- 2012-03-18
- 10,107
- 80,212
سلام در مورد رفع عیب با قطع نمایشگر- من ده بار با گذاشتن و برداشتن نمایشگر ازمایش کردم به اینصورت که هر بار با گذاشتن نمایشگر دستگاه با تک جوش اول پرتکت میکرد وپس از خاموش وروشن کردن و قطع نمایشگر دستگاه بطور معمول کار میکرد وچوش میداد و بعدا فقط یک بار متوجه عیب با وجود قطع نمایشگر شدم که همین یکبار کافی بود تا متوجه شوم عامل اصلی عیب نمایشگر نیست ونمایشگر فقط بر روی عیب تاثیر دارد که من تو همون پست هم نگفتم که عیب از نمایشگر هست و فقط مشاهداتم رو نوشته بودم- من لحیم های ورودی ct را کاملا بازسازی کردم ولی عیب همچنان وجود دارد-با تشکراز غزال عزیز
سلام
شما یا فقط پاسخ برخی از سوالات را میدهید
یا نصف سوال را مطالعه و بقیه سوال را با تخیلات خود میسازید و پاسخ میدهید از جمله فرمودید
اجرای این توصیه شما دور زدن عیبه و لذا انجام نمیدم و گزارش نمیکنم و یا فرمودید دوست ندارم از پتانسیومتر دوبل استفاده کنم و غیره
درحالیکه من حساسیت افراطی نسبت به کشف عیب دارم
و یا بجای اعلام نتیجه اجرای توصیه ها ، نتایج تخیلات خود را گزارش میکنید از جمله فرمودید
معلومه اگر ورودی ترانس ct را شورت کنم پروتکت نمیکنه (بنابرین تصور کن شورت کردم و نتیجه را گفتم)
عزیزم خطای برخی از گزارشات شما قابل توجیه نیست و بیشتر در راستای گمراهی و پیچیدگی مفیده
و غالبا در اینگونه موارد میخواهیم به دوست خود در مکان و شهر دیگر و بابت دستگاه غیر قابل دسترس کمک کنیم و در جریان انتقال غیر مستقیم گزارشات وی دچار خطا میشویم
این عیب اگردر شرایط واحد بصورت تصادفی در زمانهای نامشخصی ظاهر میشه با احتمال بسیار بسیار زیاد قلع مردگی ورودی ترانس ct است.
اما اگر پاسخ اخیر شما نیز تخیلی نباشد و با دقت لحیم شده باشد قلع مردگی مسیر 310 ولت را تست (سوکت ها و غیره)
و اتصال ناقص سوکت های 310 ولت را تست کنید
و در غیراینصورت خرابی رله محتمل است ( برای تست رله کنتاکت رله را اتصال کوتاه کنید ببینید درست میشه البته حذف رله و دور زدن عیب مورد هدف نیست بلکه پس از تست تعویض میفرمایید)
اگر موارد فوق هم موثر نبود ورودی ترانس ct را شورت و نتیجه را اعلام فرمایید
ضمنا میتوانید تصاویر مربوطه را از طریق آپلود سنتر منعکس فرمایید.
سپاس
آخرین ویرایش: