درود
ازآنجاکه اینگونه سوالات ، تمرکز قابل توجهی نیاز داره و صرفنظر از شرایط شخصی که موجب کاهش تمرکزم شده ، شرایط بحرانی و فساد های روزافزون موجب تشدید آشفتگی های ذهنی و مزید برعلت شده و تمرکزی برای من باقی نگذاشته و به وفور مرتکب خطا میشم که اذیتم میکنه لذا حقیقتا توانایی پاسخگویی به سوالات اینچنینی را ندارم که نیاز به تمرکز قابل توجه و نیاز به پیگیری مستمر موضوع داره و با چند پست رفع نمیشه.
بویژه که عوارض کهولت سنی ظاهر شده و هر روز بیشتر از گذشته فراموش میکنم و برای پاسخگویی ، ناگزیر به مطالعه پست های قبلی و یادآوری موضوع هستم.
بنابرین باوجودیکه بسیار مشتاقم تجربیات و اطلاعات ناچیزم را در کلیه موارد تقدیم کنم اما دلایل فوق موجب محدودیتم شده و با شرایط فوق و صرفا در مواردی که نیاز به تمرکز و پیگیری طولانی پاسخ نداشته باشه درخدمتم و در بقیه موارد پوزش میطلبم .
این سوال شما نیاز به تحلیل دستگاه داره که بدلایل فوق برای من دشوار شده و بابت چنین مشکلاتی در موارد استثنائی درخدمت بودم که اتفاقا قبل از این مورد ، چند مورد متعلق به حضرتعالی را پیگیری کردم ولی بابت این موضوع که تصور میکنم به اشکال مختلف مطرح فرمودید قادر به پیگیری نشدم و امیدوارم عذرخواهی مکرر مرا بپذیرید .
سپاس