آی پی امداد
abtahi

زنگ تفریح!!!: کی میدونه عیب از چی بوده؟!

REZA164690

مدیر بخش تلویزیون های crt
مدیر بازنشسته
2008-04-13
2,671
28,626
ایران
به نام خدا

سلام. مثل اینکه باز هم خودم باید دست به کار بشم!
یه ضبط سی دی سامسونگ فکر کنم مدل vl-85 بود. از همان قدیمی ها.
وقتی روشن میکردی فقط روی دیسپلی جلو HELLO را مینوشت و کار دیگری انجام نمیداد.
بعضی وقتها هم همین HELLO را ناقص مینوشت و دیگر هیچ دکمه ای کار نمیکرد!
عیب از کجا بود؟
راهنمای اینکه قطعه ای تعویض نشد.
یا علی....

سلام جناب صابري پشت پنل يه اي سي اس ام دي هست كه چهارطرفه است كه فكرميكنم اي سي سيستم كه براثرداغي لحيم مردگي پيداميكنه كه باتجديدقلع وشستشو برطرف ميشه .

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
سوکت موجود در بین برد پانل جلو و مدار اصلی کامل در جایش نیست و ارتباط پانل به مدار اصلی نیمه کاره است

به نام خدا

سلام دوست عزیز. میشه بیشتر توضیح بدید و بفرمایید که منظورتان کدام سوکت است و کدام برد؟

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
سلام جناب صابري پشت پنل يه اي سي اس ام دي هست كه چهارطرفه است كه فكرميكنم اي سي سيستم كه براثرداغي لحيم مردگي پيداميكنه كه باتجديدقلع وشستشو برطرف ميشه .

به نام خدا

سلام جناب نوروزی. خیر ایراد از آن نبود. البته حتما شما تجربه آن را داشته اید که ایراد از آنهم میتواند باشد.

heidary3642

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
جناب آقای صابری عزیز منظور من رابط بین مدار جلوی که میکروسوئیچها و نمایشگر برروی آن قرار دارد و وقتی قاب جلوی را باز میکنی این سوکت جدا میشود و اگر هنگام بستن دقت نشود درست در جای خود قرار نمیگیرد

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
جناب آقای صابری عزیز منظور من رابط بین مدار جلوی که میکروسوئیچها و نمایشگر برروی آن قرار دارد و وقتی قاب جلوی را باز میکنی این سوکت جدا میشود و اگر هنگام بستن دقت نشود درست در جای خود قرار نمیگیرد

به نام خدا

سلام آقای حیدری و آفرین به شما. تقریبا درست میفرمایید. اما این مدل این سوکت را ندارد. فلات دارد و عیب همین بود.
یک بار فلات را در آوردم و جازدم درست شد!
بعد هم برای اطمینان آن را تمیز کردم.
به هر حال آفرین به شما که درست حدس زدید.
:99:
خوب این هم از این!
بعدیش را هم خودم بگم؟

hossein mokh

کاربر vip
کاربر
2009-04-28
146
859
خوزستان
با سلام به همه عزیزان:
بنده هم میخواهم یک عیب پیش پا افتاده را که سه روز سر کارم گذاشته بود بیان کنم:
یکدستگاه تلویزیون پارس دیدو آورده بودند البته تعمیرکار دیگری روی آن کار کرده بود و به خیال خودش درستش کرده بود ولی زرنگی کرده بود و یک بلندگو را وصل کرده بود و صاحب تلویزیون شاکی شده بود که چرا دو بلندگو با هم کار نمیکنند ناگفته نماند که عیب اولیه صدا بود غافل از اینکه تمام موارد مربوط به صدا سالم بودند حال دو عیب پیش پا افتاده در این دستگاه بود یکی مربوط به تعمیرکار اول که نتوانست برطرف کند و عیب دوم را خودش بوجود آورده بود حال راهنمایی عیب دوم را میگویم که تلویزیون با وصل دو بلندگو به این حالت در می آمد که آیسی صدا بسیار داغ کرده و تصویر از جهت افقی جمع ودر جهت عمود کشیده میشد ولی با قطع یک بلندگو تا زمان نسبتا طولانی همه چیز خوب بود
حدس بزنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:computer:

صابری

کنترل کل سایت
ناظم انجمن
2009-05-31
11,798
134,725
اصفهان
با سلام به همه عزیزان:
بنده هم میخواهم یک عیب پیش پا افتاده را که سه روز سر کارم گذاشته بود بیان کنم:
یکدستگاه تلویزیون پارس دیدو آورده بودند البته تعمیرکار دیگری روی آن کار کرده بود و به خیال خودش درستش کرده بود ولی زرنگی کرده بود و یک بلندگو را وصل کرده بود و صاحب تلویزیون شاکی شده بود که چرا دو بلندگو با هم کار نمیکنند ناگفته نماند که عیب اولیه صدا بود غافل از اینکه تمام موارد مربوط به صدا سالم بودند حال دو عیب پیش پا افتاده در این دستگاه بود یکی مربوط به تعمیرکار اول که نتوانست برطرف کند و عیب دوم را خودش بوجود آورده بود حال راهنمایی عیب دوم را میگویم که تلویزیون با وصل دو بلندگو به این حالت در می آمد که آیسی صدا بسیار داغ کرده و تصویر از جهت افقی جمع ودر جهت عمود کشیده میشد ولی با قطع یک بلندگو تا زمان نسبتا طولانی همه چیز خوب بود
حدس بزنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:computer:

به نام خدا

سلام دوست عزیز و تشکر از شما.
وقتی دو بلندگو را به یک خروجی وصل کنیم جریان زیادی از آی سی صوت و در نتیجه از تغذیه گرفته میشود و باعث جمع شدن تصویر از چهار طرف میگردد.
البته یک چیز دیگر هم ممکن است اتفاق افتاده باشد و این هم اینکه مقاومت مسیر آی سی صوت را یکسره کرده باشد(تعمیرکار قبلی).

بالا