آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,741
اصفهان
سلام خدمت استاد عزیز
هدف بنده دقیقا همین بود که به مرحله بعد علمی برسیم و تبادل نظر بکنیم
فرمایشات شما کاملا متین
و اقای اصفهانی هم سوال خوبی کردند
ولی خودمم هم مونده با این علت چی میتونه باشه؟
اگر یه بار یادتون باشه در مورد تلویزیون سامسونگ تلفنی باهم صحبت کردیم
ایراد سامسونگ ای سی مایکام خراب بود بعد با این روش کل پایه ها را بهم اتصال دادم با لحیم
و بعد که شروع مجدد لحیم کای پایه ها و ازاد کردن پایه های بهم چسبیده ای سی راه افتاد
شما هم توضیحاتی در این مورد دادید اگه ممکن هست دوباره توضیح بدید تا بنده و دیگر دوستان استفاده کنیم

به نام خدا
سلام اقای شامی.
البته شما خودتان استادید.
عرض کردم که یادم نیست اون دفعه چه توجیهی برای آن داشتم.
اما این در واقع یک شوک به آی سی است.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,033
106,781
با سلام به استاد بزرگوار جناب اقای رجبی
بنده یک توضیح خلاصه عرض میکنم که انشاالله جواب تکمیلی از خود شما یا دوستان داشته باشیم
hidden content may not be quoted یعنی IC 802 فقط برای روشن و استندبای قرار دادن تلویزیون قرار داده شده
ودر صورت خرابی فرمان روشن وخاموش انجام نمیشود یا در حالت روشن مانده ویا در حالت خاموش
با تشکر
سلام :
البته تحلیل تان سطحی ولی خوب بود اما میشه دقیقتر هم ....
منتظر می مونیم تا نظر بقیه دوستان را نیز بخونیم قطعا پاسخ های متنوعی را خواهیم داشت
با تشکر از شما دوستان شرکت کننده .

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,776
62,619
اصفهان
به نام خدا
سلام اقای شامی.
البته شما خودتان استادید.
عرض کردم که یادم نیست اون دفعه چه توجیهی برای آن داشتم.
اما این در واقع یک شوک به آی سی است.

با عرض سلام

جناب صابری توجیه شما منطقی است ، به این علت که آی سی های ریموت کنترل در واقع یک میکروکنترل میباشد و با توجه به نوع دستگاه ، نرم افزار آن در موقع پروگرام انتخاب میشود و در پاره ای مواقع ، برای ارسال کد مناسب ، تغییر کرده و احتمال اینکه در اثر شوکی به حالت عادی برگردد ، وجود دارد
برای نمونه یکی از ریموت های پاناسونیک ، آی سی مورد استفاده یک نوع میکروکنترل میباشد

پیوست‌ها

• 145.7 کیلوبایت بازدیدها: 211
  • 217.5 کیلوبایت بازدیدها: 22

kavosh83

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-27
528
3,595
بهشت خدا در زمین
سلام خدمت استاد عزیز
هدف بنده دقیقا همین بود که به مرحله بعد علمی برسیم و تبادل نظر بکنیم
فرمایشات شما کاملا متین
و اقای اصفهانی هم سوال خوبی کردند
ولی خودمم هم مونده با این علت چی میتونه باشه؟
اگر یه بار یادتون باشه در مورد تلویزیون سامسونگ تلفنی باهم صحبت کردیم
ایراد سامسونگ ای سی مایکام خراب بود بعد با این روش کل پایه ها را بهم اتصال دادم با لحیم
و بعد که شروع مجدد لحیم کای پایه ها و ازاد کردن پایه های بهم چسبیده ای سی راه افتاد
شما هم توضیحاتی در این مورد دادید اگه ممکن هست دوباره توضیح بدید تا بنده و دیگر دوستان استفاده کنیم

سلام
البته این احتمال هم وجود داره که با اون حرارتی که از روش کار شما به آی سی میرسه اتصالات مربوط به پایه های خروجی آی سی که از داخل قطع شده دوباره وصل بشه ، منم چند بار با این روش آی سی هایی که از کار افتاده بودند را راه اندازی کردم (البته بعد از اینکه با تعویض کریستال و ال ای دی وتمیزکاری مدار و ... به نتیجه نرسیدم) اما بعد از چند روز دوباره برگشت خوردند به همین دلیل اینجور کنترلها را چند روز نگه میدارم یا چند ساعت میزارم یه جای سرد و دوباره امتحان میکنم اگر کار کرد تحویل مشتری میدم !

