آی پی امداد
abtahi

سوختن igbt اینورتر 200 آمپر synyoung

infoshinfo

مدیر تالار
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,167
2,046

senterstar

کاربر vip
کاربر
2013-08-21
115
141
ایران
www.armaniset.ir
درود

ازآنجاکه اینگونه سوالات ، تمرکز قابل توجهی نیاز داره و صرفنظر از شرایط شخصی که موجب کاهش تمرکزم شده ، شرایط بحرانی و فساد های روزافزون موجب تشدید آشفتگی های ذهنی و مزید برعلت شده و تمرکزی برای من باقی نگذاشته و به وفور مرتکب خطا میشم که اذیتم میکنه لذا حقیقتا توانایی پاسخگویی به سوالات اینچنینی را ندارم که نیاز به تمرکز قابل توجه و نیاز به پیگیری مستمر موضوع داره و با چند پست رفع نمیشه.
بویژه که عوارض کهولت سنی ظاهر شده و هر روز بیشتر از گذشته فراموش میکنم و برای پاسخگویی ، ناگزیر به مطالعه پست های قبلی و یادآوری موضوع هستم.

بنابرین باوجودیکه بسیار مشتاقم تجربیات و اطلاعات ناچیزم را در کلیه موارد تقدیم کنم اما دلایل فوق موجب محدودیتم شده و با شرایط فوق و صرفا در مواردی که نیاز به تمرکز و پیگیری طولانی پاسخ نداشته باشه درخدمتم و در بقیه موارد پوزش میطلبم .
این سوال شما نیاز به تحلیل دستگاه داره که بدلایل فوق برای من دشوار شده و بابت چنین مشکلاتی در موارد استثنائی درخدمت بودم که اتفاقا قبل از این مورد ، چند مورد متعلق به حضرتعالی را پیگیری کردم ولی بابت این موضوع که تصور میکنم به اشکال مختلف مطرح فرمودید قادر به پیگیری نشدم و امیدوارم عذرخواهی مکرر مرا بپذیرید .

سپاس

خدا رحمتشان کنه .💐

موضوعات تکان دهنده ای رو ذکر کرده .قبول تسلیم از جانب آدمی دانا وسخت کوش !
 
آخرین ویرایش:
بالا