آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

Shami

مدیر بخش تعمیرات تخصصی
ناظم انجمن
2009-07-12
5,774
80,543
تو همین نزدیکی ها
جناب شامي به روي چشم ادرس وكدپستي رابرام پيام خصوصي كن ويابرام اس ام اس كن .سوالي داشتم زماني كه پايه ها رابه هم ديگه لحيم كرديد اياباطري ها هم بايد وصل باشند.وسوال ديگه اين كه چه عواملي داخل اي سي پيش مياد كه ترميم ميشه ؟
جناب نوروزی زنده باشید شما لطف دارید
نه باتری را خارج کردم
الته در برخی موارد هیتر روی ای سی بگیرم هم جواب میده ولی خودم قبول ندارم این مورد رو

والا سواد من در این حد نیست که بتونم چه عواملی سبب میشه
انشاالله از تجارب اساتید محترم استفاده می کنیم

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,430
اصفهان
سلام
جناب شامی این روش شما ابتکاری نیست بلکه همان لحیم کاری مجدد است ، این روش را برای کسی بازگو نکنید ، به شما میخندند ، تا امروز کسی دیده که آی سی بدون تغذیه با چسباندن پایه ها به هم ترمیم شود، آیا باطری داخلی دارد؟ کل پایه ها را که لحیم میکنید در واقع قلع به تمام منافذ پایه ها جاری شده و پایه هایی که لحیم مرده دارد احیا میشود و شما میتوانستید یکبار آی سی را خارج و مجددا نصب کنید ، این روش نیز کارساز است
لطفا با مدرک به من توضیح دهید چسباندن پایه ها بدون تغذیه ، چه عملی انجام میدهد
مرسی

آخرین ویرایش:

Shami

مدیر بخش تعمیرات تخصصی
ناظم انجمن
2009-07-12
5,774
80,543
تو همین نزدیکی ها
سلام
جناب شامی این روش شما ابتکاری نیست بلکه همان لحیم کاری مجدد است ، این روش را برای کسی بازگو نکنید ، به شما میخندند ، تا امروز کسی دیده که آی سی بدون تغذیه با چسباندن پایه ها به هم ترمیم شود، آیا باطری داخلی دارد؟ کل پایه ها را که لیحم میکنید در واقع قطع به تمام منافذ پایه ها جاری شده و پایه هایی ،لحیم مرده دارد احیا میشود و شما میتوانستید یکبار آی سی را خارج و مجددا نصب کنید ، این روش نیز کارساز است
لطفا با مدرک به من توضیح دهید چسباندن پایه ها بدون تغذیه ، چه عملی انجام میدهد
مرسی
جناب اصفهانی مثل اینکه شما پست ها را کامل نخوندید
دوستان گفتند لحیم سردی داره در جواب گفتم خیر
چون قبلش پایه های ای سی را شارژ لحیم کرده بودم

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,430
اصفهان
جناب اصفهانی مثل اینکه شما پست ها را کامل نخوندید
دوستان گفتند لحیم سردی داره در جواب گفتم خیر
چون قبلش پایه های ای سی را شارژ لحیم کرده بودم

سلام

جناب شامی گل
شارژ کردن لحیم بصورتی که اکثر دوستان انجام میدهند ، همیشه کارساز نیست ،به این علت که ممکن است مدار زیر پایه و نیز خود پایه ، جرم گرفته است و بهترین روش بلند کردن آی سی و تمیز کردن تمام سطح فیبر و نیز سمباده زدن زیر پایه است و روش شما باعث میشود قلع تمام اطراف پایه ها را احاطه کند ، درنتیجه پایه بصورت صحیح لحیم کاری میشود

ارادتمند شما

Shami

مدیر بخش تعمیرات تخصصی
ناظم انجمن
2009-07-12
5,774
80,543
تو همین نزدیکی ها
سلام

جناب شامی گل
شارژ کردن لحیم بصورتی که اکثر دوستان انجام میدهند ، همیشه کارساز نیست ،به این علت که ممکن است مدار زیر پایه و نیز خود پایه ، جرم گرفته است و بهترین روش بلند کردن آی سی و تمیز کردن تمام سطح فیبر و نیز سمباده زدن زیر پایه است و روش شما باعث میشود قلع تمام اطراف پایه ها را احاطه کند ، درنتیجه پایه بصورت صحیح لحیم کاری میشود

ارادتمند شما

جناب اصفهانی حرف شما کاملا متین
اما یقین بدونید لحیم سردی جرم گرفتگی و......... نبود
در اون حد هم سواد ندارم که بصورت علمی توضیح بدم
حال منتظر باشید در این رابطه تجارب اساتید استفاده کنیم

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان

جناب اصفهانی حرف شما کاملا متین
اما یقین بدونید لحیم سردی جرم گرفتگی و......... نبود
در اون حد هم سواد ندارم که بصورت علمی توضیح بدم
حال منتظر باشید در این رابطه تجارب اساتید استفاده کنیم

به نام خدا
سلام آقای شامی.
شما استاد هستید.
اما بنده قبلا کنترلهایی که ازش ناامید میشدم را به روشی مشابه درست میکردم.
آی سی را باز میکردم.
همانطور که جناب اصفهانی فرمودند زیر آن را تمیز کرده و شستشو می دادم.
بعد روی مدارهایی که از زیر آی سی رد شده بودند را یک قلع کشی میکردم.
بعد از نصب آی سی کنترل درست میشد.
اما علت؟
بعضی وقتها ارتباط مدارهایی که از زیر آی سی رد میشد نسبت به محلی که باید به آی سی متصل میشد(لحیم میشد) قطع گردیده و در نتیجه کنترل کار نمیکرد.
مخصوصا اگر مدار مربوط به کریستال بود.
با لحیم کاری مدار زیر آی سی در واقع ارتباط این مدارها با پایه های آی سیبرقرار میشد.
اما شما به روش زیرکانه ای بدون باز کردن آی سی این عیب را رفع نموده اید و این مرحبا دارد.
:thumbsup:​

Shami

مدیر بخش تعمیرات تخصصی
ناظم انجمن
2009-07-12
5,774
80,543
تو همین نزدیکی ها
به نام خدا
سلام آقای شامی.
شما استاد هستید.
اما بنده قبلا کنترلهایی که ازش ناامید میشدم را به روشی مشابه درست میکردم.
آی سی را باز میکردم.
همانطور که جناب اصفهانی فرمودند زیر آن را تمیز کرده و شستشو می دادم.
بعد روی مدارهایی که از زیر آی سی رد شده بودند را یک قلع کشی میکردم.
بعد از نصب آی سی کنترل درست میشد.
اما علت؟
بعضی وقتها ارتباط مدارهایی که از زیر آی سی رد میشد نسبت به محلی که باید به آی سی متصل میشد(لحیم میشد) قطع گردیده و در نتیجه کنترل کار نمیکرد.
مخصوصا اگر مدار مربوط به کریستال بود.
با لحیم کاری مدار زیر آی سی در واقع ارتباط این مدارها با پایه های آی سیبرقرار میشد.
اما شما به روش زیرکانه ای بدون باز کردن آی سی این عیب را رفع نموده اید و این مرحبا دارد.
:thumbsup:​
سلام خدمت استاد عزیز
هدف بنده دقیقا همین بود که به مرحله بعد علمی برسیم و تبادل نظر بکنیم
فرمایشات شما کاملا متین
و اقای اصفهانی هم سوال خوبی کردند
ولی خودمم هم مونده با این علت چی میتونه باشه؟
اگر یه بار یادتون باشه در مورد تلویزیون سامسونگ تلفنی باهم صحبت کردیم
ایراد سامسونگ ای سی مایکام خراب بود بعد با این روش کل پایه ها را بهم اتصال دادم با لحیم
و بعد که شروع مجدد لحیم کای پایه ها و ازاد کردن پایه های بهم چسبیده ای سی راه افتاد
شما هم توضیحاتی در این مورد دادید اگه ممکن هست دوباره توضیح بدید تا بنده و دیگر دوستان استفاده کنیم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,754
با سلام :
ابتدا خواستم این موضوع را در بخش مسابقه ایجاد کنم ولی از اونجا که اینقدرها هم سخت نیست و به سبب ارتقای سطح علمی شما کاربران مخصوصا تعمیرکاران تی وی همچنین این تاپیک داغ بمونه اینجا مطرح میکنم :
دیتاشیت کاربردی رگولاتور STR F6654 را مطالعه میکردم که نهایتا به شماتیک پاور تلویزیون ال جی با شاسی LG-MC99BA رسیدم که نقشه این قسمت را نیز جهت دسترسی و مطالعه شما دوستان همینجا اپلود میکنم :
[hide] STRF-6654.jpg[/hide]
سوال این هست که : کی میتونه بگه با توجه به وجود کوپلر { IC801 -PC123 } نقش و عملکرد {IC802 - 4N35GV } در شماتیک فوق به چه منظوری بکار گرفته شده است و در صورت حذف ویا خرابی این قطعه چه مشکلاتی برای شاسی میتونه بار بیاره ؟؟؟؟؟
موفق باشید

aisam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2008-11-30
454
6,284
با سلام به استاد بزرگوار جناب اقای رجبی
بنده یک توضیح خلاصه عرض میکنم که انشاالله جواب تکمیلی از خود شما یا دوستان داشته باشیم
[hide]اگر در نقشه دقت کرده باشید کوپلر IC801 با یک ای سی تثبیت کننده 110 ولتی IC 804 بصورت سری در مدار ودر قسمت خروجی چاپر قرار گرفته واز طریق فیدبکی از خروجی تغذیه به ورودی پایه 1 ای سی تغذیه اعمال میشود وکار ان نیز تثبیت ولتاژ خروجی در حد110 ولت خارج از نوسانات ولتاژ ورودی میباشد .ولی اگر کمی دقت کنیم میبینیم که IC803 با ترانزیستور Q801 به صورت سری قرار گرفته و ورودی این ترانزیستور یرگشت از سیستم کنترول جهت خاموش و روشن شدن تلوزیون می باشد وطرز کار به این صورت است که با HIشدن بیس این ترانزیستور ترانزیستور اشباع شده وپایه 2 کوپلر را زمین میکند ودر این حالت دیود داخل کوپلر روشن شده ودر نتیجه ترانزیستور داخلی روشن شده وپایه 5 ای سی 802 زمین میشود ودر اخر با توجه به طراحی داخلی IC803 فرمان روشن وخاموش شدن دستگاه صادر میشود
[/hide] یعنی IC 802 فقط برای روشن و استندبای قرار دادن تلویزیون قرار داده شده
ودر صورت خرابی فرمان روشن وخاموش انجام نمیشود یا در حالت روشن مانده ویا در حالت خاموش
با تشکر

آخرین ویرایش:
بالا