مستطیلی و لوپ 50 سانتیمتری گرد را که ساخت یک شرکت داخلی بود در اینجا می نویسم تا شاید مورد استفاده قرار گیرد
مشخصات روی سیم لوپ 50سانتیمتری داخل کابل با سیم شیلد 25 رشته بود
AWM 2464 E170689 Vm1 80c 300V 30AVG xinya CSA

مشخصات روی سیم لوپ 1 متری
Bieden High Quality Computer and Control Cable Foil+Shield 3x2x20AVG Liy(st) Cy twisted Pair 80c 300V

برای وصل لوپ به دستگاه از سیم RG58 به طول 2 متر استفاده کرده بود

سلام شمس عزیز

به نظر من یکی از قسمت های مهم این دستگاه لوپ هستش . افرادی هستند که دستگاه رو ساختن و درست هم هستش ولی چون لوپشون مطابق با مشخصات داده شده هم خوانی ندارد از دستگاه جواب نمی گیرن .و فکر می کنن که دستگاه ایراد داره . در رابطه با لوپ 40سانتی هم اگه اطلاعاتی دارید و یا بدست آوردید . لطفا حتما ارائه کنید .
منظورتون از اینکه یک شرکت داخلی رو متوجه نشدم . آیا در داخل کشور برای دلتا پالس3 لوپ درست می کنن

بالا