آی پی امداد
abtahi

خاموش نشدن لپ تاپ Ideapad 3 15ITL6

2012-08-08
62
84
با سلام خدمت همکاران عزیز ...
لپ تاپ لنوو ideapad 3 نسل 11 هستش تمامی درایور ها راحت بدون ایراد و اذیت کردن نصب شد و همه چی کار می کنه ولی دو تا مشکل داره :
مشکل اول: ویندوز بالا که میاد وقتی خاموش می کنم صفحه سیاه میشه ولی چراغ پاور هم چنان روشن می ماند و سیستم کامل خاموش نمیشه . تمامی ترفند های توی اینترنت را انجام دادم ولی باز باید دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه .
مشکل دوم: وقتی داخل بایوس لپ تاپ تنظمیاتی اعمال میکنم بعدش میخوام ذخیره بشه و ریست بشه گزینه save and reset را در آخر میزنم یا f10 فرقی نمیکنه باز همینجوری صفحه سیاه میشه ولی سیستم کامل خاموش نمیشه باید دستی دکمه را نگه دارم و دوباره روشن کنم و تنظمیات هم ذخیره میشه .
نکته: چند تا بایوس از اینترنت گرفتم و از همکار ها هم گرفتم با هیچ کدام تصویر نتونستم بگیرم . مشخصات سخت افزاری بایوس ها یکی بود ولی تصویر نداد .
دوستان کسی بتونه راهنمایی بکنه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد ممنون میشم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,453
1,668
ویندوز رو دوباره عوض کنید درایور هاشو نصب نکنید ببین مشکل پابرجاس؟باطری بکاپ رو هم عوض کنید اگر داره.

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
189
114
تهران
با سلام خدمت همکاران عزیز ...
لپ تاپ لنوو ideapad 3 نسل 11 هستش تمامی درایور ها راحت بدون ایراد و اذیت کردن نصب شد و همه چی کار می کنه ولی دو تا مشکل داره :
مشکل اول: ویندوز بالا که میاد وقتی خاموش می کنم صفحه سیاه میشه ولی چراغ پاور هم چنان روشن می ماند و سیستم کامل خاموش نمیشه . تمامی ترفند های توی اینترنت را انجام دادم ولی باز باید دکمه پاور را نگه دارم تا خاموش بشه .
مشکل دوم: وقتی داخل بایوس لپ تاپ تنظمیاتی اعمال میکنم بعدش میخوام ذخیره بشه و ریست بشه گزینه save and reset را در آخر میزنم یا f10 فرقی نمیکنه باز همینجوری صفحه سیاه میشه ولی سیستم کامل خاموش نمیشه باید دستی دکمه را نگه دارم و دوباره روشن کنم و تنظمیات هم ذخیره میشه .
نکته: چند تا بایوس از اینترنت گرفتم و از همکار ها هم گرفتم با هیچ کدام تصویر نتونستم بگیرم . مشخصات سخت افزاری بایوس ها یکی بود ولی تصویر نداد .
دوستان کسی بتونه راهنمایی بکنه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد ممنون میشم.
به نظرم باتری بک آپ رو عوض کنید ببینید باز مشکل سرجاشه

2012-08-08
62
84
به نظرم باتری بک آپ رو عوض کنید ببینید باز مشکل سرجاشه
همه کارهایی که گفتید را انجام دادم باطری بایوس عوض شد چندین بار ویندوز تعویضش شد یعنی 10 و 11 ، حتی قبل نصب درایور هم تست کردم ولی مشکل پا برجاست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,453
1,668
رم مشکل داره از قسمت رم عکس بزارید

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,453
1,668
پس میمونه گرافیک که روش کار کنید مورد آخر هم سی پی یو هست اگر نتیجه نداد بهش میپردازیم

بالا