سلام
اسکوتر برقی هوشمند که نو است و استفاده نشده . موقع شارژ بعد حدود 10 دقیقه چراغ شارژر سبز میشه ( یعنی شارژ کامل شده) ولی باز حدود 10 دقیقه استفاده شارژ تمام میشه . با شارژر سالم اسکوتر دیگه امتحان کردم بازم سریع چراغ سبز میشه ( در حالت عادی باید 1.5 ساعت شارژ بشه و حدود 2ساعت کار میکنه ) البته بدون نگاه کردن به سبز شدن چراغ شارژر حدود 1.5 ساعت گزاشتم ولی باطری شارژ نشد ( بعد سبز شدن شارژر فکرکنم مدار شارژ قطع میشه ) اول فکر کردم باطری خرابه و به اصطلاح فاسد شده است . ولی باطری را به اسکوترسالم وصل کردم بعد شارژ حدود1.5ساعت حدود 2 ساعت اسکوتر سالم کارکرد و دوباره 1.5 ساعت شارژ کردم و باطری را جدا کرده و وبه اسکوتر مشکل دار وصل کردم و به صورت عادی 2 ساعت کارکرد ( نتیجه اینکه باطری و شارژر مشکل نداره ) .
مدار شارژ جدا نیست و به برد اصلی وصل است . عکس برد را میزارم .
1 - علت اینکه بعد 10 دقیقه چراغ شارژر سبز میشه از چی میتونه باشه ؟
2- فرمان قطع و وصل کردن شارژر به چه صورت است ؟ اسکوتر برقی هوشمند که نو است و استفاده نشده . موقع شارژ بعد حدود 10 دقیقه چراغ شارژر سبز میشه ( یعنی شارژ کامل شده) ولی باز حدود 10 دقیقه استفاده شارژ تمام میشه . با شارژر سالم اسکوتر دیگه امتحان کردم بازم سریع چراغ سبز میشه ( در حالت عادی باید 1.5 ساعت شارژ بشه و حدود 2ساعت کار میکنه ) البته بدون نگاه کردن به سبز شدن چراغ شارژر حدود 1.5 ساعت گزاشتم ولی باطری شارژ نشد ( بعد سبز شدن شارژر فکرکنم مدار شارژ قطع میشه ) اول فکر کردم باطری خرابه و به اصطلاح فاسد شده است . ولی باطری را به اسکوترسالم وصل کردم بعد شارژ حدود1.5ساعت حدود 2 ساعت اسکوتر سالم کارکرد و دوباره 1.5 ساعت شارژ کردم و باطری را جدا کرده و وبه اسکوتر مشکل دار وصل کردم و به صورت عادی 2 ساعت کارکرد ( نتیجه اینکه باطری و شارژر مشکل نداره ) .
مدار شارژ جدا نیست و به برد اصلی وصل است . عکس برد را میزارم .
1 - علت اینکه بعد 10 دقیقه چراغ شارژر سبز میشه از چی میتونه باشه ؟
نکته ی دیگه اینکه سوکت سفید رنگ که چهار پایه است و با رنگ قرمز مشخص کردم در اصل به فیش سوزنی 2 سیم وصل است . یعنی 2 پایه سمت چپ به هم وصل شده و پایه منفی است و دو پایه سمت راست به هم وصل شده و پایه مثبت است . علت چهار پایه کردن در برد از چیست ؟
دو سیم قرمز و مشکی که با رنگ زرد مشخص کردم به باطری وصل میشه . با تشکر
دو سیم قرمز و مشکی که با رنگ زرد مشخص کردم به باطری وصل میشه . با تشکر
پیوستها
-
2.5 مگابایت بازدیدها: 218