با سلام به همه اساتید
در تلفن های چینی گه مشکل برق خوردگی دارد
با انداختن باتری اگر ال سی دی کار روشن شد
تلفن را می شود با تعویض قطعات تعمیر کرد ولی اگر ال سی دی روشن نشد تعمیر نمی شود
سلام
یک تلفن فوجیتل مدل .KX-TSC4700CID رو اشتباه به برق زدم ولی بعد سریع متوجه شدم و دوشاخ رو بیرون کشیدم ولی الان تلفن بوق نداره،ولی کسی تماس بگیره زنگ هم میخوره.صفحه السیدی هم روشنه. مشکل از کجش میتونه باشه؟ ممنون::Eyecrazy::
سلام
یک تلفن فوجیتل مدل .KX-TSC4700CID رو اشتباه به برق زدم ولی بعد سریع متوجه شدم و دوشاخ رو بیرون کشیدم ولی الان تلفن بوق نداره،ولی کسی تماس بگیره زنگ هم میخوره.صفحه السیدی هم روشنه. مشکل از کجش میتونه باشه؟ ممنون::Eyecrazy::
با بررسی متوجه شدم دو تا ترانزیستور 8550 و a92 مشکل پیدا کرده 8550 رو عوض کردم ولی مشابه 92 رو پیدا نکردم و بجاش a94 قرار دادم.الان تلفن فقط با حالت پالس شماره گیری میکنه و میکروفن هم کار نمیکنه، راهنماییم میکنین؟
سلام
بعد از برق خوردگی ابتدا ترانزیستور های سویچ که عمدتا a92-a42میباشند را بررسی وسپس مقاومت های کم اهم ودیود زنر را بررسی کرده ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید
با بررسی متوجه شدم دو تا ترانزیستور 8550 و a92 مشکل پیدا کرده 8550 رو عوض کردم ولی مشابه 92 رو پیدا نکردم و بجاش a94 قرار دادم.الان تلفن فقط با حالت پالس شماره گیری میکنه و میکروفن هم کار نمیکنه، راهنماییم میکنین؟
با سلام .من 2 تا تلفن رومیزی دارم ft-5370
اینها مشکل قطع و وصل شدن میکروفن دهنی دارن .
تلفن که زنگ میخوره جواب میدم صدای من نمیره یه بار که کلید قطع و وصل تلفن میزنم درست میشه
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با سلام .من 2 تا تلفن رومیزی دارم ft-5370
اینها مشکل قطع و وصل شدن میکروفن دهنی دارن .
تلفن که زنگ میخوره جواب میدم صدای من نمیره یه بار که کلید قطع و وصل تلفن میزنم درست میشه
ممنون میشم اگه کمکم کنید.