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,033
106,781
با سلام به استاد بزرگوار جناب اقای رجبی
بنده یک توضیح خلاصه عرض میکنم که انشاالله جواب تکمیلی از خود شما یا دوستان داشته باشیم
hidden content may not be quoted
یعنی IC 802 فقط برای روشن و استندبای قرار دادن تلویزیون قرار داده شده
ودر صورت خرابی فرمان روشن وخاموش انجام نمیشود یا در حالت روشن مانده ویا در حالت خاموش
{ متن این قسمت باید اصلاح شود }
با تشکر
با سلام :
یعنی کسی نظر و تحلیل بهتری از مدار فوق نداره ؟؟؟
جهت راهنمایی >> به نکاتی که مربوط به کنترل ولتاژ میباشد بطور اختصاراشاره میکنم در این شاسی ومدار تغذیه .. ولتاژ +110 دایم وجود دارد چه در حالت استند بای وهمچنین روشن بودن که تثبیت ان به عهده SE110 میباشد لذا ولتاژهای تغذیه با روشن کردن کلید اصلی همیشه در خروجی چاپر ثابت و موجود میباشد {عملکرد مدار و نقش پایه های STRF6654 در دیتاشیت شرح داده شده است } و روشن شدن و استندبای نمودن تلویزیون به عهده پایه های کنترلی رگولاتورهای 8 ولتی و 12 ولتی میباشد .... حال جهت سهولت به نتیجه {قطعه های اشاره شده در سوال } باید عملکرد مدار را روی جریان کنترلی باید تحلیل کرد .
منتظر نظرات مفید شما دوستان و کاربران ...
موفق باشید .

aisam

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2008-11-30
454
6,286
[QUOTE=gadraj;149756]با سلام :
یعنی کسی نظر و تحلیل بهتری از مدار فوق نداره ؟؟؟
جهت راهنمایی >> به نکاتی که مربوط به کنترل ولتاژ میباشد بطور اختصاراشاره میکنم در این شاسی ومدار تغذیه .. ولتاژ +110 دایم وجود دارد چه در حالت استند بای وهمچنین روشن بودن که تثبیت ان به عهده SE110 میباشد لذا ولتاژهای تغذیه با روشن کردن کلید اصلی همیشه در خروجی چاپر ثابت و موجود میباشد {عملکرد مدار و نقش پایه های STRF6654 در دیتاشیت شرح داده شده است } و روشن شدن و استندبای نمودن تلویزیون به عهده پایه های کنترلی رگولاتورهای 8 ولتی و 12 ولتی میباشد .... حال جهت سهولت به نتیجه {قطعه های اشاره شده در سوال } باید عملکرد مدار را روی جریان کنترلی باید تحلیل کرد .
منتظر نظرات مفید شما دوستان و کاربران ...
موفق باشید .
[/QUOTE]
با سلام
فرمایشات شما کاملا درست است و آن بخش که فرمودید اصلاح میشود
چون قبلا دیتاشیت ای سی را ندیده بودم در جهت تکمیل عرایض به این صورت توضیح میدهم که نقش IC802 در مدار انتقال گذارش افزایش جریان در اثر خرابی واتصال کوتاه در مدارات داخلی دستگاه به پایه یک ای سی STR نقش تشخیص افزایش جریان و فرمان پروتکت کردن ان وجلو گیری از اسیب رسیدن زیاد به دستگاه وهمچنین خود ای سی می باشد
با تشکر

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,294
19,884
تهران - ساوه
با سلام و وقت بخير

حالا كه بحث كنترل رونق دارد