آی پی امداد
abtahi

تاپیک تجربه وترفندهای همکاران در تعمیر تلفن

masood789

کاربر
2012-02-09
251
623
سلام دوستان
من 2تا تلفون دارم یکی وقتی شاسی رو قطع میکنم یعنی گوشیشو میزارم سر جاش میره رو ایفون.
یکی دیگه تو گوشی صدا ندارم گوشیرو عوض که میکنم درست میشه رو اسپیکرم قشنگ کار میکنه فقط تو گوشی صدای بوق ندارم
میشه راهنماییم کنین ممنونم
مشکل اول دو دلیل داره . اول خرابی هوک یا قلاب هست که با تعویض درست میشه. و یا میتونه از آی سی باشه که در تلفن های برق خورده و رعدوبرق زده دیده میشه و معمولا قابل تعمیر نیست . سوال دوم رو متوجه نشدم . اگه با تعویض گوشی مشکل حل شده چرا عوض نمیکنید ؟؟؟

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
برای ایراد اول همانطور که همکار گرامی توضیح دادند اکثرا کلید هوک خراب میشوند ویا مدار سولفاته شده واهمی می باشد اما ایراد دوم ابتدا کنتاکت های سوکت بند گوشی را بررسی کنید تا اتصالات درست انجام شود در مرحله بعد سیم وکپسول گوشی را تست ونتیجه را اعلام کنید موفق باشید

hastipedram

کاربر
2011-04-15
11
34
سلام یک تلفن میکروتل مدل kx-tsc29cid دارم که با گذاشتن گوشی تلفن را قطع نمیکند و فقط خرخر میکند مگر اینکه دوشاخه اش را از پریز تلفن کشیده و مجدد بزنم تا خط را ازاد کند :busted_red:

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
شما ابتدا کلید هوک را تعویض کنید به احتمال زیاد مشکلتان حل میشود اگر درست نشد ترانزیستور سوئچ a92-a42 راتعویض کنید ومدار را با تینر خوب شسنه وهیت بگیرید موفق باشید

Khalili

سرپرست مدیران
ناظم انجمن
2008-01-04
3,257
57,562
عمدتا با خرابی کریستال ساعت صفحه نمایش نداریم ویا در بعضی موارد ریتم صفحه نمایش به هم میخورد بوق وگوشی داریم اما شماره گیری نمیکند .موفق باشید

yazdiran88

کاربر
2009-06-30
1
4
* مجدد سلام بعد از یکهفته امروز جفت تلفن ها خودبه خود درست شدند *

سلام در دفتر کار با یک خط و دو تلفن به هم وصل هستند یکی فکس شارپ مدل fo-660 و دیگری تلفنی معمولی سیم ابتدا به تلفن وصله و از طریق سیم دومی از تلفن به شارپ وصله .
بیشتر تماسها با شارپ گرفته میشده .
الان یک هفته است که کلا دو تاشون باهم صدای بوق نمیاید ولی از موبایلم که تماس میگیرم انگار که خط وصله و از مخابرات قطع نشده
البته لازم به دکره که وسط یک تماس و صحبت ناگهان قطع شده و سپس با ریدیال شماره گیری مجدد خواستیم بکنیم ولی پیغام on hook dial اومد از اونموقع.
هر دو تا رو جدا جدا به سیم تلفن وصل کردیم ولی باز صدای بوق نیومد

آخرین ویرایش:
بالا