آی پی امداد
abtahi

تعمير آيفون كوماكس

mgohari42

کاربر
2011-12-29
4
17
با سلام به دوستان
من آیفونی دارم که مانیتورش مداوم زنگ میخوره در زمان روشن بودن. شاسی زنگ را چک و تعویض کردم نتیجه نداد.
سویچر از نوع سرخود هست در پنل. رله و دیودها را هم چک کردم بازم نتیجه نداد.
از دوستان میخوام لطف کرده از تجربیاتشان مرا راهنمایی فرمایند.
لازم به ذکر است پنل را خارج از مدار ساختمان چک کرده و پنل 10واحدی میباشد و تنها برا 2واحداین مشکل وجود دارد.
با تشکر از شما

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
با سلام شما ابتدا مسیر سیم کشی از پانل به گوشی را بررسی وتست کنید احتمال پوسیدگی واتصال سیم زیاد است اگر از شاسی زنگ مطمئن هستید در مرحله بعد اگر مشکل حل نشد میتوانید گوشی وپانل را خارج از سیم کشی منزل تست تا عیب تفکیک ومحدود شود موفق باشید

mgohari42

کاربر
2011-12-29
4
17
سلام و تشکر از راهنمایی قبلی شما
مانیتوری دارم که تصویرش هنگام گذاشتن گوشی فطع نمی شود.
کلید هوک را چک کردم سالم بود.
در صورتی که نقشه مدارات پنل و مانیتور را دارید خواهشمندم آنها را برام بگذارید.
سپاسگذارم

آخرین ویرایش:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
شما کلید هوک هوک را از مدار در بیاورید وتست کنید ضمنا همان برد را به لحاظ سولفاته شدن ولحیم سردی بررسی کنیداگر نتیجه نگرفتید اعلام کنید اگر نمونه این دستگاه را دارید بردی که کلید هوک روی ان قرار دارد را یک لحظه تست وعیب را محدود کنید

disiba

کاربر
2012-05-27
10
16
سلام
من ایفون کوماکس دارم . مشکل من اینه که از پنل صدا نمیاد . ظاهرا مشکل از مونیتور است . راهنمایی کنید که چطور مشکل رو حل کنم ؟
ممنون

alireza geram

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-09-04
230
827
پاناسونیک کاشان
سلام
من ایفون کوماکس دارم . مشکل من اینه که از پنل صدا نمیاد . ظاهرا مشکل از مونیتور است . راهنمایی کنید که چطور مشکل رو حل کنم ؟
ممنون
دوست محترم بیشتر درباره عیب توضیح بدید آخه اگه صدا نداری ارتباطی به مانیتور نداره.

ehsanb1984

کاربر
2012-06-11
1
2
سلام من کوماکس 4vd دارم درب رو بعد 20 بار که شاسی رو بزنم ببدون مشکل باز میکنه برد رله رو تعویض کردم درست نشد . مکل از خود دستگاه .کدوم قطعه بردش به این مشکل ارتباط داره .
درضمن میکرو سویچ و تعویض کردم . لحیم سردی پشت بردم نداره . خواهش میکنم راهنمایی کنید

بالا