سوکت موجود در بین برد پانل جلو و مدار اصلی کامل در جایش نیست و ارتباط پانل به مدار اصلی نیمه کاره است
به نام خدا
سلام. مثل اینکه باز هم خودم باید دست به کار بشم!
یه ضبط سی دی سامسونگ فکر کنم مدل vl-85 بود. از همان قدیمی ها.
وقتی روشن میکردی فقط روی دیسپلی جلو HELLO را مینوشت و کار دیگری انجام نمیداد.
بعضی وقتها هم همین HELLO را ناقص مینوشت و دیگر هیچ دکمه ای کار نمیکرد!
عیب از کجا بود؟
راهنمای اینکه قطعه ای تعویض نشد.
یا علی....
سوکت موجود در بین برد پانل جلو و مدار اصلی کامل در جایش نیست و ارتباط پانل به مدار اصلی نیمه کاره است
سلام جناب صابري پشت پنل يه اي سي اس ام دي هست كه چهارطرفه است كه فكرميكنم اي سي سيستم كه براثرداغي لحيم مردگي پيداميكنه كه باتجديدقلع وشستشو برطرف ميشه .
جناب آقای صابری عزیز منظور من رابط بین مدار جلوی که میکروسوئیچها و نمایشگر برروی آن قرار دارد و وقتی قاب جلوی را باز میکنی این سوکت جدا میشود و اگر هنگام بستن دقت نشود درست در جای خود قرار نمیگیرد
با سلام به همه عزیزان:
بنده هم میخواهم یک عیب پیش پا افتاده را که سه روز سر کارم گذاشته بود بیان کنم:
یکدستگاه تلویزیون پارس دیدو آورده بودند البته تعمیرکار دیگری روی آن کار کرده بود و به خیال خودش درستش کرده بود ولی زرنگی کرده بود و یک بلندگو را وصل کرده بود و صاحب تلویزیون شاکی شده بود که چرا دو بلندگو با هم کار نمیکنند ناگفته نماند که عیب اولیه صدا بود غافل از اینکه تمام موارد مربوط به صدا سالم بودند حال دو عیب پیش پا افتاده در این دستگاه بود یکی مربوط به تعمیرکار اول که نتوانست برطرف کند و عیب دوم را خودش بوجود آورده بود حال راهنمایی عیب دوم را میگویم که تلویزیون با وصل دو بلندگو به این حالت در می آمد که آیسی صدا بسیار داغ کرده و تصویر از جهت افقی جمع ودر جهت عمود کشیده میشد ولی با قطع یک بلندگو تا زمان نسبتا طولانی همه چیز خوب بود
حدس بزنید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:computer: