آی پی امداد
abtahi

تست خازن الکترولیتی

Saeed sarsalamat

کاربر
2025-07-27
1
1
ایران فارس
دوستان سلام خواستم تجربه ای در مورد خازن دارم همانگونه که همگان می‌دانند باد کردن خازن وجمع شدن روکش آن یکی از موارد خرابی خازن ونماینگر آن است ولی بعضی مواقع خازن خیلی خوب به نظر می‌آید ولی خراب. شده من با استفاده از ولت گیری خازن وبدون اینکه به ظاهر خازن کاری داشته باشم ودر صورت افت ولت در خازن صد در صد به این نتیجه میرسم که خازن سالم است یا خراب یا در حال خراب شدن است واین تجربه استفاده شده وتضمینی است متشکرم

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
649
1,407

دوستان سلام خواستم تجربه ای در مورد خازن دارم همانگونه که همگان می‌دانند باد کردن خازن وجمع شدن روکش آن یکی از موارد خرابی خازن ونماینگر آن است ولی بعضی مواقع خازن خیلی خوب به نظر می‌آید ولی خراب. شده من با استفاده از ولت گیری خازن وبدون اینکه به ظاهر خازن کاری داشته باشم ودر صورت افت ولت در خازن صد در صد به این نتیجه میرسم که خازن سالم است یا خراب یا در حال خراب شدن است واین تجربه استفاده شده وتضمینی است متشکرم
درود
هر تعمیرکاری اولین اقدامش،ولت گیری است، این که شما به عنوان تجربه گذاشتید، تعمیرکاران تعمیرکاران را چگونه پنداشتید؟

majidfjjgigg

کاربر
2024-09-21
98
111
گلستان
instagram.com
درود.
من نفهمیدم شما چی گفتید
ولت میگیرید از خازن روی برد ؟
افت ولتاژ یعنی خازن خرابه ؟؟؟

بالا