آی پی امداد
abtahi

تعمير آيفون كوماكس

disiba

کاربر
2012-05-27
10
16
سلام به دوستان
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب منو دادید . پانل چون گارانتی بود تماس گرفتم اومدن و با تعویض برد درست کردند . اکثر مشکلات من حل شد . فقط تنها مشکل من اینه که از گوشی صدا رو نمی شنوم و زنگ هم نمی خوره . طرف گفت برد گوشی مشکل داره . میتونید به من بگید کدوم قسمت برد مربوط به این موضوع میشه ؟ ضمنا من 1 گوشی خراب دارم که میتونم از قطعات اون استفاده کنم . خیلی ممنون ( گوشی commax است )

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام ابتدا گوشی ایفون وکابل ان را بررسی کنید اما اگر مشکل شما حل نشد بالای برد تغذیه سمت چپ همان بردی که کلید شاسی قطع کن دارد را بررسی وتعویض کنید
سلام به دوستان
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و جواب منو دادید . پانل چون گارانتی بود تماس گرفتم اومدن و با تعویض برد درست کردند . اکثر مشکلات من حل شد . فقط تنها مشکل من اینه که از گوشی صدا رو نمی شنوم و زنگ هم نمی خوره . طرف گفت برد گوشی مشکل داره . میتونید به من بگید کدوم قسمت برد مربوط به این موضوع میشه ؟ ضمنا من 1 گوشی خراب دارم که میتونم از قطعات اون استفاده کنم . خیلی ممنون ( گوشی commax است )

mrshadpoor

کاربر
2012-10-04
1
4
با سلام
لطفا به من کمک کنید
من یه آیفون کوماکس دارم از سری اولش که سیاه و سفید بود
الان بعد از 7 سال همه چیزش خوب کار می کرد که یک دفه از چند هفته پیش یه عیبی پیدا کرده :
LED سبز آیفون چشمک می زنه و صدای تیک تیک میده ولی وقتی lcd رو روشن می کنیم یا گوشی رو بر می داریم مشکل بر طرف می شه ولی وقتی دوباره گوشی رو سر جاش می زاریم و یا lcd رو خاموش می کنیم دوباره led چشمک می زنه و صدای تیک تیک سریع میده
من به الکترونیک زیاد وارد نیستم ولی فنی هستم و می خواهم خودم درستش کنم لطفا کمک کنید

ممنونم

edibk

کاربر
2012-03-03
5
13
با عرض سلام
من یک آیفون تصویری کوماکس دارم معمولا شبها هنگام خواب برق اونو قطع میکنم ولی امروز صبح که برق اونو وصل کردم به کلی از کار افتاد البته قبل از این مشکل هم همیشه یه صدای تق تقی از اون میومد وبرای روشن کردن مانیتورش باید گوشی رو بر میداشتی و چند بار دکمه تصویر رو فشار میدادی .
ممنون میشم راهنمایی کنین:nevreness:

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,513
12,146
با عرض سلام
من یک آیفون تصویری کوماکس دارم معمولا شبها هنگام خواب برق اونو قطع میکنم ولی امروز صبح که برق اونو وصل کردم به کلی از کار افتاد البته قبل از این مشکل هم همیشه یه صدای تق تقی از اون میومد وبرای روشن کردن مانیتورش باید گوشی رو بر میداشتی و چند بار دکمه تصویر رو فشار میدادی .
ممنون میشم راهنمایی کنین:nevreness:
یه نام خدا
ایراد شما از خرابی smps دستگاهتان میباشد.(تغذیه)لطفا عکس برد ان را قرار دهید تا کامل راهنمایتان کنم.(به علت تنوع smps ها نیاز به عکس میباشد)با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farah676

edibk

کاربر
2012-03-03
5
13
یه نام خدا
ایراد شما از خرابی smps دستگاهتان میباشد.(تغذیه)لطفا عکس برد ان را قرار دهید تا کامل راهنمایتان کنم.(به علت تنوع smps ها نیاز به عکس میباشد)با تشکر

سلام دوست عزیز اینم از عکسهایی که گفته بودید

78861940691399096721.jpg
39588530416770898557.jpg
63423895511284239305.jpg
24703519472561871550.jpg

آخرین ویرایش:
بالا