آی پی امداد
abtahi

به کار افتادن خود به خود برف پاک کن و چراغ ها در 206 تیپ 2

lordamir

کاربر vip
کاربر
2010-10-04
28
25
با سلام 206 دزد گیرش خراب بود بازش کردم یک ترانزیستور داشت که شارت کرده بود که با تعویضش درست شد اما بعد از اون موقع دیگه بعضی اوقات خود به خود برف پاک کن و چراغ ها خود به خود روشن میشن و دوباره خوب میشه ماشین رو به چند نفر نشون دادم یکی گفت از شمع ها ست عوض کرد اما خوب نشد یکی یه چیز میگه یکی یه چیز دیگه خلاصه چند وقته گیریم دزد گیر رو هم کامل از مدار خارج کردم اما باز هم اون طور میشه .
سلام خدمت دوستان
منم با چنین مشکلی( روشن شدن ناگهانی نور پایین و به کار افتادن برف پاکن ) روبرو شدم خیلی تلاش کردم تا درستش کنم در نهایت مربوط به سوکت شش پین کام 2000 بودش که خانه هاش گشاد کرده بود و من تک تک ، پنج تا سیم آنرا در آوردم و سر فلزیش یک سوراخ ریز داره کمی جمعترش کردم و سوکت کمی محکم جا رفت و مشکلم بر طرف شد
مراقب باشید سوراخش بسته نشه
برای در آوردن سر سیم ها از داخل سوکت از یک سوزن کلفت یا نوک پرگار استفاده کنید

پیوست‌ها

• 261.1 کیلوبایت بازدیدها: 7
  • 154.3 کیلوبایت بازدیدها: 6
  • 153.6 کیلوبایت بازدیدها: 6
  • 146.8 کیلوبایت بازدیدها: 6
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ramintkh

lordamir

کاربر vip
کاربر
2010-10-04
28
25
درود،منم تقریبا ی همچین مشکلی دارم،چراغها خود به خود روشن میشه بعداز مدتی درست میشه یا جلو آمپر از کار میافته که نه چراغ روشن میشه نه برف پاکن، سوکت bcm میکشم جا میزنم مشکل برطرف میشه، متاسفانه هیچکی سر در نمیاره،اتصال بدنه رو خودم اضافه کردم یعنی از منفی باتری ی کابل به شاسی و ی کابل به موتور وصل کردم هیچ تاثیری نداشت، چند نفر میگن bcm خرابه،نمیدونم با این قیمت‌ها عوض کنم درست نشه هزینه اضافه رو دستم میذاره،من که فکر میکنم از com2000 باشه
سوکت کام ۲۰۰۰خرابه گشاد کرده

• Like

lordamir

کاربر vip
کاربر
2010-10-04
28
25
سلام من ماشینم ۲۰۶ تیپ ۲ همین مشکل داره چراغ روشن میشه برف پاکن میزنه خود به خود دست چراغ عوض کردم یه قطعه از بی سی عوض کردم باز درست نشد لطفاً راهنمایی کنید.
سوکت ۶پین کام ۲۰۰۰ خرابه گشاد کرده

• Like
بالا