آی پی امداد
abtahi

عدم نمایش تصویر در همه کانال های دستگاه ۱۶ کانال

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
به یه مشکل دیگه رسیدم، اون خازن و سلف و ای سی که توی عکس دورش خط کشیدم، رو از روی برد برداشتم و مجدد تست اتصال کوتاه گرفتم، همچنان بین دوتا پایه های خازن الکترولیتی وقتی پراپ مثبت مولتی متر به پایه مثبت خازن روی برد و پراپ منفی رو به پایه منفی خازن روی برد وصل میکنم، مقاومت حدود 34 اهم نشون میده ولی وقتی پراپ هارو جابجا میکنم اتصال کوتاه نمایش میده، یعنی امکان داره هر 4تا ای سی دیکودر سوخته باشه!؟

پیوست‌ها

• 1.3 مگابایت بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
به یه مشکل دیگه رسیدم، اون خازن و سلف و ای سی که توی عکس دورش خط کشیدم، رو از روی برد برداشتم و مجدد تست اتصال کوتاه گرفتم، همچنان بین دوتا پایه های خازن الکترولیتی وقتی پراپ مثبت مولتی متر به پایه مثبت خازن روی برد و پراپ منفی رو به پایه منفی خازن روی برد وصل میکنم، مقاومت حدود 34 اهم نشون میده ولی وقتی پراپ هارو جابجا میکنم اتصال کوتاه نمایش میده، یعنی امکان داره هر 4تا ای سی دیکودر سوخته باشه!؟
سلام، سلف و خارج کن ، خروجی سلف و روی برد تست بازر بگیرید ببینید اتصال کوتاهه

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام، سلف و خارج کن ، خروجی سلف و روی برد تست بازر بگیرید ببینید اتصال کوتاهه
سلام
شاید بد توضیح دادم،گفتم که اون قسمتی که دورش خط کشیدم،جدا کردم از روی برد و تست اتصال کوتاه گرفتم،نه اتصال کوتاه نیست

ibm5894

کاربر
2018-08-22
125
68
سلام
شاید بد توضیح دادم،گفتم که اون قسمتی که دورش خط کشیدم،جدا کردم از روی برد و تست اتصال کوتاه گرفتم،نه اتصال کوتاه نیست
سلام،دوست عزیز اگه خروجی سلف تاکید میکنم خروجی سلف اتصال کوتاه نیست و اون محیطی که خط کشیدید اتصال کوتاه نیست و سر BNCهم، همه 75 اهم و دارید ۹۹ درصد ic تصویر یا cpu آسیب خورده, یه حرارت ملایم هم به کل برد بگیرید بد نیست عرض میکنم حرارت ملایم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mr-ha

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,281
3,290
درود
####################################حق عضویت بعد از 292 پست هنوز پرداخت نکردید############################
مرحله اول:
ان ای سی سوئیچینگ 6 پایه را از مدار خارج کنید
اول یک ولتاژ 1.4 را به مثبت همان خازن با سیم کوتاه وصل کنید (با یک منبع تغذیه دیگر بیشتر از 1.4 نشود) یا اگر تغذیه ندارید از این برد های DC TO DC کاهنده استفاده کنید و روی 1.4 تنظیم کنید
برد را روشن کنید ولتاژ خازن را در موقع بوت کامل کنترول کنید که از 1.2 ولت کمتر نباشد (چون حدود 1.2 امپر میکشد افت ولتاژ روی سیم خواهید داشت)
اگر کمتر از 1.2 شد ولتاژ 1.4 را بیشتر کنید تا روی خازن 1.2 داشته باشید.
اگر تصویر دوربین ها امد که خواهد امد چون این ایسی های دکودر به همین راحتی خراب نمیشوند.
مرحله دوم :
اگر به زیر پایه 5 ای سی سوئیچینگ دقت کنید متوجه میشوید که خالی هست و به جای وصل نیست یا به زمین وصل است (این مدل خیلی کم یاب است و نمی توانید پیدا کنید)
در برد های اوراقی اگر دارید یک ای سی سوئیچینگ هست که 5 پایه است نزدیک یک سلف است یعنی جای پایه 5 خالی هست از ان استفاده کنید مشکل رفع میشود
مانند شکل یک
###########################اگر میخواهید یک تعمیر کار خوب شوید###########################
سعی کنید قطع را شناسایی کنید با گفتن پایه 1و6 ولتاژ 3 ولت دارد امکان دارد برای کسی که میخواهد کمک کند نامفهوم باشد.اشتباه هم گفتید 1و 4 نه 1و6
پس چه کار باید بکنید؟؟؟؟؟؟؟
من جوابش به شما عرض میکنم
اول نقشه ان قسمت را میکشید بعد اگر کمی به الکترونیک اشنایی داشته باشید متوجه کار کردش خواهید شد
گاهی شده من نقشه کل یک برد را که زیاد برای من می اید را رسم میکنم
این قسمت از نقشه را که خودم رسم کردم را برای شما اپلود میکنم تا بهتر درک کنید که چطور کار میکند
PIN 1=EN یعنی باید 3 ولت شود تا این سوئیچینگ کار کند
PIN 2=GND
PIN3=OUTPUT این پین باید به سلف وصل شود
PIN 4=VCC
PIN 5=COMP در این مدل استفاده نمیشود
PIN 6=REFRENCE با این پین مقدار ولتاژ خروجی طبق فرمول که روی نقشه زدم را میتوان تغییر داد
P3.png
IMG_20250209_114911.jpg

