آی پی امداد
abtahi

تعمير آيفون كوماكس

mehrdadtalai

کاربر
2012-11-16
6
11
خیلی ممنونم از راهنمایی تون . جای هست که ببرم برام تعمیر کنن ؟
سمت جمهوری / پاساژ امجد که قطعات مدار الکترونیک مفروشن مثلاً یا حوالی عباس آباد که به محل زندگیم نزدیک باشه .

آخرین ویرایش:

mehrdadtalai

کاربر
2012-11-16
6
11

با سلام
لطفا یک عکس از مدار خود قرار دهید تا راهنمایتان کنم

عکس رو attach کردم .
b22o5ylg4738488mti.jpg

کافی هست این عکس ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NICHICON

mehrdadtalai

کاربر
2012-11-16
6
11
آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
اگر تعمیر کار باشید واندک اشنایی با مدارات داشته باشید میتوانید راحت انرا تعمیر کنید فقط توجه کنید خازن 22 میکرو تو بازار خیلی خراب داره اما شما میتوانید برد تغذیه ان را از خیابان لاله زار پاساژ110 تهیه کنید مفق باشید

mehrdadtalai

کاربر
2012-11-16
6
11
اگر تعمیر کار باشید واندک اشنایی با مدارات داشته باشید میتوانید راحت انرا تعمیر کنید فقط توجه کنید خازن 22 میکرو تو بازار خیلی خراب داره اما شما میتوانید برد تغذیه ان را از خیابان لاله زار پاساژ110 تهیه کنید مفق باشید
ضمن تشکر از راهنمایتون باید بگم که همیشه دقیق ترین جواب هایی که به سوال ها می بینم داده شده ٬ جواب هایی هست که شما پ

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,513
12,146
با سلام لطفا قطعاتی را که برایتان مشخص نموده ام را تعویض نمایید.من قطعاتی را که امکان 50 درصد خرابی را داشته است را نوشته ام تا با مشکل مواجه نشوید.با تعویض این قطعات مشکل شما کامل برطرف میشود.من تغذیه های داخل بازار را اصلا قبول ندارم چون به خاطر سودجو بودن تولید کننده از همه جای او زدن و بی کیفیت میباشد

پیوست‌ها

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,513
12,146
دوستان عنایت بفرمایید
تعویض قطعات در تغذیه خیلی بهتر از تعویض کامل برد می باشد زیرا برد های که در بازار موجود می باشد اصلا کیفیت ندارد

iven12

کاربر
2009-09-19
24
45
دوستان با سلام
میخواستم بدونم میشه از دکمه در بازکن آیفون تصویری سیمکشی کرد و یه دکمه در جای دیگری برای باز کردن در گذاشت؟ یا اینکه ایفون تصویری هست که ریموتی باشه؟

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,513
12,146
دوستان با سلام
میخواستم بدونم میشه از دکمه در بازکن آیفون تصویری سیمکشی کرد و یه دکمه در جای دیگری برای باز کردن در گذاشت؟ یا اینکه ایفون تصویری هست که ریموتی باشه؟

برای ریموتی کردن در بازکن شما نیاز به یک عدد ریموت رادیویی یک کانال دارید که سویچ باز آن را بین دو سیم دکمه در بازکن قرار میدهید(گوشی داخل منزل)و برق ورودی ریموت را هم از خود گوشی تغذیه کنید

iven12

کاربر
2009-09-19
24
45

برای ریموتی کردن در بازکن شما نیاز به یک عدد ریموت رادیویی یک کانال دارید که سویچ باز آن را بین دو سیم دکمه در بازکن قرار میدهید(گوشی داخل منزل)و برق ورودی ریموت را هم از خود گوشی تغذیه کنید
با تشکر
از کجا میتونم این ریموت رو تحیه کنم (ایا امادش هست یا خودم باید درست کنم؟)

بالا