آی پی امداد
abtahi

صا ایران (صدای زنگ)

mahan-55

کاربر
2010-05-16
24
57
این گوشی ضربه خورده و زنگ نداره اما ایفون کارمیکنه ای سی زنگ را تعویض کردم پشت برد را هم شستشو دادم حالا گوشی فقط بوق داره صفحه هم نداره باباتری و بدون باتری هم فرقی نداره لطفا راهنمایی بفرمایید

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
یا سلام
راهکارهایalireza geramعزیز را بکار گیرید.
ابتدا مدار را از لحاظ ترک خوردگی یا... چک کنید در مرحله بعد رابط بین (فلت) مدار و ال سی دی رو هم بررسی کنید و در آخر هم کریستال را عوض کنید و در آخر هم ایراد میتونه از آی سی قیری باشه(البته در صورت وجود این قطعات چون مدل تلفن و دقیق نگفتین).
چون گفتین ضربه خورده.

یا علـــــــی

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
این گوشی ضربه خورده و زنگ نداره اما ایفون کارمیکنه ای سی زنگ را تعویض کردم پشت برد را هم شستشو دادم حالا گوشی فقط بوق داره صفحه هم نداره باباتری و بدون باتری هم فرقی نداره لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام
این چیزایی که در بالا گفتم مربوط به مشکل ال سی دی و یا احیانا مشکلات دیگر بود (شماره گیر)شما سعی کن اول این مشکل و حل کنی بعد بری سراغ ضعیفی زنگ.
در ضمن برای ضعیفی زنگ در صورت وجود ولوم و بلندگو را هم تست کنید.

یا علـــــی

mahan-55

کاربر
2010-05-16
24
57
ضمن تشکر از شما عزیزان مدل تلفن sa-72cid است مشکل زنگ حل شد فلت هم چک کردم سالم اتصالی و قطعی هم پیدا نکردم کریستال را میتوانم از یرد اوراقی بردارم چون نو ندارم جسارتا دوستان اگه زودتر راهنمایی بفرمایند فکر میکنم خیلی بهتر باشه

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,101
با سلامبله دوست من همونی که پشت برد ال سی دی هست.

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام اگر کریستال پشت ال سی دی را تعویض کردید چون ضربه خورده بیشتر دقت خود را روی ترک خوردگی مدار تمرکز کنید واگر مطمعن شدید فلت ومدار قعطی ندارد احتمالا ایسی سیپیو یا خود ال سی دی مشکل دارد

mahan-55

کاربر
2010-05-16
24
57
اگه منظور شما ای سی mc34018 هست که اون هم تعویض کردم اما بی نتیجه بود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rafas

hasa2005

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-04
423
2,515
در اینجور مواقع معمولا یکی از سیمهای فلت به السیدی قطع میشه که شما ازسالم بودن فلت مطمعنی اما در یکی دو مورد تغذیه السیدی بر اثر ترک مدار برقرار نبود که با لوپ(بزرگ نما دوربین دار مخصوص تعمیر موبایل )ایراد مشخص شد اگه در دسترس داری السیدی راچک کن

بالا