درود
####################################حق عضویت بعد از 292 پست هنوز پرداخت نکردید############################
مرحله اول:
ان ای سی سوئیچینگ 6 پایه را از مدار خارج کنید
اول یک ولتاژ 1.4 را به مثبت همان خازن با سیم کوتاه وصل کنید (با یک منبع تغذیه دیگر بیشتر از 1.4 نشود) یا اگر تغذیه ندارید از این برد های DC TO DC کاهنده استفاده کنید و روی 1.4 تنظیم کنید
برد را روشن کنید ولتاژ خازن را در موقع بوت کامل کنترول کنید که از 1.2 ولت کمتر نباشد (چون حدود 1.2 امپر میکشد افت ولتاژ روی سیم خواهید داشت)
اگر کمتر از 1.2 شد ولتاژ 1.4 را بیشتر کنید تا روی خازن 1.2 داشته باشید.
اگر تصویر دوربین ها امد که خواهد امد چون این ایسی های دکودر به همین راحتی خراب نمیشوند.
مرحله دوم :
اگر به زیر پایه 5 ای سی سوئیچینگ دقت کنید متوجه میشوید که خالی هست و به جای وصل نیست یا به زمین وصل است (این مدل خیلی کم یاب است و نمی توانید پیدا کنید)
در برد های اوراقی اگر دارید یک ای سی سوئیچینگ هست که 5 پایه است نزدیک یک سلف است یعنی جای پایه 5 خالی هست از ان استفاده کنید مشکل رفع میشود
مانند شکل یک
###########################اگر میخواهید یک تعمیر کار خوب شوید###########################
سعی کنید قطع را شناسایی کنید با گفتن پایه 1و6 ولتاژ 3 ولت دارد امکان دارد برای کسی که میخواهد کمک کند نامفهوم باشد.اشتباه هم گفتید 1و 4 نه 1و6
پس چه کار باید بکنید؟؟؟؟؟؟؟
من جوابش به شما عرض میکنم
اول نقشه ان قسمت را میکشید بعد اگر کمی به الکترونیک اشنایی داشته باشید متوجه کار کردش خواهید شد
گاهی شده من نقشه کل یک برد را که زیاد برای من می اید را رسم میکنم
این قسمت از نقشه را که خودم رسم کردم را برای شما اپلود میکنم تا بهتر درک کنید که چطور کار میکند
PIN 1=EN یعنی باید 3 ولت شود تا این سوئیچینگ کار کند
PIN 2=GND
PIN3=OUTPUT این پین باید به سلف وصل شود
PIN 4=VCC
PIN 5=COMP در این مدل استفاده نمیشود
PIN 6=REFRENCE با این پین مقدار ولتاژ خروجی طبق فرمول که روی نقشه زدم را میتوان تغییر داد
مشاهده فایلپیوست 222813مشاهده فایلپیوست 222814