با سلام و با کسب اجازه از محضر اساتید فن
و در تکمیل فرمایشات آنها ، من چند وقتی درگیر تعمیر این لامپ ها بودم که چند نکته برام تجربه و بیان آن خالی از لطف نیست
1- تعمیر این لامپ ها زمان بر بوده و مقرون به صرفه نیست مگه اینکه بخواهید تفننی کار کنید . لامپ های بوست الان دیگه تولید نمیشه و احتمالا هر واتی 750 تومان قیمت دارن ! مثلا لامپ 40 وات قیمتی در حدود 30هزار تومان دارد . مدت زمانی که برای تعمیر آن صرف می کنید اگه یه دستگاه دیگه تعمیر کنید 50 الی 100 هزار توامن دستمزد می گیرید!!!

2- معمولا مشتری ها لامپ های زیادی در شکل ها و مدل های مختلف برای تعمیرمیارن که اکثر آنها فیلامانشان سوخته و خراب است و در واقع غیر قابل تعمیرند .
برد این جور لامپها را با رضایت و یا دادن مبلغی ، جمع آوری کنیم تا بعدا در لامپهای دیگه استفاده بشه
3- استفاده از برد سایر لامپها به شرط جا شدن در محفظه ، اگه اختلاف توانی در حدود 5 الی 15 وات دارن مشکلی پیش نمیاره ! مثلا برای لامپ 40 وات از برد 50 یا 60 وات می تونید استفاده کنید

4- از آنجای که برد این لامپ ها در محفظه بالای شیشه فلورسنت قرار داشته ، همیشه در معرض بالاترین دماست ! مخصوصا که در
تابستان هوا گرم و این لامپ ها هم در
سقف خانه در بیشترین دمای منازل نصب می شود ! پس ممکنه شما ممکنه همه قطعاتو عوض کنید ولی باز لامپ راه نیفته ؟؟؟ برا من چنین اتفاقی چندین بار اتفاق افتاد که از سر لج کل قطعاتو پیاده کرده و مجددا مونتاژ کردم و در کمال ناباوری درست شده و این نتیجه رو گرفتم که بر
اثر دمای بالا پدهای قطعات دچار قلع مردگی شده و پایه قطعات هم بر اثر رطوبت و گرد و خاک و گرما سولفاته شده و از سوراخ پد قطعات مدار فاصله کمتر از میلی متر داشته و در نتیجه
اتصال الکتریکی برقرار نشده و دستگاه کار نمی کند
5- قطعاتی که معمولا سولفاته میشن دیودها و خازنهای پلی استر خروجی که در بین تعمیرکار به خازنهای شکلاتی معروفند هستن ! برای از بین بردن سولفاته ، قطعه را از برد بیرون آورده و پایه های آن را با سمباده نرم یا کاتر - تیزبر تمیز نموده و بعد از روغن لحیم مالیدن آن را آبکاری لحیم می کنیم البته باید مواظب باشیم که دمای لحیم کاری را کنترل و به قطعه الکترونیک آسیب نرسانیم و قبل از نصب قطعه سلامتی آن را با مولتی متر چک کنیم
6- به جز استاد گرامی جناب مهندس غزال که از اساتید پیشکسوت هستن و گنجینه ای از معلومات و تجربیات کهن و ارزشمند هستن و مدیون تجربیات و زحمات بی شمار ایشان و سایر اساتید همکار مجرب ایشان هستم ، ولی در زمان فعلی دامنه علم الکترونیک بقدری گسترده و وسیع شده که دیگه احاطه علمی در همه رشته ها و دستگاهها تقریبا غیر ممکن شده و به همین دلیل من لامپهای که مشتریا میارن جمع کرده و یک یا چند روز را برای تعمیر آنهااختصاص میدم . این کار علاوه بر حلاوت و شیرینی خاصی که تعمیرکاران چشیدن ، اولا سرعت کار بالا رفته و با تعویض و تعمیر و دسته بندی لامپهای زیادی تعمیر شده و از دوره انتظار مشتری بیرون آمده و بدست آنها میرسه
در پایان عذر فراوان از طولانی شدن متن ارسالی و اینکه از تعمیر دستگاه دلسرد نشده و به کار خود با دقت و قوت ادامه بدید و این تجربیات هم چاشنی کار خود کنید
موفق باشید