آی پی امداد
abtahi

درخواست آموزش گازگیری کولرهای اسپیلت

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
این قسمت رو میشه یکم باز تر کنید؟ یعنی باید کمپرستور روشن باشه؟؟؟؟؟
ابتدا سیستم رو با
ازت تحت فشار قرار میدیم

در تمام مراحل
سیستم خاموشه

این کار کمی قلق داره

اگه روی رفت و برگشت شیر سرویس داشته باشیم و روی هر دو شیر جایی برای نصب شیلنگ گیج باشه راحت تره

ابتدا به وسیله یک سه راهی سه سر از شیلنگ های گیج فشار رو بهش وصل میکنیم

دو سر از شیلنگ ها رو به دو سر شیر سرویس ها و سر دیگر رو به قسمت
قرمز رنگ یا همان فشار قوی وصل میکنیم

شیلنگ وسط رو هم روی کپسول ازت شل میبندیم (
دلیل شل بستن اینه که چون فشار داخل مخزن زیاده و شیلنگ های گیج هم بر اثر این فشار پاره میشه)

خوب حالا شیر سرویس رفت و برگشت و شیر گیج سمت فشار بالا رو کامل باز میکنیم

بعد آرام آرام شیر کپسول ازت رو باز میکنیم تا کمی ازت از کپسول خارج بشه

حالا شیلنگ روی کپسول رو سفت میکنیم

باید مراقب باشید فشار زیادی وارد دستگاه نشه چون
جبرانش خیلی سخته

بعد از بالا اومدن عقربه تقریبا تا
250 psi ابتدا شیر کپسول رو بسته سپس بقیه شیر ها

موفق باشی

m13611

کاربر
2011-08-18
1
0
سلام دوستان .من یک اسپیلیت 18000ال جی دارم پارسال کمپرسورش سوخت که گارانتیش ااصلان نیومد درست کنه .خودم عوزش کردم امسالم سوخت خودم عوزش کردم .حالا سوال اینه جرا کمپرسورش؟الان بعد از یک هفته گازش خالی شده؟.فشار350psi پشتش گزاشتم نشتی نشون نداد

pars690

کاربر
2009-09-24
1
0
درخواست راهنمایی جهت وکیوم کردن؟

لطف می کنید یه توضیح ساده بدین که با چی و چطور سیستم رو وکیوم کنم؟

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
سلام دوستان .من یک اسپیلیت 18000ال جی دارم پارسال کمپرسورش سوخت که گارانتیش ااصلان نیومد درست کنه .خودم عوزش کردم امسالم سوخت خودم عوزش کردم .حالا سوال اینه جرا کمپرسورش؟الان بعد از یک هفته گازش خالی شده؟.فشار350psi پشتش گزاشتم نشتی نشون نداد

ببینید کدوم قسمت از اتصالات روغنی هستش
نشتی گاز از همونجا میتونه باشه

kuchuluuu

کاربر
2015-03-09
28
6
سلام به همگی
دوستان میشه عکس گیج رو بهم نشون بدین و نحوه کار با اون رو واسم توضیح بدین؟
ممنون

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
گیچ
309161_mo.jpg

پمپ وکیوم
jb2.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kuchuluuu

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
مانیفولد سرویس(گیج)
مانیفولد سرویس از ابزارهای بسیار حساس و ضروری در تعمیر و سرویس است. این دستگاه در مدلهای مختلف عقربه ای و دیجیتالی ساخته می شود.نوع عقربه ای آن نیز دارای انواع مختلفی است.بعضی دو گیج و بعضی نیز دارای سه گیج هستند. نوع مجهز تر آن دارای ساید گلاس بر روی محل نصب لوله رابط زردرنگ است. مانیفولد سرویس تشکیل شده از دو گیج مدرج و شیر فلکه و سه شیلنگ متصل به اتصالات لاله ای ۴/۱ اینچی که برای آب بندی کردن از واشرهای لاستیکی استفاده می کنند و با دست می توان آنها را کاملا" سفت و آب بندی کرد. گیج،شیلنگ و شیرفلکه آبی رنگ مربوط به بخش فشار ضعیف و یا مرکب است که دارای دو نوع درجه است درجه بالای صفر که تا 250psi تقسیم بندی شده است و برای شارژ ماده سرمازا بکار می رود. درجه دوم،فشار زیر صفر که هنگام ایجاد وکیوم و هواگیری از سیستم بکار می رود و30-~0اینچ جیوه درجه بندی شده است.گیج ساده یا قرمز (فشار قوی)شامل شیر فلکه و شیلنگ قرمز است و زمانی بکار می رود که فشار بالای 250psi مورد نیاز باشد،بخصوص برای فشار زدن به سیستم ویا تست فشار کمپرسور.شیلنگ رابط زرد برای شارژ گاز،ایجاد فشار و ایجاد وکیوم و رطوبت گیری است.برای ایجاد وکیوم باید لوله زرد رنگ به لوله مکش وکیوم پمپ وصل و اگر منظور شارژ گاز است،شیلنگ زرد رنگ را باز و سر آن را به شیر سیلندر گاز فریون مربوطه متصل می شود

آخرین ویرایش:

ehsanarn

کاربر vip
کاربر
2009-04-15
244
521
مانومتر (رگلاتور) : مانومتر یا همان فشار شکن وسیله ای است که توسط آن فشار بالای گاز در سیلندر یا خطوط گاز را به یک فشار قابل استفاده کاهش می دهد، برای مثال در جوشکاری هواگاز میزان خروجی کپسول 300 بار می باشد در حالی که این فشار به کاربر اجازه جوشکاری نمی دهد که در این مواقع از مانومتری استفاده می شود که فشار خروجی را تبدیل به 10 بار کند تا امکان جوشکاری را فراهم سازد.

ae90867d-ca6d-4c4d-a478-361ed4e593b5.jpg

بالا