آی پی امداد
abtahi

روشن شدن چراغ زرد با کمی جوش دادن

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام در مورد رفع عیب با قطع نمایشگر- من ده بار با گذاشتن و برداشتن نمایشگر ازمایش کردم به اینصورت که هر بار با گذاشتن نمایشگر دستگاه با تک جوش اول پرتکت میکرد وپس از خاموش وروشن کردن و قطع نمایشگر دستگاه بطور معمول کار میکرد وچوش میداد و بعدا فقط یک بار متوجه عیب با وجود قطع نمایشگر شدم که همین یکبار کافی بود تا متوجه شوم عامل اصلی عیب نمایشگر نیست ونمایشگر فقط بر روی عیب تاثیر دارد که من تو همون پست هم نگفتم که عیب از نمایشگر هست و فقط مشاهداتم رو نوشته بودم- من لحیم های ورودی ct را کاملا بازسازی کردم ولی عیب همچنان وجود دارد-با تشکراز غزال عزیز

سلام

شما یا فقط پاسخ برخی از سوالات را میدهید

یا نصف سوال را مطالعه و بقیه سوال را با تخیلات خود میسازید و پاسخ میدهید از جمله فرمودید
اجرای این توصیه شما دور زدن عیبه و لذا انجام نمیدم و گزارش نمیکنم و یا فرمودید دوست ندارم از پتانسیومتر دوبل استفاده کنم و غیره
درحالیکه من حساسیت افراطی نسبت به کشف عیب دارم

و یا بجای اعلام نتیجه اجرای توصیه ها ، نتایج تخیلات خود را گزارش میکنید از جمله فرمودید
معلومه اگر ورودی ترانس ct را شورت کنم پروتکت نمیکنه (بنابرین تصور کن شورت کردم و نتیجه را گفتم)

عزیزم خطای برخی از گزارشات شما قابل توجیه نیست و بیشتر در راستای گمراهی و پیچیدگی مفیده
و غالبا در اینگونه موارد میخواهیم به دوست خود در مکان و شهر دیگر و بابت دستگاه غیر قابل دسترس کمک کنیم و در جریان انتقال غیر مستقیم گزارشات وی دچار خطا میشویم

این عیب اگردر شرایط واحد بصورت تصادفی در زمانهای نامشخصی ظاهر میشه با احتمال بسیار بسیار زیاد قلع مردگی ورودی ترانس ct است.

اما اگر پاسخ اخیر شما نیز تخیلی نباشد و با دقت لحیم شده باشد قلع مردگی مسیر 310 ولت را تست (سوکت ها و غیره)
و اتصال ناقص سوکت های 310 ولت را تست کنید

و در غیراینصورت خرابی رله محتمل است ( برای تست رله کنتاکت رله را اتصال کوتاه کنید ببینید درست میشه البته حذف رله و دور زدن عیب مورد هدف نیست بلکه پس از تست تعویض میفرمایید)

اگر موارد فوق هم موثر نبود ورودی ترانس ct را شورت و نتیجه را اعلام فرمایید

ضمنا میتوانید تصاویر مربوطه را از طریق آپلود سنتر منعکس فرمایید.

سپاس

آخرین ویرایش:

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام من اگه گفتم اتصال کوتاه ورودی ct باعث میشه که دستگاه پروتکت نکنه چون تقریبا نقشه این قسمت از مدار رو در اوردم و متوجه شدم که بجز ct چیزی دیگه باعث اینجور شات دان مدار pwm نمیشه البته مدارات محافظ دیگه هم داریم ولی این نوع شات دان مخصوص مدار ct هست-من خودم هم برای کشف عیب حساس هستم حساسیت به کشف عیب بسیار خوب است. در هر صورت به مدار برگردیم با احیای لحیم های پایه های آی سی تقویت کننده عملیاتی واقع بر روی برد pwm عیب رفع شد وتا الان پس از بارها ازمایش مشکلی وجود نداره .امیدوارم این تاپیک برای دوستانی که با این مشکل مواجه میشن مفید واقع بشه با تشکر از غزال و دیجیتال وسایر دوستانی که همراهی کردن.

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام من اگه گفتم اتصال کوتاه ورودی ct باعث میشه که دستگاه پروتکت نکنه چون تقریبا نقشه این قسمت از مدار رو در اوردم و متوجه شدم که بجز ct چیزی دیگه باعث اینجور شات دان مدار pwm نمیشه البته مدارات محافظ دیگه هم داریم ولی این نوع شات دان مخصوص مدار ct هست-من خودم هم برای کشف عیب حساس هستم حساسیت به کشف عیب بسیار خوب است. در هر صورت به مدار برگردیم با احیای لحیم های پایه های آی سی تقویت کننده عملیاتی واقع بر روی برد pwm عیب رفع شد وتا الان پس از بارها ازمایش مشکلی وجود نداره .امیدوارم این تاپیک برای دوستانی که با این مشکل مواجه میشن مفید واقع بشه با تشکر از غزال و دیجیتال وسایر دوستانی که همراهی کردن.

سلام

دوجمله فوق الذکر شما که شاخص کردم متناقض است
زیرا فقط ترانس ct و حتی مدار مربوطه تنها عامل اورلود نیست و حتی طی جمله قرمز آتی خودتان اثبات فرمودید

لذا یکی از دیگر عوامل اورلود را خودتان فرمودید
عوامل دیگری ازجمله ترمیستور و یا فیوز حرارتی و یا مدار محافظ خروجی و غیره موجب اورلود میشه که باید تفکیک بشه و شما با اعتماد کامل به صحت اطلاعات خود از انجام توصیه امتناع فرمودید

درهرصورت خوشحالیم که عیب مرتفع شد

اما قلع مردگی پین های آی سی بسیار بسیار بعیده و قطعا با تصور قلع مردگی اقدام همزمان و جانبی شما موجب رفع عیب شده که ناخواسته انجام داده اید و یا هنوز معیوبه و عیب مربوطه فعلا مخفی شده

زیرا آی سی موصوف حرارتی تولید نمیکنه که موجب قلع مردگی بشه بویژه که مدار چاپی آن دو طرفه است و قلع مردگی را ناممکن و بعید میسازه

سپاس

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام

دوجمله فوق الذکر شما که شاخص کردم متناقض است
زیرا فقط ترانس ct و حتی مدار مربوطه تنها عامل اورلود نیست و حتی طی جمله قرمز آتی خودتان اثبات فرمودید

لذا یکی از دیگر عوامل اورلود را خودتان فرمودید
عوامل دیگری ازجمله ترمیستور و یا فیوز حرارتی و یا مدار محافظ خروجی و غیره موجب اورلود میشه که باید تفکیک بشه و شما با اعتماد کامل به صحت اطلاعات خود از انجام توصیه امتناع فرمودید

درهرصورت خوشحالیم که عیب مرتفع شد

اما قلع مردگی پین های آی سی بسیار بسیار بعیده و قطعا با تصور قلع مردگی اقدام همزمان و جانبی شما موجب رفع عیب شده که ناخواسته انجام داده اید و یا هنوز معیوبه و عیب مربوطه فعلا مخفی شده

زیرا آی سی موصوف حرارتی تولید نمیکنه که موجب قلع مردگی بشه بویژه که مدار چاپی آن دو طرفه است و قلع مردگی را ناممکن و بعید میسازه

سپاس
سلام
نه دوست عزیز تناقضی وجود نداره ای سی عملیاتی یاد شده مسول تقویت ولتاژ دو سر شنت جریان هست تا مقدار جریان کنترل بشه که در صورت مشکل باعث بالا رفتن جریان میشه که این بالا رفتن باعث عمل کردن ترانس ct وشات دان مدار میشه که میبینید که در این صورت هم اگه ترانس ct اتصال کوتاه شود مدار شات دان نمیکنه.
اما در مورد اور لود یا ترموستات (فیوز حرارتی) قسمتی از مدار مسول شات دان متفاوت میباشد که باعث میشه در این نوع شات دان پس از شات دان در صورتی که چند دقیقه صبر کنیم پس از خنک شدن دستگاه دوباره روشن میشود در صورتی که در شات دان ناشی از ترانس ct تا دستگاه ری استارت نشه مدار دوباره روشن نمیشه.
ودر اخر عیب دیگه بر نگشت.
با تشکر

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,212
سلام
نه دوست عزیز تناقضی وجود نداره ای سی عملیاتی یاد شده مسول تقویت ولتاژ دو سر شنت جریان هست تا مقدار جریان کنترل بشه که در صورت مشکل باعث بالا رفتن جریان میشه که این بالا رفتن باعث عمل کردن ترانس ct وشات دان مدار میشه که میبینید که در این صورت هم اگه ترانس ct اتصال کوتاه شود مدار شات دان نمیکنه.
اما در مورد اور لود یا ترموستات (فیوز حرارتی) قسمتی از مدار مسول شات دان متفاوت میباشد که باعث میشه در این نوع شات دان پس از شات دان در صورتی که چند دقیقه صبر کنیم پس از خنک شدن دستگاه دوباره روشن میشود در صورتی که در شات دان ناشی از ترانس ct تا دستگاه ری استارت نشه مدار دوباره روشن نمیشه.
ودر اخر عیب دیگه بر نگشت.
با تشکر

سلام

حق با شماست
مدار محافظ جریان خروجی و محافظ جریان ورودی (مدار ترانس CT ) که دو مدار کاملا مستقل و متفاوت دارند و نیز محافظ حرارت که سه مدار با کارایی مجزا میشوند و نیز قلع مردگی که هیچ ربطی به حفاظت ها نداره و با توجه به نظر قبلی شما که در پاسخم فرمودید اگر CT را اتصال کوتاه کنم معلومه که دیگه اورلود نمیکنه

و درواقع فرموده اید اگر CT را اتصال کوتاه کنم قلع مردگی ها خودش لحیم میشه و دیگه اورلود نمیکرد ( و لذا انجام ندادید )

و غیره و غیره همگی باهم یکی هستند و حق با شماست و نباید مشخص میکردیم کدام یک از آنها سالم و یا معیوبه چون همگی یکی بودند و ما نمیدانستیم

خبط و خطای فقرا بدیهی است
بابت اصلاح خطای حقیر سپاسگزارم

آخرین ویرایش:

javad10mn

کاربر
2010-03-19
173
448
سلام

حق با شماست
مدار محافظ جریان خروجی و محافظ جریان ورودی (مدار ترانس CT ) که دو مدار کاملا مستقل و متفاوت دارند و نیز محافظ حرارت که سه مدار با کارایی مجزا میشوند و نیز قلع مردگی که هیچ ربطی به حفاظت ها نداره و با توجه به نظر قبلی شما که در پاسخم فرمودید اگر CT را اتصال کوتاه کنم معلومه که دیگه اورلود نمیکنه

و درواقع فرموده اید اگر CT را اتصال کوتاه کنم قلع مردگی ها خودش لحیم میشه و دیگه اورلود نمیکرد ( و لذا انجام ندادید )

و غیره و غیره همگی باهم یکی هستند و حق با شماست و نباید مشخص میکردیم کدام یک از آنها سالم و یا معیوبه چون همگی یکی بودند و ما نمیدانستیم

خبط و خطای فقرا بدیهی است
بابت اصلاح خطای حقیر سپاسگزارم
سلام
در مدار ct یک عدد تریستور کوچک بر روی برد pwm (برد عمودی)وجود دارد که باعث میشه بعد از شات دان تا دستگاه ری استارت (خاموش و روش) نشده دستگاه دوباره روشن نشه و این مورد کمک میکنه تا شات دان ct را از سایر شات دانها شناسایی کنیم که در دستگاه مورد نظر هم همین حالت وجود داشت و در این حالت اتصال کوتاه ct بسیار خطرناک است وممکن است حتی برای یک لحظه باعث سوختن ماسفت ها شود
و اینکه من جور دیگه بلد نیستم بگم
وسلام

آخرین ویرایش:
بالا