نوید توکلی
کاربر
دوستان برای شک سلول باطری که روش نوشته رو باطری البته 11.1 ولت ولتاژ دو برابر ببرم رو 22 خب آمپرو سر چی تنظیم کنم؟
با سلام خدمت شما استاد گرامی روش فریزر چه روشیه بفرمائید منه بیسواد هم فیض ببرم سر نماز صبح برات دعا عاقبت به خیری میکنماول روش فريزر رو تست كن
بعد سلولا رو شك بده...
نوشته اصلی توسط غزال![]()
![]()
سلام
اگر دو سیم هر باطری چه لب تاب و چه موبایل و هر دستگاه دیگر در دسترس است بطریق زیر عمل کنید
مقاومت حدود 5 الی 10 اهم را با منبع تغذیه ای که حدود 2 یا 3 ولت بالاتر از باطری است سری کنید و مثبت به مثبت و منفی را به منفی باطری متصل کنید که کمی شارژ شود و بعد از حدود یک دقیقه به شارژ خودش متصل کنید دیگه شارژ میکنه
حتما باید ولتاژ را مستقیما به خود باطری متصل کنید نه پین های دیگری که برای شارژرش منظور شده والا طبق فرمایش دوست عزیز ممکن است بخش الکترونیکی باطری صدمه ببینه
اگر سر باطری قابل دسترس نیست قاب را باز کنید و به دو سر باطری دست یابید
ضمنا اگر نقشه ای از بخش الکترونیکی شارژر این باطری ها در اختیار دارید ارسال فرمایید تا روش شوک آن بدون نیاز به باز کردن قاب قابل بررسی و تحلیل شود
سپاس
با سلام خدمت شما استاد گرامی روش فریزر چه روشیه بفرمائید منه بیسواد هم فیض ببرم سر نماز صبح برات دعا عاقبت به خیری میکنم
دوستان برای شک سلول باطری که روش نوشته رو باطری البته 11.1 ولت ولتاژ دو برابر ببرم رو 22 خب آمپرو سر چی تنظیم کنم؟
باسلام
استاد غزال عزیز
استاد عزیز جریان منبع تغذیه فوق باید چقدر باشد
بخشید دوستان که رشته کلامتون میگیزم میخواستم بدونم شوک دادن یاطری لپ تاپ با باطری گوشی فرق داره ؟اگه میشه یه توضیح کوتاهی بدهین