آی پی امداد
abtahi

صا ایران (صدای زنگ)

mahan-55

کاربر
2010-05-16
24
57
دوست من ضمن تشکر از شما لوپ دارم باز هم به نتیجه نرسیدم فکر میکنم باید ال سی دی را عوض کنم

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
شما ابتدا بجای تعویض ای سی مدار را از نظر قطع ارتباط بر اثر شکستگی وترک خوردن بررسی کنید چون دستگاه شما ضربه خورده بنابر این باید جای شکسته یا قطع شده باشد وان را هم با لپ تست کن ونتیجه را اعلام کن

mahan-55

کاربر
2010-05-16
24
57
با لوپ هم نگاه کردم چی ندیدم مشکل اینه که گوشی با ایراد زنگ امد و حالا صفحه و شماتره گیری نداره ال سی دی یه گوشی برق خورده را هم وصل کردم فرقی نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام خدمت شما دوست عزیز mahan-55

ال سی دی و مدار آن را کلاً تعویض کنید. مشکل شما این است که فرمان از سی پی یو به قسمتهای ذکر شده نمی رود.

این قطعه را هم میتوانید در لاله زار پاساژ حضرت ابالفضل(ع) پیدا کنید البته دست دوم.

در خدمتم. مهدی عباسی.

hosein41

کاربر vip
کاربر
با سلام مدل تلفن من هم صاایران SA 72CID هست بدون هیچ دلیلی بوق ندارم ضمنا از بیرون زنگ میخوره گوشی رو میگیری هیچ صدایی نداره آیفون هم کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ضمنا ترانزیستورها و دیودها و فلتها رو چک کردم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rafas

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2008-06-29
1,664
18,392
این گوشی ضربه خورده و زنگ نداره اما ایفون کارمیکنه ای سی زنگ را تعویض کردم پشت برد را هم شستشو دادم حالا گوشی فقط بوق داره صفحه هم نداره باباتری و بدون باتری هم فرقی نداره لطفا راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز ضربه خوردن دستگاه باعث قلع مردگی و یا دیسکانکتی مدار می شود شما ابتدا قلع مردگی مدار ال سی دی را برطرف کنید و چون کریستال نسبت به ضربه حساس و شکننده هست کریستال ال سی دی نیز تعویض شود و سیم های وصل شده در برد اصلی تلفن نیز چک شود ممکن هست این سیم ها در اثر ضربه قطع شده باشند و در مورد ضعیفی صدای زنگ ابتدا بلندگو گوشی را چک کنید و سپس ترانزیستورهای مدار زنگ نیز تست شوند و نتیجه را حتما اعلام کنید

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rafas

ali8361

کاربر vip
کاربر
2008-05-29
25
37
دوست عزیز من ایراد زنگ نخوردن و نداشتن بوق را در چندین تلفن صا ایران دیدم.در مورد تلفن صا ایران که ضربه خورده با زمین افتاده و چنین ایرادی دارد حتما چوک زرد که برای صدا و چوک قرمز برای زنگ را تست کن که سالم باشند.در 99% ایراد ضربه خوردن برای قطعی اینها می باشد.اگر قطع بودن آنها را تعویض کن.اگر پیدا کردی برای برقراری صدا میتونی یک عدد مقاومت 100 اهم را به جای آن بذاری.برای برقراری زنگ برد را از پشت طوری مقابلت بگیر که چوک قرمز بالا باشد.آن وقت دوپایه بالای چوک را به هم وصل کن(راست را به چپ وصل کن)

saya2168

کاربر vip
vip
کاربر
2010-08-10
36
46
چک قرمز رنگ چک کن 90 درصد قطعی زنگ تلفن های صاایران از قطع شدن اتصال سیم چک به پایه هاس
باید در حالت تست دیود با اهم متر بین دو پایه عدد حدود 120 داشته باشید مقدارش مهم نیس ولی باید داشته باشد نداشته باشه قطع شده و باید تعویض شود

بالا