آخرین ویرایش:

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
سلام،دوست عزیز اگه خروجی سلف تاکید میکنم خروجی سلف اتصال کوتاه نیست و اون محیطی که خط کشیدید اتصال کوتاه نیست و سر BNCهم، همه 75 اهم و دارید ۹۹ درصد ic تصویر یا cpu آسیب خورده, یه حرارت ملایم هم به کل برد بگیرید بد نیست عرض میکنم حرارت ملایم.
ممنون از راهنمایی
بله طبق گفته شما تست کردم،نه دوتا پایه سلف روی برد اتصال کوتاه نیست،حرارت ندادم،امروز دوباره تست میکنم.
احتمالش هست هر ۴ تا ای سی تصویر خراب شده باشه!؟

mr-ha

کاربر
2014-06-17
298
89
درود
####################################حق عضویت بعد از 292 پست هنوز پرداخت نکردید############################
مرحله اول:
ان ای سی سوئیچینگ 6 پایه را از مدار خارج کنید
اول یک ولتاژ 1.4 را به مثبت همان خازن با سیم کوتاه وصل کنید (با یک منبع تغذیه دیگر بیشتر از 1.4 نشود) یا اگر تغذیه ندارید از این برد های DC TO DC کاهنده استفاده کنید و روی 1.4 تنظیم کنید
برد را روشن کنید ولتاژ خازن را در موقع بوت کامل کنترول کنید که از 1.2 ولت کمتر نباشد (چون حدود 1.2 امپر میکشد افت ولتاژ روی سیم خواهید داشت)
اگر کمتر از 1.2 شد ولتاژ 1.4 را بیشتر کنید تا روی خازن 1.2 داشته باشید.
اگر تصویر دوربین ها امد که خواهد امد چون این ایسی های دکودر به همین راحتی خراب نمیشوند.
مرحله دوم :
اگر به زیر پایه 5 ای سی سوئیچینگ دقت کنید متوجه میشوید که خالی هست و به جای وصل نیست یا به زمین وصل است (این مدل خیلی کم یاب است و نمی توانید پیدا کنید)
در برد های اوراقی اگر دارید یک ای سی سوئیچینگ هست که 5 پایه است نزدیک یک سلف است یعنی جای پایه 5 خالی هست از ان استفاده کنید مشکل رفع میشود
مانند شکل یک
###########################اگر میخواهید یک تعمیر کار خوب شوید###########################
سعی کنید قطع را شناسایی کنید با گفتن پایه 1و6 ولتاژ 3 ولت دارد امکان دارد برای کسی که میخواهد کمک کند نامفهوم باشد.اشتباه هم گفتید 1و 4 نه 1و6
پس چه کار باید بکنید؟؟؟؟؟؟؟
من جوابش به شما عرض میکنم
اول نقشه ان قسمت را میکشید بعد اگر کمی به الکترونیک اشنایی داشته باشید متوجه کار کردش خواهید شد
گاهی شده من نقشه کل یک برد را که زیاد برای من می اید را رسم میکنم
این قسمت از نقشه را که خودم رسم کردم را برای شما اپلود میکنم تا بهتر درک کنید که چطور کار میکند
PIN 1=EN یعنی باید 3 ولت شود تا این سوئیچینگ کار کند
PIN 2=GND
PIN3=OUTPUT این پین باید به سلف وصل شود
PIN 4=VCC
PIN 5=COMP در این مدل استفاده نمیشود
PIN 6=REFRENCE با این پین مقدار ولتاژ خروجی طبق فرمول که روی نقشه زدم را میتوان تغییر دادمشاهده فایل‌پیوست 222813مشاهده فایل‌پیوست 222814
سلام
ممنون از راهنمایی و پاسخ کامل
والا من هر دفعه برام ایمیل اومده پرداخت انجام دادم ولی چند وقت هست که ایمیلم غیرفعال شده.
دقیقا من این کاری که گفتید رو انجام دادم،نقشه مدار کشیدم ولی مدل ای سی یا مشابه شو پیدا نکردم ،ولی برد اوراقی دارم
و اینکه پایه هارو اشتباه گفتم،بله متوجه شدم البته بعداز اینکه نقشه کشیدم
حالا امروز کاری که گفتید رو هم تست میکنم

بالا